Top!

Bij het uitzoeken wordt je goed geadviseerd. Het leveringstraject is helder en afspraken worden goed nagekomen. Plaatsing is subliem verlopen (hulde aan Maarten de montagemonteur) Fouten worden direct opgepakt.

Hele goede service en klantvriendelijkheid

We zijn bij Keuken Concurrent terecht gekomen nadat we een slechte ervaring bij een andere keukenzaak hebben gehad. Vanaf minuut één voelden we ons een stuk fijner in deze zaak. Onze adviseur dacht met ons mee, gaf ons alle mogelijke opties en had veel geduld met ons. Het was ook erg fijn dat hij vanuit zijn ervaring zijn mening gaf, maar op zo'n manier dat het zeker niet opdringerig was. Ook na het uitzoeken van de keuken verliep het proces soepel. Bij vragen werden we snel teruggebeld en kregen we een antwoord waar we iets mee konden. Het is dat je je keuken voor een langere periode koopt, maar anders waren we snel weer terug geweest!

prettige ervaring

goed en soepel advies. goede montage en na service.

goede service

bij aankoop wat kleine communicatiestoornissen. plaatsing en montage dikke 10

zo fijn gevoel hoe alles gelopen is, meedenken, advies, tips, levering

een heel fijn gevoel hebben over iets wat je al heel lang wilt en dus een plaatje in hoofd hebben ondertussen en dan geholpen worden om dat plaatje in je hoofd op papier te krijgen, super fijn! goed geholpen. de afwerking tot bestelling en ook tot levering. goeie communicatie, van de winkel, de man die hem komt opmeten, telefonisch ivm de bestelling, levering en dan de heren die hem komen leveren, top mannen! ja ik zou jullie zeker aanbevelen.

In de winkel (in Zoetermeer) zeer prettig en met geduld geholpen. De afspraken die gemaakt zijn zowel voor het afleveren en monteren werden precies nageleefd. Ook werd er eerst telefonisch contact met ons opgenomen dat de spullen geleverd op die datum geleverd zou worden. Maar ook wanneer de monteur zou komen. Heb dit als zeer prettig aangenomen

de verkoop een onvoldoende. de levering en montage uitstekend

tussen de aankoop en levering met drie verschillende verkopers gesproken. Uiteindelijk bleek de achterwand van de recirculatiekap niet in de bestelling voor te komen, terwijl deze volgens ons wel is besteld. Twee mails naar het hoofdkantoor gestuurd en geen van beide zijn beantwoord. wel kregen wij na de eerste een telefoontje van het filiaal in Zoetermeer dat de verkoper opdracht had gekregen van het hoofdkantoor om het probleem met ons op te lossen. Naar ons geen enkele reactie. vond dit zeer klantonvriendelijk. De rest van het traject is wat ons betreft goed verlopen.

Zeer fijn geholpen

Er wordt op meerdere fronten met je mee gedacht om tot de voor ons ideale keuken te komen.

goed geregeld

netjes bezorgd .netjes gemonteerd . en afgewerkt.

Vanaf de aankoop tot plaatsing prima verlopen

Zeer goede keukenleverancier. Van de verkopers tot aan de montagemonteur en alles wat daar tussen in zit.

top behandeld

bij een keuken uitzoeken zijn we zeer goed geholpen, mee denken met ons, goed advies over hoe en wat dus zeer tevreden!

Heel goed geholpen

Voor de winkel in Zoetermeer online n afspraak gemaakt. Daar heel goed en geduldig geholpen door Rodi. Alles kon 20 x opmoeuw ingetekend worden etc, en hij dacht goed mee over onze wensen. Hij nam de tijd en was heel vriendelijk.

correct geholpen en er tijd voor genomen

dit is de tweede keer dat wij een keuken hebben besteld

Super blij met onze keuken en de service vooraf en montage

Wij zijn vanaf het begin goed geholpen door Wesley. Hij dacht goed met ons mee en nam alle tijd. In de weken voor de levering zijn we goed geïnformeerd. Op de dag van plaatsen kwam de monteur netjes op tijd en we zijn super tevreden met zijn geleverde werk. Het zijn echt professionals.

Zeer goed meegedacht

Helemaal prima

Fijn geholpen, dachten mee en mooie keuken

Netjes, transparant en duidelijk

Nette duidelijke transparante gang van zaken

Meedenken en oog voor details

Het waren drie lange gesprekken, maar het resultaat mag er zijn. Oog voor detail en alle ruimte voor vragen. Er werd goed en pro-actief meegedacht en er werden de nodige tips en trucs meegegeven.

Zeer mooi resultaat

Dankzij door de vakkundigheid van de keukenmonteur hebben wij een prachtige keuken gekregen.

Zeer enthousiast!

Alle medewerkers zeer vriendelijk, en behulpzaam. Erg mooie keuken geplaatst, netjes gewerkt. Bereikbaarheid van de klantenservice beetje jammer (tot 16:00 uur?)

Positief

Vriendelijke verkoper, kreeg duidelijke uitleg. Nam de tijd voor me.

Vriendelijk en goed geholpen

Het contact met de verkoper heb ik als zeer prettig ervaren. De keuken moet nog geleverd worden, dus daar kan ik nog niet over oordelen.

De 2-V’s: Vakkundig & Vriendelijk

Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij KeukenConcurrent. De verkoper, Ruben heeft ons zeer goed geholpen. Hij heeft ons ook verder begeleid en geadviseerd. Wij dachten dat Corona roet in het eten zou gooien, echter wij kijken zeer tevreden terug op het uitkiezen van de nieuwe keuken en nu genieten wij met volle tevredenheid van onze prachtige keuken.

Aantal zaken niet verteld

Correcte heren. We hoorden dat het hout van de frontdeurtjes apart besteld kon worden. Iets wat bij de aankoop niet kon.

betrouwbaar en service gericht

De probleem zaken werden zeer goed en positief aangepakt en opgelost

Coppeliaschouw 22

2726 JA Zoetermeer

Over KeukenConcurrent Zoetermeer

Ook in onze showroom in Keukenconcurrent Zoetermeer laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.