Duidelijke uitleg over materialen en mogelijkheden en veel tijd voor ons genomen

We hebben 19 jaar geleden onze keuken ook bij keukenconcurent gekocht in Zwolle. Nu weer en hopelijk weer net zo lang plezier ervan als deze

Ontzettend fijn geholpen

Klaas dacht erg mee met de inrichting van onze keuken. Met alle geduld nam hij alle opties door en kwam met creatieve oplossingen voor echt maatwerk. En dit ook in de prijs die wij voor ogen hadden.

pima bedrijf Top !

de verkoper was vriendelijk, en had kennis van zaken , top ! de inmeter had veel ervaring en denkt met je mee , ook top !

Erg fijn en professioneel geholpen

Wij zijn heel fijn geholpen door Rika, zij heeft er alles aan gedaan om onze droomkeuken voor een mooie prijs te realiseren. Geen gevoel van iets opgedrongen krijgen en dacht goed mee met ons. Heel erg tevreden!

showroom onvoldoende.

Showroom gaat te laat open ,is telefonisch niet te bereiken. Misschien te weinig personeel. Afleveren een dikke tien,heel professioneel top jongens. Monteren was super,Abdoel is een monteur uit duizenden. Zulke monteurs zijn goud waard

Goed advies. Snelle en vlotte levering. Degelijke montage.

Goed advies. Snelle en vlotte levering. Degelijke montage.

Denken mee, nemen de tijd

Geven zinnige adviezen, snel afspraken te maken, ook 2e en 3e afspraak. Geduldig, niet opdringerig Vriendelijk.

In een dag nieuwe keuken

Monteurs zeer goed. Er zat een gasleiding iets te laag, waarvoor we een installateur moesten inschakelen. Maar de installateur van de keukenman wist dit zelf op te lossen. Dus geen aparte installateur nodig. Mooi geregeld en fijne monteurs. Hebben goede oplossingen.

Totaal gezien kan het beter

Bezorgen was goed. Monteur was perfect. Helaas verkeerd aanrechtblad dus fout van keukenconcurrent!!!!!!!!!! Afzuigkap een waardeloos ding. Gaarne vervolg.

Heel fijn gevoel en enthousiast

Wij kwamen bij Keukenconcurrent, we hadden een afspraak bij Emile Beumer in Zwolle. We hadden eigenlijk nog 2 andere afspraken staan bij keukenboeren. Emile heeft ons zo goed geholpen en goed geluisterd naar wat wij willen, dat we gelijk verliefd zijn geworden op de keuken die hij voor ons heeft getekend. Hij heeft goed meegedacht. Ik ben super tevreden en zou jullie dan ook zeker aanbevelen bij iedereen. Ik kan niet wachten tot onze keuken er staat. En hopen dat de service ook altijd zo blijft als hoe die nu is.

Alles is gegaan zoals wij hadden afgesproken. Keuken tijdig bezorgd. Complimenten voor de monteur, hij heeft de keuken vakkundig en perfect gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken.

Fantastische keuken, top montage

Een hele mooie keuken gemonteerd door een vakkundige monteur. wij zijn er zeer blij mee.

Keurig op tijd en netjes ingebouwd

Op tijd geleverd netjes en snel ingebouwd

goede en duidelijke uitleg en verkoop.

wij zijn tot nu toe zeer goed geholpen.

Kundig en correct geholpen aan een prachtige keuken

Mooie, luxe keuken voor een goede prijs op een zeer klantvriendelijke wijze geholpen.

Samen

Een zeer positieve ervaring met keukenconcurrent. Ze luisteren naar je wensen, geven goede tips waar je zelf niet aan gedacht hebt, weten waar ze het over hebben en laten direct 3d de tekening zien via de computer. Fijn contact, niet opdringerig om iets te verkopen.

Het leveren en plaatsen was ruim voldoende

Het kopen van de keuken in Zwolle. Is mij niet positief bevallen. Contact met Waalwijk over leveren, plaatsen en betalen was goed en duidelijk. Het leveren was voldoende. Het plaatsen was goed en netjes gedaan. Gr marthijs

Goede service waar naar je geluisterd wordt.

Super kwaliteit en service

Wij hebben duidelijke info gekregen over het uitzoeken van een keuken. Klaas van Keukenconcurrent kwam bij ons langs en heeft ons goed geholpen. Eenmaal uitgezocht kregen we duidelijke informatie over de levering en ook dat was top. 2 chauffeurs hebben de gehele keuken in het huis gezet en hielpen me met een kleine schade. Ook de schade werd goed behandeld en wij kregen aangeboden het beschadigde onderdeel opnieuw te bestellen of een vergoeding. Kortom een super service voor een lage prijs.

Zeer goede service

Ruim 2 jaar terug een keuken gekocht bij keukenconcurrent. Bij alle vragen van ons wordt er direct een monteur geregeld en wordt het probleem verholpen

Leuke showroom met alle prijsklassen en vriendelijke,kundige verkoper.

Goede voorlichting bij de vele mogelijkheden, er werd alle tijd Voor uitgetrokken. Leuke vriendelijke verkoper en zeer handig met de computer, wat een goed beeld gaf met maten en opstellingen v/d keuken.

goede service!

top geregeld

Uitmuntend

De koop van de keuken was super leuk Klaas had goede tips en leuke toevoegingen en was zeer praatzaam. Keuken kon ook snel geleverd en gemonteerd worden (week 17) Week na kopen werd die al ingemeten en besteld ook leidingschema was er zeer snel!

In eerste instantie problemen, maar uiteindelijk is alles prima opgelost!

De keuken is mooi en zoals we hem wilden hebben. Helaas waren er problemen met zaken die niet bleken te kunnen, maar uiteindelijk is dat goed opgelost. De koelkast was een ander probleem, hij maakte een hard gierend geluid. 4x een monteur van Whirlpool langs gekregen, die niets kon doen aan en pas na een half jaar hebben we een vervangende koelkast gekregen, die uitstekend werkt. De klantenservice van keukenconcurrent heeft wel elke keer ons probleem opgepakt en er voor gezorgd dat de leverancier uiteindelijk de koelkast vervangen heeft.

Marsweg 37 C

8013 PE Zwolle

Over KeukenConcurrent Zwolle

In ons filiaal Keukenconcurrent Zwolle bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.