Netjes en correct

Goede ervaring.

Ervaren klant vriendelijke verkoopster

Er was alle tijd genomen om ons te helpen bij het maken van een keuze. Er werd perfect meegekeken en goede adviezen waar we echt iets mee kunnen.

Wij zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Bart

'Wij zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Bart

Perfect geholpen door Bart Leenaars! Een gouden verkoper!

Zie bovenstaande regel.

Uitstekend en fijn geholpen.

Met wat plannen in ons hoofd naar binnen gestapt en het was gelijk een duidelijk verhaal. Heel fijn geholpen door Bart! Zonder poes pas en vriendelijk onze keuken samengesteld. Niet opdringerig en deskundig ons plaatje compleet gemaakt. Dus een fijne ervaring. En niet te vergeten Puck . Heel enthousiaste mensen zijn het. Bedankt!!

Onze droomkeuken is realiteit

Ik ben heel blij met de keuken die in zijn totaliteit is ontworpen. Bij definitief hebben we eindelijk de productnummers ontvangen en zijn achteraf nog wel technische wensen. Dit is echter niet meer te herzien. Mijn verzoek is in het vervolg alle technische dingen van de woning door te nemen. Hadden we dit gedaan had ik in iedergeval 2 apparaten anders genomen (duurder).

Geweldig, heel plezierig en erg professioneel geholpen.

Kwamen eigenlijk per ongeluk bij keukenconcurrent terecht,omdat we er langs kwamen Even naar binnen dachten we om te kijken wat er aangeboden werd. Uurtje later stonden we buiten, en hadden een keuken gekocht. We vielen meteen voor een keuken in betonlook,hoefde ook niet meer verder te kijken, geweldige keuken.Volgende afspraak gemaakt met Puck, en die heeft ons geweldig geholpen.Ook de monteur die in kwam meten waren wij erg tevreden over. Nu nog even geduld hebben , en dan kunnen wij gaan genieten van onze geweldige keuken.

Fijn contact

Word goed met je meegedacht en zijn zeer correct met oplossingen.Goede prijzen perfecte afspraken mee te maken.

netjes

goed en netjes

Enthousiaste verkoper

Goed en deskundig geholpen

Vakkundig en prettig geholpen

Bart heeft ons zeer prettig en vakkundig geholpen. We zijn heel blij met de keuken die we uitgekozen hebben.

Ik beoordeel de mens, de verkoper , achter het logo keukenconcurrent. Deze mens was Bart Lennaars.

De heer Bart Lennaars bleek een bijzondere verkoper. Niet alleen als professional, maar ook als betrokken, intelligente, hartelijke begeleider bij t proces van de aankoop van de keuken. Geduld, een subtiel oor voor wensen die hij moeiteloos om zette in uitwerkingen naar volle tevredenheid.

Vriendelijk personeel, duidelijke informatie en snelle communicatie.

Alleen maar positieve woorden, ben erg tevreden over het gehele proces van informatievoorziening, tot bestelling en levering.

een aanrader

laagdrempelig, kundig, professioneel, vriendelijk en boven verwachting. kortom een aanrader.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, vriendelijke gesprekken, heldere uitleg, netjes en efficiënt geïnstalleerd. We zijn tevreden klanten

Probleemloos

Voor de eerste keer een nieuwe keuken, keurig netjes meegenomen door het proces. Ook bij vragen na de verkoop keurig geholpen, zowel door filiaal als door hoofdkantoor.

duidelijk vriendelijk deskundig

Keuken is precies zoals besteld!

Met een paar kleine punten daargelaten maar die vonden wij niet storend. Leuk en deskundig contact gehad met (vooral) Bart en Martijn. Wij zijn erg blijk met onze keuken en het ontwerp!

geweldig

het is fijn winkelen bij de keuken conncurent

Instaleren kan beter.

Zeer tevreden.

de service die uitgevoerd moesten worden correct en keurig af gewerkt.

Fantastisch gegaan. Veel succes!

k was zelf in het ziekenhuis, maar bij thuiskomst werd er overal goed rekening mee gehouden Bedankt daarvoor. Groet Dick van Honk

Snelle offerte en snelle afhandeling

In Coronatijd een snelle goede offerte krijgen is uitzonderlijk. De service van Bart was uitstekend. Over de kwaliteit, levering en plaatsing van de keuken kan ik nog niet oordelen omdat dat nog niet heeft plaatsgevonden.

Zeer tevreden.

zowel aflevering +plaatsing +afmontage.

Goudsmidstraat 16 18

5232 BP 's-hertogenbosch

Over KeukenConcurrent 's-Hertogenbosch

In ons filiaal 's-Hertogenbosch bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.