sinds begin jaren 80 loop ik al bij deze tandarts. Vriendelijk, alert, humoristisch belangrijker en houd mijn gebit goed in de gaten waar evt zwakke plekken zitten en wat we zelf kunnen doen.
Ik heb altijd een goede ervaring
Al jaren lang klant bij deze kliniek voor tandheelkunde waar de tandarts(en) en medewerkers zich optimaal inzetten om tandheelkundige zorg te verlenen, tot mijn volle tevredenheid. De tandarts neemt de tijd om naar de klant te luisteren en maakt vervolgens in overleg goede afspraken over het behandelplan. Dat is vooral voor mij van belang, aangezien er in de loop der jaren al veel is gedaan om mijn (relatief) zwakke gebit in een goede conditie te brengen en te houden. De praktijk is best wel drukbezocht, dus het is belangrijk om tijdig een afspraak te maken; ongetwijfeld een gevolg van de kwaliteit van de zorgverlening.
Altijd drukke agenda maar men doet haar best om voor mijn man en ik een afspraak op 1 dag te plannen. We komen er speciaal voor uit Frankrijk.
prima afsprakensysteem, adequate behandeling en advies
Voor mensen die slecht ter been zijn en mensen in een rolstoel vind ik de praktijk niet goed toegankelijk (trap, drempels, zware deuren, hoge balie)
Ik heb de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn lager gescoord. Gelukkig heb ik daar zelf geen last van, maar ik kan mijn voorstellen dat de trap en de drempel en zware deuren lastig zijn, laat staan als je in een rolstoel zit.
De wachtruimte doet niet denken aan een tandartsen praktijk, hoewel er wel gerichte info is via een screen. De behandelruimten zien er smaakvol uit, voorzien van de nodige apparatuur. De behandelaars zien er vriendelijk uit en er wordt connectie gemaakt. De nodige ingreep gaat snel en trefzeker met voldoende info over wat er aan de hand is.
Ik kom al tientallen jaren bij tandarts Schornagel. Ben altijd nerveus , maar vertrouw op zijn kundige visie . Altijd , ondanks de drukte , tijd voor een praatje
Er lijkt altijd haast te zijn in de praktijk. Iedereen geeft een haastige indruk, van receptioniste tot aan de tandarts. Ik word er zelf onrustig van. Tijdens een behandeling is ook duidelijk dat op de klok wordt gewerkt. Liever zou ik een rustige indruk ervaren, ik word nu juist angstiger om naar de tandarts te gaan.
Gewoon een fijne praktijk
Prettige ervaring
Zeer deskundige tandarts, professionele en inhoudelijk duidelijke toelichting. Daarnaast is de tandarts ook nog een plezierige gesprekspartner
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk