Super personeel aan de balie.
Thuis-gevoel met goede opvolging in praktische zin met afspraken etc.
maar erg jammer dat we voor de tweede keer een half uur moesten wachten, voelde enigszins gehaast aan het eind van de dag. Vervolgafspraken waren ook niet helemaal duidelijk bij de assistent.
Na het plaatse van 2 kronen voelt mijn gebit pijnlijk aan. Ik ben 2 x hiervoor naar de tandarts geweest, maar er kon niets worden gevonden. Ik had ook de indruk dat men mij niet geloofde. De pijn is er nog steeds, een soort branderig gevoel, maar wel minder. Erger nog is dat een kies nu tegen mijn binnenwang schaaft. Bij de laatste controle kon de tandarts niet vinden. Over het schaven zei hij dat als je eenmaal op je wang bijt, je er last van blijft houden en deed er niets mee. Ik neem elke avond voor het slapen paracetamol om het niet te voelen zodat ik kan inslapen Verder wordt mijn gebit uitgebreid schoongemaakt door een assistente zonder dat dat vooraf gevraagd of gemeld wordt.
Gewoon prima tandarts praktijk en goede mondhygiënistes!
Goed geholpen, vriendelijk als altijd, ook op tijd. Bij de receptie ook goede ontvangst door Laurence met getoonde interesse voor de patiënt.
Mijn ervaring is positief en goed.
tandarts van ham is al heel lang mijn tandarts ben heel blij met hem
Zie bovenstaand. Ik hoop nog lang van jullie diensten gebruik te mogen maken.
Wij hebben in de jaren dat wij bij tandarts Enne van Ham komen altijd een goede fijne ervaring gehad.
Mijn arts is perfect, assistent ook, maar de balie beneden vond ik apart, slecht ervaring heb ik mee gemaakt
Al meer dan 10 jaar vaste klant maar top.
Klantvriendelijk, beleeft ,aandacht en respectvolle benadering, en behandeling
zie boven
Prima zoals het hoort
waited around 20 min lying down in the chair and when the dentist arrived did not bother saying hello or even sorry for being late.
Zie boven
Onze tandarts zorgt al jaren naar volle tevredenheid voor de gebitten van ons gezin. Vertrouwen geeft ontspanning en zijn humor ook.
Goede behandeling door de tandarts als mond hygienist
Werd zoals altijd prima geholpen.
T.a.v.de behandeling en de informatie niets dan goeds te melden. Wel ben ik heel erg geschrokken van de prijs. Dit is niet leuk meer! Ga toch eens verder informeren.
Voor een ongemak kon ik snel terecht en dat is goed verholpen. Voor controle afspraak is uitgelegd waarom ik die ruim van tevoren moet inplannen.
goede ontvangst, duidelijke antwoorden .
Ondanks mijn angst voel ik mij tijdens behandelingen op mijn gemak. 1 minpunt jammer dat de Office manager, of hoe ze ook mag heten, tijdens de behandeling binnen komt wandelen (stormen) en zo dus ook de behandelaar stoort. En dat de deuren open blijven staan,misschien was dat eenmalig. Vond ik erg apart
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk