Iedereen even aardig. Receptie en assistente. Heb heel veel vertrouwen in tandarts van Ham. Hij onderhoudt mijn gebit perfect.
Heel deskundig en vriendelijk personeel
Professioneel
Afspraak lange tijd te tevoren te maken, combinatie mogelijk. Herinnering mail in deze handig
een geweldige tandarts, -up to date- qua kennis, prima, altijd schone bedrijfsruimtes, vriendelijke en zorgvuldige assistentes, een welkome receptioniste, ik vind t top alleen de trap wordt met mijn ouder en stijver worden steeds lastiger.
Al jaren bij Hof van Hoornwijck en dat stelt gerust. Er word meegedacht bij alles wat er in je mond moet gebeuren. Grote deskundigheid is hun troef, dus heerlijk op mijn plek !!
Op tijd,fijn.
De tandartszorg wordt ook steeds duurder. Ik hoop dat de zorg ook naar verhouding goed is.
Al jarenlang alleen maar positieve ervaringen
Perfect overall service and delivery
Het is nooit echt fijn om naar de tandarts te gaan, maar bij HvH is een bezoek nooit onaangenaam.
De dienstverlening is gestroomlijnd, de bejegening is goed, de aanmelding is nieuw en niet duidelijk wat het toevoegt aan de dienstverlenjng
Doordat iedereen een afspraak heeft zijn er altijd weinig mensen.
Ik ervaar deze praktijk als erg prettig heerst een rustige sfeer en je hoeft nooit lang te wachten en dat is voor iemand die een beetje bang is wel erg prettig
Ik werd hartelijk ontvangen en vriendelijk artsen en assistent
Kundig, nauwkeurig, vriendelijk
Goed!
top
Heel fijne benadering! Uitstekende en ook heel aardige meelevende tandarts! Ook mondhygiëniste kundig en vriendelijk
Prettige ontvangst en vakkundige medewerkers
Zoals altijd super goed
Krijg goede instructies vooraf en tijdens de behandeling.
Behandeling professioneel en uitstekend, niveau receptiemedewerkster matig.
Er hangt een goede sfeer klantvriendelijke mensen. Ze luisteren en overleggen samen als tandproblemen zijn wordt er samen naar een oplossing gezocht.
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk