Goede en snelle behandeling door mondhygienist en tandarts
een juiste mix van professionele en vriendelijke ontvangst en behandeling.
Ik kwam binnen bij de receptie en er werd me gevraagd een gezondheidsverklaring in te vullen bij de vraag waarom dit moest kreeg ik als antwoord dat het moest. Vind ik een vaag begrip en bij doorvragen werd mij verteld dat het weleens verkeerd kan aflopen als ik medicatie krijg toegediend in combinatie met mijn pacemaker. Ik heb niet eens een pacemaker. Vervolgens mocht ik naar boven voor controle bij de tandarts die al vrij snel aan gaf dat er een minuscuul klein gaatje zat. Waarop ik zei dat ik het schoon ging houden het nu niet gevuld hoeft te worden mocht ik er last van hebben dan laat ik het weten en maak ik een afspraak. Vervolgens gaan we door met de controle en worden er tandsteen verwijderd. Er word een assistent bij geroepen en de 2rommelen wat in laatjes en zijn op zoek naar iets waarop ik vraag wat er gaande aan. Er word me doodleuk verteld dat ze gaan boren om uiteindelijk te kunnen vullen. Ik was heel verbaasd want naar mijn idee had ik dit toch al duidelijk aangegeven niet te willen doen.
Top!!
Wordt altijd vriendelijke ontvangen bij receptie en door behandelaars. Nu ook met vooraf de tandhygieniste, waarna de tandarts zijn werk goed kan doen en altijd klaar staat voor uitleg voor de beste behandeling.
As above
Ik heb deze praktijk al zo vaak aanbevolen; al mijn familieleden, naasten en collegae zijn inmiddels patiënt - waar blijft mijn commissie ;)?
Zeker vriendelijk geholpen.
Fijne deskundige tandarts en mondhygiënist
De afspraak was op tijd en de tandarts was zoals altijd erg vakkundig.
Wij komen al jaren bij deze praktijk en zijn erg tevreden vandaar dat we uit Zoetermeer naar Rijswijk komen
Snel en vakkundig uitgevoerd.
Niets te klagen
Ik kom al jaren bij deze praktijk en ben zeer content met de service én de kwaliteit van zorg !
attente en professionele medewerkers. prettige sfeer en mooie praktijk en prima behandeling
klantvriendelijk en correct
Jaarlijkse check-up bij tandarts en mondhygiëniste. Goed achter elkaar gepland. Verder vriendelijke en zakelijke benadering.
goed, vriendelijk
I didn’t like that my appointment was postponed due to the vacation of a dental hygienist. The next one was scheduled a month and a half later.
Goed en vakkundig geholpen van begin tot eind.
Wij komen al heel wat jaren bij de tandarts, en zijn heel tevreden. De assistente zijn ook altijd vriendelijk.
Professioneel
Goede zorg bij mond hygiëniste en bij de tandarts
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk