De behandeling was prima, startte keurig op tijd. En er werd goed meegedacht over toekomstige behandeling en zorgverzekering na 18e verjaardag
Goede behandeling. Graag wil ik, zoals ik heb aangegeven bij mijn laatste bezoek, een afspraak maken voor facings. Met vriendelijke groeten, Swannie Swieringa
We hoeven echt bijna nooit te wachten
Mevr Oord-Kort was na elke behandeling erg blij dat ze naar huis kon
Ervaring was goed. Mondhygiëniste is erg vriendelijk. Maar achteraf staat op de rekening 4x5 minuten. Ik heb geen 20 minuten gelegen, wel van te voren 5 minuten gewacht, dus daar ga ik de volgende keer iets meer op letten.
Goed geholpen en aardig, alleen hoor bijna niet wat de tandarts zegt
Ontspannen en vriendelijk geholpen.
Word goed en vriendelijk geholpen.
snel en vriendelijk bezoek
Ben altijd tevreden,tienen geef ik nooit.;-)
Iedereen is vriendelijk en aardig.
Wij hebben altijd veel vertrouwen in onze tandarts. We zijn niet voor niets al vanaf het begin patiënt bij hem. Kundig en rustig, heel fijn. We hopen dat Lex nog fijn doorgaat met zijn werk als tandarts. Een dikke 10!!
Het ging allemaal goed; de tijdige behandeling komt natuurlijk ook omdat ik mijn afspraken altijd als eerste op de dag maak.
Onze ervaring is uitstekend, zowel de contacten met de tandarts zelf als de contacten met de assistentes. Zoals al aangegeven staat de deskundigheid al jaren lang op zeer hoog niveau. Kortom wij zijn dik en dik tevreden.
Ik maak altijd naar combi afspraak eerst naar mondhygieniste (Fehmina) en daarna naar de tandarts (Enne).
Geen opmerkingen.
Ik kom al geruime tijd in deze kliniek met mijn hele gezin. Er word altijd meegedacht om de afspraken voor alle partijen goed te laten verlopen.
Altijd goed
Snel en deskundig geholpen, netjes aangemeld en op tijd naar binnen geroepen.
De tandarts is zeer deskundig, legt duidelijk uit indien van toepassing, neemt de tijd voor zijn patiënten en zorgt samen met zijn assistentes voor een gezellige ontspannen sfeer.
Prettige informele benadering.
Altijd wat gespannen, maar door de sfeer kan ik ook ontspannen en rustig worden. Dat geeft weer energie
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk