geweldig , zoals altijd
Afspraak is duidelijk, fijn dat er een apar dagen voor de afspraak een herinnering per e-mail wordt gestuurd.
Altijd behulpzaam voor een afspraak, vriendelijke receptioniste, goede tandarts en mondhygiëniste
Mijn afspraak in was 40 minuten later dan gepland. Dit is met een zoon van twee jaar geen aanrader. Ik hoop dus dat de tandarts de volgende keer op de tijd kan letten bij de andere patiënten. Ik stond zelf nsmrlijk binnen 3 minuten buiten omdat hij denk ik tijd moest inhalen.
Goedemorgen, Onlangs heeft u aangegeven niet tevreden te zijn over een aantal zaken binnen onze praktijk. U benoemt met name de wachttijd voor uw behandeling. Wij snappen heel goed dat het niet wenselijk is om 40 minuten te moeten wachten met een kleintje van 2 jaar. Dit is ook zeker niet het serviceniveau dat wij onze patiënten willen bieden. Ons streven is een ieder zo goed mogelijk van dienst te zijn en wij zien u graag met een tevreden gevoel de praktijk verlaten. Dit geldt ook zeker voor uw tandarts. Helaas is dit door omstandigheden bij uw laatste bezoek niet gelukt. Uw mening is belangrijk voor ons en we waarderen het zeer dat u de moeite neemt dit aan ons kenbaar te maken. Zo kunnen wij onszelf een spiegel voorhouden en zien waar wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Tijdens werkoverleg komt de klanttevredenheid uitgebreid aan bod en wij zullen uw review dan ook meenemen in ons overleg. ik hoop u hiermede voldoende geïnformeerd te hebben, maar mocht u nog vragen hebben zie ik graag uw reactie tegemoet Met vriendelijke groet, Anita van Hoven Praktijkmanager
Positief
Graag wat meer uitleg hoe de tandarts te werk gaat vóór de behandeling
Ondanks iets verder weg dan de vorige locatie, zeer tevreden. Zowel het pand, de ontvangst. De inrichting als de tandarts en zijn assistente zelf
.....
Altijd vriendelijk en ik heb het idee dat de tandarts goed is in zijn vak.
Prettig personeel en omgeving. Professioneel advies en behandeling.
Mooie en fijne praktijk met deskundige mensen. Alleen het parkeren is af en toe wat lastiger.
Altijd goed behandeld.
als gewoonlijk. netjes welkom geheten. vlot behandeld. ik stond weer in buiten op het tijdstip van de afspraak.
Alles was duidelijk uitgelegd en uitgevoerd
Dit is een kliniek met kundige aardige vakmensen! Altijd perfecte behandelingen, goede uitleg en een duidelijk plan van aanpak. Tijdens de behandeling word ik altijd op mijn gemak gesteld door (eenzijdige) gesprekjes en er wordt er altijd uitgelegd wat er gedaan wordt. Alleen jammer dat de tandarts geen verstand van voetbal heeft. ;-)
Vriendelijk ontvangst en efficiënt
Zie alle vragen hieronder.
Uitstekende praktijk en zeer tevreden over mijn tandarts en mondhygiëniste!
Was geen bemanning bij de receptie. Zou teruggebeld worden voor een nieuwe afspraak. Nog niet gebeurd. Behandeling was 1/6/2022.
Goedemorgen, Onlangs heeft u aangegeven niet tevreden te zijn over een aantal zaken binnen onze praktijk. Ons streven is een ieder zo goed mogelijk van dienst te zijn en wij zien ook u graag met een tevreden gevoel de praktijk verlaten. Uw mening is belangrijk voor ons en we waarderen het zeer dat u de moeite neemt dit aan ons kenbaar te maken. Zo kunnen wij onszelf een spiegel voorhouden en zien waar wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Tijdens werkoverleg komt de klanttevredenheid uitgebreid aan bod en wij zullen uw review dan ook meenemen in ons overleg. ik hoop u hiermede voldoende geïnformeerd te hebben, maar mocht u nog vragen hebben zie ik graag uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Anita van Hoven Praktijkmanager
De afgelopen jaren zijn er wijzigingen doorgevoerd. De kliniek oogt netjes en wat ruimer dan voorheen. Qua hygiëne en comfort een dikke voldoende. Administratief rammelt het wat. Aan mijn nieuwe tandarts moet ik een beetje wennen.
Een uiterst professionele tandarts die ik iedereen zou aanraden.
Mijn uitstekende ervaringen zijn gebaseerd op: - gedegen behandelingen en adviezen - nauwelijks uitloop vorige patiënt: afspraaktijden worden gehaald - reminder per email over eerstvolgende behandeling - vriendelijk personeel
Al jaren klant van deze kliniek. Zeer prettig en professioneel personeel.
Mijn ervaring met zowel de tandars als de mondhygieniste is zeer goed. Secuur en prettig als mens!
Geen nadere toelichting
Laan van Zuid Hoorn 33