Heel fijn geholpen door de tandarts( ik weet zijn naam niet meer) in opleiding. Het is misschien een idee als jullie in de email de naam van de behandelaars vernoemen.
Voor controle geweest en gebitreiniging. De mondhygiënist is naar mijn menig veel te ruw te werk gegaan en heeft mijn mond (tandvlees) hierbij beschadigd. Hierdoor loop ik al twee weken met pijn en een ontsteking aan kaak! Verder geen aanmerkingen op het Hof van Hoornwijk! Ze werken goed op tijd en de praktijk is netjes.
afspraken maken, behandelingen en bejegening zijn prima
Niets negatiefs te melden
Prettig
Vriendelijke ontvangst. Er wordt tijd voor mij genomen, De behandeling is altijd vakkundig.
Iets te lange wachttijd, verder alles in orde
Tandarts heeft mijn gebroken kies tot aan het zenuwen heel goed behandeld. Snel en effectief en pijnloos.
Inmiddels 2 hele lange sessies achter de rug en ondanks.mijn angst van te voren, is het mij enorm meegevallen.Goede en prettige uitleg voor en tijdens de behandelingen. Ik zie daarom iets minder op tegen de volgende 2 afspraken!
Ik word altijd goed en snel geholpen
Al jaren klant van de praktijk, altijd vriendelijk en goed.
Medewerkers zijn zeer betrokken en ter zake kundig.
vriendelijk,vakkundig
Tandarts: Vriendelijk, duidelijk en accuraat. Mondhygiëniste: wisselende ervaringen mee. Met name over de behandeling, de vriendelijkheid en uitleg. Wat ik wel jammer vind is dat als wij over een half jaar een afspraak willen inplannen die periode al vaak vol is. Dus bij "termijn voor het maken van een afspraak" zou ik deze aantekening graag willen plaatsen.
Kan met jullie altijd overleggen.Is iets echt op korte termijn nodig (zoals ditmaal een afgebroken kies) is er gewoon plek en zeker bij pijn (dit maal niet gelukkig) vrijwel direct. Leuke ploeg mensen met belangstelling die dan ook wederzijds is. Kleinschalig waardoor je als cliënt - of hoe zoem je zoiets bij een tandarts - zeker geen nummer bent. E-mail bevestiging bevalt mij goed en fijn persoonlijk contact per telefoon mocht er onverwachts iets zijn zoals laatst niet kunnen doorgaan afspraak door Corona uitgevallen tandarts. Zou zeggen; blijf wie jullie zijn, verander niet het gaat goed zo.
Kom er al jaren naar alle tevredenheid
Al jaren een tevreden patient
Deskundig als altijd
Tandarts is vakkundig en denkt mee met mijn persoonlijke situatie en behoeften. Afspraken helaas de laatste tijd regelmatig verzet, het is lastig voor de planning van m'n werk omdat er weken vooruit gepland wordt. Anders had ik 5 sterren gegeven, die dan ook dik verdiend zijn.
Nette wachtruimte, vriendelijke receptionistes en uitstekende tandarts!
Goede bereikbaarheid. Ontspannen sfeer.
Ik word altijd prima behandeld en zeer mooie praktijk ruimte
In de praktijk krijg ik de laatste keren steeds wel van iemand te horen (wel of niet aan mij gericht) dat de tandarts het druk heeft of dat het in meer algemene zin druk is. Dat merk ik ook bij het maken van een vervolgafspraak die vaak in de 'verre' toekomst ligt. T.o.v. van 10 jaar geleden is er wel wat verandert: minder gemoedelijk, minder tijd. Hoewel ik het totaaloverzicht niet heb, vraag ik mij af of de praktijk niet uit z'n jasje is gegroeid.
De tandarts heeft een voortand in de onderkaak aan beide kanten afgeslepen en mij eerlijk verteld dat dit een experiment was. Mijn onderkaak was te klein voor de 4 voortanden. Binnen 2 weken stonden mijn ondertanden vervolgens helemaal recht. Experiment geslaagd, wilt u dit doorgeven. De heer Schornagel krijgt van mij een 10.
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk