Goede behandeling. Echter vooraf onduidelijk over nut en noodzaak van behandelingen en kosten. Wensen van de klant worden vooraf ook niet besproken.
Al jaren een vertrouwde relatie tot mijn tevredenheid zonder onaangename verrassingen.
Alles verliep naar wens
Men wordt goed en vriendelijk te woord gestaan en bij spoed snel geholpen.
kom al jaren bij deze tandarts. kan hem iedereen aanbevelen!
Fijne tandzorg, aardige tandarts, assistente voor kinderen. Klein feedback-puntje De eerste afspraak van de dag (7:30), start altijd later.
Goede en duidelijke behandeling.
Goede uitleg en zorg. Zoals altijd zorgt de tandarts voor een gezellige, ontspannen sfeer. Hij kijkt goed, waardoor ik altijd een vertrouwd gevoel heb en weet dat er goede zorg geleverd wordt.
Als jarenlange patiënt is omgang en deskundigheid vertrouwd. Geen bijzonderheden te vermelden.
Ik was verrast dat ik door een ‘assistent’ werd geholpen bij het afmaken van een flinke behandeling.
De praktijk is keurig.
werken allen maar super aardige mensen en allemaal stuk voor stuk vakkundige.
Zeer vriendelijke Tandarts met oog voor kwaliteit en zorg
Ik vindt het jammer dat het met de jaren veel is veranderd qua tijd nemen voor de patient.
Bij het Hof van Hoornwijk wordt je goed behandeld zijn er vriendelijke en vakbekwame mensen en wordt er goed naar je "klachten" geluisterd en hierop geacteerd. Een minpuntje is eigenlijk parkeren. Het liefst ga ik dus met de fiets.
Erg tevreden over alles
bij problemen doet ieder zijn best mij ergens tussen te plaatsen, een fijne precieze tandarts en vriendelijke balie medewerkers, ook de assistentes zijn goed opgeleid, dank
Ik ben nog nooit ontevreden geweest over deze tandarts. Ook het schoonmaken van mijn gebit, wat de tandarts uitbesteed, is altijd goed.
zie boven
Prettig en deskundig
Altijd leuk en aardig en goed behendig
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk