Ik heb bijna nooit iets aan mijn gebit maar als er iets is wordt het uitgelegd en zichtbaar gemaakt op de computer. Ik ervaar dat als heel prettig. Punt van aandacht is de open ruimte voor het maken van afspraken. Iedereen in de wachtkamer kan alles horen wat er wordt gezegd. Een BN’er kan dit als hinderlijk ervaren. Mij maakt het persoonlijk niets uit.
uitstekend
Werken altijd op tijd! Misschien iets wat niet het belangrijkste is als je naar de tandarts gaat, maar het is fijn als je geen uren in de wachtkamer moet wachten. Verder zijn de behandeling prima. Er wordt goed geadviseerd en serieus met je eventuele klacht om gegaan. Indien nodig kan je met spoedklachten snel terecht. Vriendelijke assistentes en receptioniste.
je gaat met plezier (nou ja, enigszins) naar de tandarts
zie boven, ik ben zeer tevreden, ga zo door!
Tandarts van Ham is een hele kundige tandarts, vriendelijk, sociaal. Praktijk is mooi verbouwd. Enige nadeel is de lange smalle trap en dat er te weinig parkeerplaatsen zijn.
Tandarts/mondhygiëniste/assistente erg vriendelijk en prettig .
Nemen de tijd voor je wanneer je bang bent.
Je wordt netjes en snel geholpen
Goede ervaringen met tandarts en mondhygiëniste Wel een opmerking over de mondhygiënisten. Sinds twee jaar is er ook ineens de behandeling van gevoelige tandhalzen en (preventief) toedienen medicament bijgekomen. Ik vind het bedrag dat ik ervoor moet betalen hoog. Ik veronderstel dat het om fluor gaat en vind dat bedrag hoog 4x € 6,17
Goed behandeld bij zowel tandarts als mondhygiënist
Goed geholpen
Sedert zo’n beetje 28 jaar cliënt altijd op de juiste vriendelijke wijze geholpen! Wat moet ik nog eer zeggen, deze tandarts trekt in ieder geval niet met zijn “ LINKERBEEN “!
is uitstekend.
Al jaren ben ik onder behandeling van de mondhygiëniste en sinds enige jaren ook bij de tandarts en met name de onderlinge samenwerking en afstemming werkt heel goed.
Dat ik als een angstige klant vol vertrouwen in de stoel lig zegt voldoende. Ben steeds weer vol bewondering over de mooie en deskundige renovatie van mijn gebit.
Ik heb de tandarts al ruim 40 jaar en ben nog steeds tevreden
Mijn man had een extreme angst voor tandartsen. Deze tandarts heeft in een paar jaar tijd zijn angst volledig weg genomen.
Ik kom al jaren bij deze tandarts. Ik ben altijd erg tevreden over de behandeling, uitleg.
Forse behandeling ivm implantaten boven zonder referentie, om teneinde een brug te plaatsen. Maw: ik had geen boventanden of -kiezen meer. Dit ism tandarts Djiauw te Zoetermeer. De ingreep van 4.5 uur vond plaats op 12-11-2021. Na verwijderen van de hechtingen zou de volgende behandeling plaatsvinden in begin maart 2022. Dus na ca 4 mndn. Op 03-02-2022 voor andere behandeling geweest en naar afspraken gevraagd voor de implantaten/brug. Het is druk, zei de receptioniste. Afspraak gekregen op 13-04-2022. Ter info: heb sinds 2,5 jaar een bovenprothese waar ik niet aan kan wennen. Ben 25 kilo afgevallen. Eten vind ik niet prettig. Vandaar deze, ook financieel, forse behandeling. Dus wat mij betreft; hoe sneller, hoe liever.
geweldig!!!
Goed vakmanschap en tevens klantvriendelijk. Je bent geen nummer en dat is ook fijn om te ervaren.
Alle aandacht door de jaren heen
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk