uitstekend
Goed op tijd adequaat geholpen
Ik kom al jaren bij deze tandarts en ben nog steeds heel erg tevreden. Ik krijg altijd een duidelijke uitleg wat er evt. aan de hand is en welke behandeling het beste is. Hij neemt (gelukkig) altijd de tijd voor zijn cliënten. Dus als ik een keer wat langer moet wachten, vind ik dat geen probleem.
Behandeling goed, echter het parkeren is een probleem.
Prettige omgeving voor een tandarts, vriendelijke mensen en al jaren goed geholpen.
Het idee dat je gebit in goede handen is. Altijd vriendelijke begroeting. Ook voor kinderen een hele fijne praktijk.
De bejegening is vriendelijk en persoonlijk. Personeel kent vaak je voornaam. Er wordt rekening gehouden met je persoonlijke situatie. Verder lijkt iedereen zijn werk goed en graag te doen
Aardige tandarts, dokter van der Ham heeft mij van mijn tandartsangst afgeholpen. De tandarts en zijn team zorgen ervoor dat ik weer met een mooi en gezond gebit rondloop. Het hele team is even aardig en behulpzaam.
Mijn ervaring schrijf ik als volgt prima verzorging van mijn gebit.
zie boven
Altijd een vriendelijk contact, voel me erg op mijn gemak. Goede poetsinstructies voor mijn zoon. Vakkundige behandeling door mondhygiëniste.
Zeer deskundig en vriendelijk. Altijd een luisterend oor voor ieder
Ik werd snel en vriendelijk behandeld.
Ga nooit naar een ander!
Good
Ik kwam binnen heb mezelf aangemeldt. Toen was er iets van 5 minuten uitloop en kon ik naar boven. Heb 5 minuten ib de stoel gelegen en toen kon ik weer gaan.
Ok
Altijd goed. Een tandarts die geruststeld en ook tijd heeft voor de persoonlijke noot
Ik hoef nooit lang te wachten en wordt op een nette manier
wordt er al jaren prima behandeld.
Fijne tandarts en prettige assistentes.
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk