wordt naar je geluisterd nemen de tijd voor je.
Altijd prima geholpen. Kom hier al heel wat jaren.
De behandeling was goed. Wat ik mis, is de gespecificeerde rekening. Alleen een eindbedrag van ruim 90 Euro met een zeer korte omschrijving van de behandelling vindt ik onduidelijk en onvoldoende. Ik heb ook geen prijsoverzicht van de behandelingen van de mondhygiëniste gevonden.
Schoon, afspraak op tijd, vriendelijke mensen.
Ik ben al jaren (25+) hier klant en altijd zeer goed geholpen. Vriendelijke en professionele tandarts, assistentes en mondhygiënites.
'n fijn en goed tandartsen praktijk waarin ik iedere keer weer op een prettige en deskundige wijze geholpen word, klasse!
buiten de soms onverwachte wachttijd altijd goed.
Tandarts P.R.Baglietto is heel gekwalificeerd vakman. Ik heb een tandarts met ervaring gekozen, en ben heel tevreden met uitkomst.
De sfeer is kil. Dit zorgt voor een onaangenaam gevoel om daar te zijn. Dit heeft o.a. te maken met de inrichting van de behandelkamer. Maar ook de ontvangst van de baliemedewerkster is niet vriendelijk of persoonlijk. Je voelt je een nummer. Er lijkt spanning te heersen. Daar had ik voorheen nooit last van en ik kom al zeker 30 jaar bij tandarts Schornagel. De kwaliteit van zijn werk is nog steeds heel goed.
prettige behandeling met respect voor mijn eigen iwensen
Kon aan het eind van de enquete geen overige opmerkingen invullen, dus dan maar hier. Ps. Word achter elkaar geholpen door meerdere mensen. Mondhygieniste en daarna tandarts. Daarnaast ben ik bij afwezigheid van de vaste behandelaar ook wel eens door een collega geholpen. Iedereen is fantastisch bezig met zijn/haar vak. Daarom ook jammer dat ik in de vragenlijst maar één specifieke naam/behandelaar kon noemen…. Dus nvt ingevuld. Tip; geef volgende keer de keus meerdere namen en proffessie te benoemen, of laat dit geheel weg. Wat mij betreft gaat de enquete over de indruk over jullie team en praktijk als geheel. Dank.
Snelle afhandeling, vriendelijke en prettige tandarts met persoonlijke aanpak. De organisatie en administratie (secretariaat) komt rommelig en onpersoonlijk over. Zo bleek de mondhygienist er niet te zijn, terwijl dit wel in de afspraak stond. We hebben tot 3 keer toe onze gegevens doorgegeven, het is nog niet op orde.
Xxxxxxxxxx
Mooie praktijk, efficiënt en altijd aardig
Ervaren vriendelijke tandarts, hij is secuur, zo ook de mond hygieniste,
Prima ervaring
Is er goed , denken mee en gaan niet zomaar hun eigen gang
Vriendelijk ontvangen en geholpen
't was een abc tje
Z
Toelichting op toegankelijk 'moeilijk ter been': ik ben zelf gelukkig niet moeilijk ter been maar kan mij voorstellen dat voor mensen in een rolstoel of andere mobiliteitsbeperkingen de beperkte parkeerruimte (plek voor invaliden?), deuren, trap naar behandelkamers boven en hoge balie niet prettig zijn.
Bij binnenkomst duidelijke instructies wat te doen (nu door Corona anders). Altijd op tijd qua behandelingen, lopen nooit uit. Tandarts behandeling ook prima, vlot, kundig, vriendelijk!
Ik loop al jaren bij dr. van der Ham maar heb nog nooit enige ergenis of nadeel gehad. Ben dus uiterst tevreden.
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk