Ik ben uiterst tevreden over deze kliniek
Vanwege onze verhuizing en positieve recenties indertijd overgestapt naar de Hof van Hoornwijck, met tot nu toe louter positieve ervaringen. Plezierig contact met zowel de tandarts als de receptionistes (vooral Laurence is fantastisch!), en Enne blijkt erg kundig. De aankleding van de praktijk binnen is wat oubollig, maar daar wordt momenteel aan gewerkt. M.a.w.: ik kan deze tandarts van harte aanbevelen!
Prima service en je wordt met zorg behandeld.
Afspraak maken gaat snel en goed, komt er iets tussen, komt er op tijd een bericht over. Prima locatie, goed te bereiken. Zeer tevreden over de behandelingen.
...
Zoals altijd fijn geholpen
Goede en professionele behandeling. Adequate uitleg. Fijne sfeer.
Ook altijd ruimte voor een praatje, heel leuk.
Altijd prima en zelfs gezellig Al 20 jaar goede ervaringen
Tandarts Baglietto is voor ons een geschenk. Hij is zeer deskundig en heeft zeer veel vakmanschap en ervaring in huis. Daarbij is hij een zeer rustig persoon die tijdens een behandeling precies aangeeft wat hij doet en wat de volgende stap is. de eindresultaten zijn dan ook altijd prachtig en oerdegelijk. Tevens is de service van de assistenten en de mensen van de planning ouderwets goed en betrouwbaar.
In vergelijking met tandarts van Ham vind ik meneer Baglietto minder zorgvuldig. Algehele communicatie en deskundigheid was bij tandarts Van Ham optimaal. Dat is nu iets minder.
Kom al vele jaren in deze kwalitatief uitstekende praktijk.
Goede afspraken door meelevende medewerkers. Wat behandeling betreft: vakkundig en meedenkend
Al jaren kom ik bij Hof van Hoornwijk, bij Enne. Ik ben geen held qua tandarts bezoek, maar Enne weet mij altijd gerust te stellen als er een keer echt iets gedaan moet worden. En levert naast de persoonlijke aandacht ook kwaliteit.
Mijn gezin en ik worden altijd goed en deskundig geholpen, ook gaan de afspraken op tijd.
Professioneel en prettige praktijk je wordt er fijn geholpen
Ik ga al mijn hele leven naar deze tandarts. Ontzettend aardig en zeer bekwaam team.
Zeer deskundig, onderhoudend en plezierig.
Ik heb vervelende ervaringen op het gebied van tandartsen. Ik ga ook nog altijd met tegenzin naar het bezoek toe. De mensen bij jullie vertrouw ik wel en gaan erg fijn met mij om. Achteraf gezien was de tegenzin niet nodig.
Ik heb voor het eerst een combi afspraak gemaakt met mijn dochtertje van bijna 2 bij de tandarts. Ik had hier iets meer van verwacht op z'n minst een leuke tandenborstel met tandpasta ofzo voor de kleine. Ze ging wel op de stoel zitten, dus dat was wel goed. Wij hadden om 9:40 een afspraak staan met z'n drieen n zaten met z'n allen al om 10uur al in de auto. Het viel me op dat er ook geen tandsteen werd verwijdert, hoort dat tegenwoordig ook niet bij een afspraak bij de tandarts? Onze afspraken bij de mondhygieniste zijn altijd super, daar zijn we heel erg tevreden over.
Beste, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. We vinden het ontzettend vervelend dat de eerste tandartsafspraak van uw dochtertje niet is verlopen zoals u had gewenst. Uiteraard proberen wij hiervan te leren. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 070-3952244. Ook kunt u ons een e-mail sturen: [email protected]. Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Anita van Hoven Praktijkmanager
Prima tandarts praktijk. Enig minpuntje is de parkeer gelegenheid. Ogenschijnlijk genoeg, in de praktijk wat minder.
tevreden
Laan van Zuid Hoorn 33