Vriendelijk en kundig personeel, snelle behandeling. Fijne praktijk
Met auto en goed ter been (ivm parkeerplaatsen in parkeergarage) goed bereikbaar. Anders niet.
Ik kom al jaren bij de tandarts en de mondhygiëniste en ben tevreden.
Slecht bereikbaar voor slecht ter been zijnde personen. Weinig parkeergelegenheid
altijd weer goed behandeld
Prima!
Ik ben erg tevreden met mijn tandarts. Alleen sinds de verhuizing moet ik een stijle trap op en ik ben 86 jaar.
belangstellend
Positief, er wordt met aandacht gewerkt en ook mijn jonge kinderen worden vriendelijk benaderd en speels betrokken zodat zij zonder vrees de tandarts bezoeken.
It was satisfying every time I came there. I am very thankful.
Beste tandarts ooit
mijn ervaring is dat ik snel geholpen voor nood behandeling alleen had hij even vergeten om pijn stiller uit te schijven aan mijn, gevolge dat naar ziekenhuis tandarts moest in avond,verder goede tandarts.
goed behandeld, prima team
Het enige "negatieve" is de parkeermogelijkheid.
Na circa 40 jaar bij tandarts Van Zoest patiënt te zijn geweest -die van zijn pensioen is gaan genieten- ben ik ervan overtuigd een goede keuze te hebben gemaakt door mij in te schrijven bij uw praktijk.
vakkundig
prima, efficient, vakkundig.
Ondanks dat het een drukke praktijk is, kon ik met spoedgevallen snel terecht. En dat wil je dan ook. Ik heb de indruk dat het team goed met elkaar overweg kan waardoor er altijd een relaxte sfeer heerst. En niet het minst belangrijke: het is geruststellend te weten dat je met vakmensen te maken hebt.
Prettige "bemanning" en kwalitatief prima in orde
's Morgens gebeld met afspraak voor over twee dagen. Echter kreeg ik 's middags een telefoontje dat er een gat was gevallen (niet in een kies maar in de afspraken) en kon ik gelijk komen. Probleem opgelost en tegelijk een controlebeurt gehad.
Prima praktijk zorg van zowel tandarts als assistente en administratieve medewerkers.
Zowel de tandarts als mondhygiëniste hebben zeer veel geduld en begrip voor een 90 jarige cliente met diverse beperkingen!
Er wordt hier altijd correct gewerkt en alle patiënten worden netjes benaderd. De stagiaire werkte (nog) erg langzaam, waardoor ik kramp in mijn kaken kreeg. Ik beveel nooit iets/iemand aan.
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk