Ik heb goed advies gekregen dat aansluit op mijn vraag. Ik kom zeker terug voor de geadviseerde behandelingen.
tandartsbezoek is nooit echt een pretje maar ik ben volledig op mijn gemak in de praktijk
Ik ben al van af het begin klant en heb de eerst nog enkelvoudige tandartspraktijk uitgebouwd zien worden tot de huidige kliniek met meerdere disciplines. Men maakt gebruik van de modernste apparatuur en technieken. Vakbekwaamheid en efficiëntie gaan daarbij hand in hand en staan hoog in het vaandel. Elke behandeling is een serieuze zaak en gaat altijd, zeker bij complexere gevallen in goed overleg. Er heerst een vriendelijke en gemoedelijke sfeer en de praktijkondersteuning probeert altijd in samenspraak met de klant tot goede afspraken te komen. Bij spoedgevallen kan men snel terecht.
Ik kan mijn niet herinneren dat de persoon die mijn eerst help, had goed voorstelt. wel dat hij zal starten met mondhygiënist, maar niets verteld over hebben. hij kwam wat onzeker uit (wist het niet hoe een apart werken, laat een instrument vallen en laat op de grond liggen i.p.v pakken en schoonmaken of ergens zetten voor later schoon maken. Het deed mijn pijn tijdens het behadeling omdat onhandig was met werk instrumenten, lamp in mijn ogen zonder opletten dat voor mijn n iet fijn was en mijn gezicht was overal nat). Omdat ik geen last van mijn mond had en hij alleen mijn tanden aan controleren en schoonmaken was, laat ik hem doorgaan. Anders niets.
goede opvang en vriendelijk
De tandarts is een grappige, vriendelijke en zeer professionele man. Assistenten allemaal heel erg vriendelijk! Enige punt van kritiek is de receptioniste, kan soms wat kattig uit de hoek komen.
Zoals altijd een goede ervaring. Ik zou geen andere tandarts willen.
Snel en goed behandeld zonder pijn. Iedereen in de praktijk is vriendelijk en professioneel. Alles is netjes schoon. Ik kon makkelijk parkeren voor de deur.
Altijd openstaand voorveen gesprek en ons als individu
DE MONDHYGIENISTE IS DE EERSTE DIE MIJ ZONDER PIJN TE DOEN HEEFT BEHANDELD. GROTE PLUIM!
Al jaren kom ik bij Hof van Hoornwijck. Wat ik erg waardeer is dat ze zich houden aan de tijdstippen van de afspraak. Er kan eens een uitloop zijn van een paar minuutjes maar meer ook niet.
waarom verplicht?
Met mijn angst voor tandartsen ga ik hier altijd met een goed gevoel naar toe.
Zxz
Ik kom vanaf dag één bij Enne vd Ham. Ik ben met hem 'meegekomen' van de Rijswijkse Straatweg - waar hij de praktijk van tandarts van Rossum had overgenomenomen - naar de praktijk Hof van Hoornwijk. Nog nooit heb ik een slechte of mindere behandeling bij hem gehad. Vakkundig, kennis van zaken en gewoon een prettige tandarts. Ik zit veel in het buitenland en weet nooit precies wanneer in in Nl ben. Daar wordt rekening mee gehouden bij het maken van een afspraak. Maarten Schröder PS: bij mij niet bekend hoe makkelijk de praktijk en/of welke voorzieningen er voor mensen die moeilijk ter been zijn.
Zie boven.
Lieve mensen, maar de tandartsen vond ik helaas niks voor mij. Ik heb liever een tandarts die denkt aan de patiënten en niet alleen aan hun portemonnee. Even een patiënt aanhoren zou soms ook fijn zijn. Ze hebben teveel fouten gemaakt bij mij. De assistentes en de overige dames waren zeker goed in hun werk!
Goedemiddag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Indien u wilt, zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 070-3952244. Ook kunt u ons een e-mail sturen: [email protected]. Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Anita van Hoven Praktijkmanager
Het feit dat wij al jaren 15 km verder wonen en nog steeds graag naar Hof van Hoornwijck komen zegt denk ik al genoeg. Fijne tandarts, vriendelijke receptionistes, goed bereikbaar.
Goede ontvangst door receptie. Prima behandeling door tandarts.
Ze zijn allemaal echt heel vriendelijk en geven goede service.
Was met een super efficiënt en goed ervaring er weg gegaan
Goed en prettig vriendelijk en goede zorg
Heel geduldig, en zeer geschikt voor een angstige patient als ik
Vriendelijk ontvangen, snel geholpen, leuke gesprekken en fijne controle!
Ik wordt vriendelijk verwelkomt, en na een paar minuten wordt ik geholpen
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk