Al bijna 40 jaar patiënt van lex Schornagel, tot volle tevredenheid!
zie boven
Goed geregeld....leuke mensen...betrouwbaar .
Na aardig wat omzwervingen langs verschillende tandartsen met wisselend en gemiddeld niet al te geweldig niveau hier beland en ik kan niet anders zeggen dan dat het heel goed bevalt. Afspraken worden strak ingepland en beginnen altijd op tijd. Vriendelijke assistenten bereiden de behandeling voor en als de tandarts komt wordt het plan kort en helder besproken waarna deze e super efficiënt en pijnloos wordt uitgevoerd. Ik was nooit echt een fan van naar de tandarts gaan, maar hier is die weerstand in zijn geheel weggenomen.
Prima tandarts
Vriendelijke arts en assistente, zeer kundig
Vriendelijk en zeer professioneel, goede telefonische bereikbaarheid. Ik zou me geen raad weten als Mijn tandarts zou stoppenzou stoppen, ik kwam al bij zijn voorganger.
Wordt goed en correct en vakkundig behandeld
nvt
Tandarts Baglietto is een zeer kundige tandarts, die zijn werk met zeer veel geduld, toewijding en liefde doet. Wat ons gezin betreft, raden wij hem met 5 sterren aan iedereen aan. Verder is het team van Hof van Hoornwijck zeer klant vriendelijk en altijd behulpzaam. Wij hopen hier tot in lengte van dagen te komen.
behandeling is na behoren uitgevoerd
Als iets niet goed was was ik wel ergens anders heen gegaan dus wilt u ophouden met deze flauwekul Ik vul neen totaalscore slecht in omdat het hokje opdat er geen optie is wil ik niet beantwoorden en dat vind ik slecht Ik vul neen in bij aanbeveling omdat het hokje opdat er geen optie is wil ik niet beantwoorden Ik vul overige. weet niet in omdat ik niet wil oordelen over personen iemand is zoals die iemand is take it or leave it
Niemand achter de balie Wel een scherm om aan te melden Dit gedaan En naar boven gegaan zoals het scherm me vertelde Boven aangekomen werd ik weer naar beneden gestuurd om me bij de persoon achter de balie die inmiddels was gearriveerd aan te melden Dit gedaan En direct weer naar boven gestuurd En er werd niet voorgesteld
Ben ter controle geweest en dat is mij uitermate bevallen.
goed geholpen
Alles is duidelijk
Uitstekend geholpen en geïnformeerd door de tandarts en zijn assistente. Verder was het zelfs nog gezellig! Zeer vriendelijke mensen waar je ook nog mee kan lachen, zelfs als je kies getrokken wordt!
De tandarts assistent die mij hielp wat een aardige jonge vrouw was dat! De volgende keer wil ik zeker weer geholpen worden door haar.
Gezellige tandartspraktijk En vakkundig
zeer goed behandeld
Ik kom al bijna 40 jaar bij dezelfde tandarts en wat ik allemaal heb meegemaakt ben ik super tevreden over.
Zoals al jaren zeer vriendelijk en professioneel geholpen
Fijn ontvangst en mooie ruime ruimte.
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk