Ik heb nauw contact gehad, de afspraken zijn nagekomen en ik voelde me betrokken en gehoord vooral. Als ik vragen had, werd er duidelijk uitleg gegeven. Over het algemeen was het een fijne ervaring.
Ik heb een goed onderbouwd en duidelijk advies ontvangen van mevrouw Jevtovic. Daarnaast een fijn telefonisch gesprek gehad. Bedankt!
Good
Heel erg goed
Positief
Ik ben uitstekend geholpen door Danijela Vurdelja van Fair Advocaten. Ze nam de tijd voor mij, gaf veel informatie over procedures en berekeningen. Er waren altijd korte lijntjes en snelle communicatie, dat is heel prettig. Ze heeft mij heel goed en uitgebreid geholpen met een scheidingszaak. Haar advies is ontzettend punctueel, en zeer uitgebreid. Ze is een intelligente sparringspartner, waarbij 1 woord genoeg is. Dat is heel prettig, ik heb wel eens anders meegemaakt met advocaten. Ik zou Danijela ten zeerste aanbevelen en als ik nogmaals juridisch advies nodig heb klop ik zeker weer bij haar aan.
Ik vond het goed. Ze nam het gesprek over waar ik even vastliep bij de rechter. Ik vond het heel goed dat is goed ben voorbereid op de moeilijke zitting. Ze heeft me echt op mijn gemak gesteld en ik wist wat mij de wachten stond. Ben erg blij met mevrouw Zengin als mijn advocaat!
Ik heb het contact met mevrouw Vurdelja als prettig ervaren. Mevrouw Vurdelja heeft mij een luisterend oor geboden en geholpen met mijn zaak. Dit heeft voor mij alles vergemakkelijkt en gezorgd dat er een last van mijn schouders viel!
Ik vind mevrouw Zengin heel goed. Ze is erg professioneel. Heeft een goede aanpak. Ze is open en eerlijk. Ze weet heel goed antwoord te geven op instanties en krijgt die ook mee. Ze heeft een goede reputatie bij instanties, praat heel rustig en draait de zaak altijd in het voordeel van cliënt. Ben heel blij met haar. Mevrouw Zengin als advocaat nemen is een van de beslissingen van mijn leven. Mevrouw Zengin is echt de beste advocaat ooit!
Mevrouw Seker heeft de zaak uitstekend gedaan en heeft de zaak snel afgerond. Ik ben zeer tevreden en raad haar zeker aan. Ze doet haar werk echt uitstekend en ze is vriendelijk. Zeer aan te bevelen!!
Zeer tevreden over de uitleg en snelle afhandeling van advocaat Mevr Sara Seker zeer klantvriendelijk en erg behulpzaam zeker waard om haar aan te bevelen aan eventuele andere klanten
In korte tijd de zaak doorgenomen en geadviseerd.
Advocaat die erg professioneel is, veel geduld en begrip voor ander zijn situatie heeft (meelevend). Erg betrokken bij de zaak, krijg altijd een snelle reactie, en heel aangenaam!
I had a dispute with a rent deposit and therefore I needed a legal advice. Not only that it was easy to get a free appointment but I also received very good advice. As a result we managed to solve the issue. Very satisfied with the result!
Ik heb mevr. mr. Jevtovic ervaren als een zeer kundige, ervaren en empathische advocate. Ze neemt de tijd voor je en je voelt je gehoord! Dit vind ik echt klasse! Ook de medewerkers aan de telefoon zijn heel vriendelijk en professioneel!
die altijd voor me opkwam en mijn belangen behartigde. Haar deskundigheid en toewijding hebben ervoor gezorgd dat mijn zaak succesvol werd afgehandeld. Ik ben haar enorm dankbaar en zou haar zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en competente advocaat. Bedankt voor alles!
Mevrouw Vurdelja is een fijne advocate, zoals gezegd erg kundig en gespecialiseerd en staat je echt bij. Ik heb veel aan mevrouw Vurdelja gehad. Mevrouw Vurdelja reageert tijdig en onderneemt adequate stappen.
Als gerechtstolk met ruime ervaring in strafzaken, heb ik het voorrecht gehad om met veel advocaten samen te werken. Mr. epozdemir onderscheidt zich echter als een van de beste. Zijn eerlijkheid en loyaliteit zijn opmerkelijk en zijn toewijding aan rechtvaardigheid is ongeëvenaard. Hij biedt zijn cliënten altijd de best mogelijke verdediging en werkt onvermoeibaar om recht te laten zegevieren. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen voor iedereen die een deskundige en betrouwbare strafrechtadvocaat zoekt.
Mevrouw Zengin komt goed voor kinderen op. Ze heeft een hart op de goede plek. Ze schrijdt een goed verweer en is ijzersterk in de zitting. Niemand moet haar afleiden tijdens haar betoog. Ik ben erg blij met haar. Zeer betrokken Advocaat en niet afstandelijk. Ze staat niet alleen als advocaat naast je maar kan ook de gevoelens van een ouder begrijpen. Ze heeft veel kennis. Erg bedankt mevrouw Zengin, Dankzij u krijgt ik mijn gezag en zoon terug thuis. Topadvocaat!
Ik ben tevreden met mij keuze als u bent mij advocaat. En ik heb gemerkt dat laatste keer bij de zitting,u hebt voor mij en Lina en voor mij rechten echt gevochten. Door de laatste zitting ik heb beetje meer rust gekregen en de zitting gelaten met en goede gevoel. Ik ben heel dankbaar voor u help.
zij is en topper advocat
Mijn ervaring met fair advocaten was vanaf het begin tot het einde heel goed. De zaak waarin ik werd geholpen is door fair advocaten op een gerechtvaardigde wijze ten einde gebracht
Dank aan mevrouw Sara voor de snelle en probleemloze echtscheidingszaak.
De mensen van Fair advocaten hebben mij goed geholpen in mijn zaak. De heer Yuce was behulpzaam en duidelijk over mijn zaak, ik voelde mij gehoord en ondersteunt in het proces. Ik vond het verder prettig dat er goed werd gecommuniceerd en dat er eerlijk en realistisch met mijn zaak en verwachtingen werd omgegaan.
Blij met haar temprament. Mevrouw zengin staat mij uitstekend bij. Ben geen zitting ingegaan met angst, omdat mevrouw Zengin naast mij zat. Dank u wel.
Rijswijkseplein 786
2516 LX Den haag
Fair, voor onze cliënten.