Ik heb een top ervaring gehad, ben superblij met de communicatie en professionaliteit. Zeker een aanrader!
Je heb me goed opweg geholpen dankjewel
Mw k.jevtovic heeft ondanks een krappe tijd om een kort geding op te starten haar volle tijd en moeite erin gestoken en uiteindelijk deze in een paar uur tijd voor elkaar gekregen echt super dankbaar hiervoor uit de grond van me hart Zeker een aanrader en top advocate
Ze is altijd correct en straight to the point. Zojuist een zitting gehad over de uithuisplaatsing van mijn twee kinderen. De jeugdbeschermer wilde aan het eind van de zitting ons zelfs geen hand meer geven. Mevrouw Zengin was heel correct maar erg hard. Dank u wel!
Zij is eerlijk Zij doet haar werk uitstekend Zij is goed luisteren Zij gaat wat zij heeft jou beloved Zij is een goed advocaat
Ik voel me erg op mijn gemak bij mevrouw Zengin. Ze begrijpt je meteen! Ik hoef geen hele verhalen te vertellen en ze snapt het al! Erg blij met haar!
Goed en snel gedaan Ik adviseer deze meneer
Hartstikke top hoe mevrouw Zengin voor mijn belangen opkomt. Al kom ik met een moeilijk verhaal dan weet ze dat om te vormen tot een goed verweer. Ik het het volste vertrouwen dat ik dankzij haar weer goed contact ga krijgen met mijn kinderen, ook al wilt mijn ex dat niet. Ze kan heel goed uitleggen waar haar vak voor staat en is heel anders dan al mijn andere advocaten. Ze is gespecialiseerd in kinderen en jeugdigen en doet haar uiterste best voor hun. Mevrouw Zengin stelt mij erg goed gerust. Ze is erg gewild en druk en daarom niet perfect bereikbaar maar als ze er is dan is ze er ook 100% voor je. Ik ben u dankbaar! Dank u wel.
Mevrouw Vurdelja is communicatief heel sterk, staat altijd paraat en werkt heel nauwkeurig. Zij heeft mij uitstekend geholpen en kan haar aan iederaan aanraden!
Mijn ervaring is als volgt: Ik voel me vanaf dag 1 begrepen en gehoord, wat is als prettig ervaar. Ik gaf duidelijk aan wat er aan de hand was en waar ik tegen aan liep. Hier is geen moment over getwijfeld en er is gelijk actie ondernomen. Zoals hierboven vermeld staat voelde ik me gehoord, wat voor mij erg belangrijk is!
Ik ben met goede handen geholpen vol met begrip en fijn.
Uitstekende service, erg op mij gemak laten voelen tijdens het hele proces. Eeuwig dankbaar.
Mevrouw zengin is altijd duidelijk en oprecht. Tijdens de zitting zegt ze precies wat er gezegd moet worden en je krijgt het beste advies.
Mevr. Vurdelja verstaat haar functie uitstekend. Ze geeft advies daar waar nodig en staat mij als haar client goed bij. Mevr. zelf en het kantoor reageert altijd zeer vlot op mijn berichten wat ook zeer prettig is. Alles gebeurd op een begrijpbare niveau en daarbij is mevr. Vurdelja eerlijk in haar bevindingen ook als deze niet altijd gunstig voor haar client(e) is, zo weet je altijd waar je aan toe bent.
Mijn Advocate is zeer gedreven, staat volwaardig achter haar client. Leugens van de wederpartij kunnen haar niet beïnvloeden. Heeft een winnaarsmentaliteit en bijt zich vast in de zaak om voor haar client het beste resultaat te behalen, waardoor je problemen steeds minder worden!
Mevrouw Vurdelja heeft mij heel erg geholpen met de alimentatie voor mijn ex partner.
Mevr vurdelja is en sterke vrouw en probeert haar uiterste best te doen voor haar clienten
Mevrouw Vurdelja behandelt de zaak heel goed. Zij neemt de zaak heel serieus en doet haar best om snel te reageren op mijn mailen. ook neem mijn privé en financieel omstandigheden heel serieus.
Zeer goed geadviseerd en geholpen, met veel geduld en deskundigheid. Meneer Epozdemir heeft zich betrokken getoond en is duidelijk in zijn communicatie.
Yuce heeft mijn zaak op een daadkrachtige manier behandeld en met succes. Wat ik enorm fijn vond is dat Yuce goed bereikbaar was, kundig en mij een goed en vertrouwd gevoel gaf tijdens mijn zaak. Geweldig gewoon!
Helemaal blij met Kristina. Ze is zeer professioneel en heeft verstand van zaken. Echt een aanrader voor een goede samenwerking!
Mevrouw Vurdelja ken ik sinds 2018 en doet haar werk uitstekend en raad haar zeker aan voor zaken zoals echtscheidingen en ouderschapsregelingen.
Danijela Vurdelja heeft al vele zaken voor mij gewonnen. Gelukkig hierdoor al 2 jaar geleden me kinderen terug gekregen. Zou ze nooit meer terug krijgen maar is Danijela Vurdelja wel gelukt. Ze staat me nog altijd goed bij in de zaken die ze voor me doet
Ik word goed op de hoogte gehouden en is ook bereid een brief op te stellen in samenwerking voor mij.
Een hele fijne advocate, strijdlustig en lief maar tegelijkertijd ook heel eerlijk en reël Pakt alles snel op , heb zelf geen omkijken gehad En belangrijkste van alles Er is bereikt wat ik wilde !!
Rijswijkseplein 786
2516 LX Den haag
Fair, voor onze cliënten.