Mw seker top advoecaat altijd bereikbaar met mooi gimlach goed geholpen ons dank je wel
Guler yüzünüze sağlık olsun. Çok yardımcı oldunuz. Cok memnun kaldık! Çok guveniyorum size. Teşekkürler!
De heer Yuce heeft mij van begin tot eind in alles bijgestaan en gesteund. Hij was altijd bereikbaar en geruststellend. Ook werd het al snel duidelijk dat hij veel kennis heeft. De informatie die hij had speelde hij altijd goed door naar mij en hij wist altijd raadt met de situatie. Ik voel me vereerd om door de heer Yuce vertegenwoordigd te zijn.
Ik ben erg blij met mevrouw Zengin. Ze denkt erg met je mee en denkt in je belang. Ze is erg slim en erg sterk in de rechtbank. We hebben een lange weg te gaan maar ik heb er vertrouwen in dat ik mijn kind terug krijg dankzij haar.
Hallo, allereerst wil ik u laten weten dat ik zeer tevreden ben en dat ik advocatenkantoor FAIR aan iedereen die een advocaat nodig heeft, kan aanbevelen. De advocaat van FAIR is zeer begripvol en houdt van zijn werk. ♥️
Danijela is een deskundige en gedreven advocaat voor haar cliënten.
Vertrouwd,betrouwbaar,strijdlustig. Ik werd snel geholpen, en mijn verhaal werd goed opgevangen en begrepen en ze is heel direct. Ze is respect,- & begrip,- vol.
I worked with Mr. Benjamin den Butter from Beoordeel Fair Advocaten for my residence permit application, and I am very pleased with his assistance. He is a great listener, pays attention to every detail, and approaches his work with care and dedication. His guidance throughout the process made me feel confident, and the results exceeded my expectations. I highly recommend Mr. den Butter to anyone looking for reliable legal support.
aardige advocaat. Het was leuk om met haar te praten
Voor arbeidsrecht terecht gekomen bij dhr. Epozdemir die mijn situatie in kaart kon brengen en in duidelijke taal kon communiceren wat mijn positie was. Gedurende het hele traject kon ik snel met hem schakelen en gaf hij advies op basis van realistische verwachtingen. Ontzettend blij met het hele proces en de uitkomst van mijn situatie. Heel erg bedankt!
Mijn advocaat Danijela Vurdelja Top advocaat staat me met alles bij en luisterd ook goed naar de mens Als ik een mail stuur dan krijg ik gelijk een mail terug wat heel fijn is. Kan gelukkig alles bespreken met haar en krijg duidelijk antwoord op alles. De steun die ik krijg van haar is echt ook belangrijk in de zaak die zij behartigt van mijn Ik zal haar zeker aan bevelen als advocaat aan andere mensen Met groetjes van Sylvia Vollebregt
Mevrouw Jevtovic heeft mij goed bijgestaan. Ik ben erg tevreden over haar hulp. Zij heeft mij uitstekend geadviseerd en is begripvol. Het is belangrijk om een advocaat te hebben die niet alleen professioneel is, maar ook empathie toont.
Ik ben erg tevreden met mevrouw Zengin. Ze weet altijd goede oplossingen te bedenken in moeilijke situaties. Dank u wel!
In sommige gevallen kun je niet altijd het resultaat behalen die je wenst. Desondanks heeft advocaat Jevtovic er alles aan gedaan om het maximale resultaat te bereiken. Dank voor je hulp en advies.
Kristina weet wat ze doet En is een van de beste advocaten welke ik meegemaakt hebt Nogmaals names de kinderen van R bedankt . Ik kan iedereen Kristina aanbevelen
Hele aardige en vriendelijke manier van praten. Heel goed advies gegeven
Miss Jevtovic was able to help me make my landlord act quickly to my request and open up the discussion between us again.
Zeer professioneel verdedigend bij de rechtbank , ze doet haar werk heel goed en let ze goed op alle details van A tot Z in alle zaken.
Ik wordt altijd snel en kundig geholpen. De advocaten van dit kantoor zijn streng, eerlijk, strijdlustig en bovendien rechtvaardig.
Bij Fair Advocaten voel ik mij als klant begrepen en ben ik inhoudelijk zeer goed geholpen. Een grote aanrader wat mij betreft.
Kan om de zitting goed verwoorden. Is niet aanvallend naar de wederpartij. Ze zegt precies wat ze moet zeggen maar doet het in een vriendelijk jasje. Erg tevreden met deze advocate.
Gewoon zakelijk erg goed, ze is neutraal. Erg klantgericht. Ben tevreden
Ze is echt goed in haar werk
Herkese tavsiye ediyorum.insan ilişikleri harika
Deskundigheid mbt de problematiek was top. Ook de afhandeling en het contact was prettig. Advocaat had duidelijk verstand van zaken en hield me goed op de hoogte over de voortgang van de zaak.
Rijswijkseplein 786
2516 LX Den haag
Fair, voor onze cliënten.