Ik ben goed ontvangen. Iedereen, van de receptie tot tandarts was vriendelijk en legde geduldig uit wat nodig was. En de tandarts en assistentes stellen je op je gemak. De behandeling was snel en goed.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn, vakbekwaam en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zie hierboven
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak prettig en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Professioneel en vriendelijk personeel.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Redelijk tot goed
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak redelijk tot goed is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
op tijd. met wat uitleg.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak op tijd en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
mondhygiëniste nam de tijd voor de behandeling, en had voldoende aandacht voor de patiënt
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak met aandacht voor u als patiënt en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Controle goed verzorgt
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Duidelijke communicatie. Ruime openstelling . Vriendelijk en kundig personeel .
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en duidelijk is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Heel goed, duidelijk en klantvriendelijk. Ik was hier voor reparatie van een scheur in mijn boven prothese.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed, duidelijk en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Wat verbeterpunten om je afspraak te maken: - je hebt praktisch geen keuze wat betreft de datum; - het zou prettig zijn, wanneer je de afspraak hebt gemaakt, om gelijk een bevestiging hiervan te krijgen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn en naar alle tevredenheid is verlopen. Enorm bedankt voor uw feedback in puntjes die we zouden kunnen verbeteren. De afspraak bevestiging zijn we mee bezig met ons programma om dit weer werkend te krijgen. Uw punt over keuzes in de agenda komt bij u helaas doordat uw tandarts afscheid gaat nemen van ons per september. Zodra u kennis heeft gemaakt met een nieuwe tandarts zal uw keuze in dagen en tijden ook enorm verruimen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst nog meer verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Gied geholpen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
je wordt er altijd netjes behandeld en je krijgt altijd een goede uitleg en advies
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goede praktijk,weten waar ze mee bezig zijn
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Netjes geholpen, goede uitleg en wat voor mij heel belangrijk is, geruststelling. Vind het dan ook heel erg dat deze tandarts de praktijk gaat verlaten
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn en naar alle tevredenheid is verlopen. We begrijpen uw teleurstelling dat uw tandarts helaas ons gaat verlaten. Hadden wij ook graag anders gezien, maar gelukkig hebben we zeer kundige en lieve tandartsen die de zorg zo goed mogelijk over zullen nemen in de toekomst. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Afspraak was op tijd, vriendelijk personeel.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik was tevoren gespannen omdat ik niet wist wie mijn nieuwe tandarts zou worden, (oude is specialist geworden) en ik een specifieke wens had(geen mond bitje) De kennismaking was prettig en ik werd gerustgesteld in mijn wensen. Ik ben blij met mijn nieuwe tandarts.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn en naar alle tevredenheid is verlopen en uw zorgen voor een nieuwe tandarts weg zijn genomen en er goed met u mee is gedacht. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Aangegeven dat er een kies losstond en dat deze er een keer uit getrokken moest worden en dat ik daar een afspraak voor wilde maken.Ik werd weggezet als spoed behandeling.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Jammer te horen dat uw afspraak niet naar alle tevredenheid is verlopen. Graag zouden we hierover met u in gesprek willen gaan en verzoeken u dan ook contact met ons op te nemen. Dit kan via een mail naar [email protected] of telefonisch 0167563780 (vragen naar onze praktijkmanager) Hopend op uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De laatste twee jaar bij tandheelkundig centrum Steenbergen waren absoluut ondermaats wat betreft het nakomen van geplande afspraken en de communicatie met desbetreffende tandartsen/mondhygiënistes. Na een hele boze mail van mij en daaropvolgend gesprek met praktijkmanager is er eea ten goede veranderd, waar ik erg blij en tevreden mee ben. Als dit zo blijft zal ik deze praktijk in de toekomst zeker aanbevelen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw fijne reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afgelopen 3 afspraken naar alle tevredenheid zijn verlopen. Fijn ook dat u onze praktijk na wat strubbelingen toch een kans heeft gegeven om uw negatieve ervaring om te draaien naar iets positiefs. We hopen altijd dat we oplossingsgericht kunnen zijn voor u als patiënt en dan is het mooi dat hier een goed gesprek over is geweest. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid zodat men vertrouwen geeft
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen en we u een goed vertrouwensgevoel geven. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik ben prima geholpen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Keurig geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Lieve mensen met vak- en mensenkennis
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vooraf heb ik verteld dat het een zeurende pijn was die veroorzaakt is (vulling)door mijn vorige tandarts ( Noorlander). Maar deze was gestopt met de praktijk voordat ik ermee terug kon voor behandeling. Ik heb dit nog wel aan de assistente van Noorlander doorgegeven maar deze heeft er niets mee gedaan. Dhr Luc zei dat het waarschijnlijk kwam door het te ver teruggetrokken tandvlees en heeft een behandelplan gemaakt waar ik maar op vertrouwde. Maar helaas is de zeurende pijn nog steeds aanwezig. Jammer.
De controle is prima uitgevoerd.
Na een telefoontje over kiespijn, kon ik dezelfde dag terecht. Ik werd vriendelijk en efficiënt geholpen. De kiespijn is na de behandeling is na de behandeling snel verdwenen en weggebleven.
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen