Stelt je op je gemak, legt goed uit, is niet gehaast. en levert vakwerk
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak kundig en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak uitstekend is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Mijn tandarts Charles heeft mij een nieuwe implantaat gegeven en ik kan alleen maar zeggen dat hij de 5 sterren verdient.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Niets mis met mijn gebit
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
goede controle
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Positieve ervaring
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak positief en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
goed en vriendelijk geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed deskundig
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vlotjes en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geruststellend en professioneel
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak geruststellend en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn, snel en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De afspraak was precies op tijd, de tandarts was zeer vriendelijk en belangstellend en werkte en informeerde zorgvuldig.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw fijne reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed behandeld
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik ervaar het als prettig (en geruststellend) dat ik altijd bij dezelfde behandelaar terecht kan. Naast haar professionaliteit houdt zij rekening met mij als persoon.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. We streven ernaar aan uw wensen te voldoen tenzij dit door bijzondere omstandigheden helaas niet haalbaar is. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Tevreden en heel blij met het resultaat
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak top en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik belde op vrijdagmiddag om een afspraak te maken voor maandag vanwege kiespijn. Urgentie werd opgepikt en ik kon gelijk komen. Antibioticakuur voorgeschreven en afspraak voor later mee gekregen. Na een lastig weekend, pijn en niet kunnen eten, zakte de pijn op maandag. Gelukkig.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak snel en adequaat is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik vraag mij af of ik wel door een tandarts ben geholpen. Het lijkt er op dat een andere medewerker de controle heeft uitgevoerd.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. De controles mogen uitgevoerd worden door de tandarts, of een tandheelkundig medewerker of 1x per jaar door de mondhygiëniste mocht u daar een reiniging laten doen. De assistentes mogen dit zeker niet. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
alles was toppie geregeld,
gewoon top weet alleen niet zeker de naam van de mondhygienste weet alleen dat ze er volgende keer niet meer zou zijn omdat ze wegging en vertrekt naar Roosendaal dat is wel jammer heb al 3 x iemand gehad die weggaat vorige was echt verschrikkelijk heb het ook verteld aan deze lieve mevrouw
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Helaas moeten wij soms van enorm fijne collega's afscheid nemen wat uiteraard voor u als patiënt ook erg jammer is. Wij streven ernaar om weer een fijne behandelaar hiervoor terug te krijgen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
goed en vriendelijk behandeld
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik was best zenuwachtig voor de zenuwbehandeling. De tandarts en de assistente legde alles goed uit. Dat gaf mij heel veel rust
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw enorm mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen en u zeer goed op uw gemak bent gesteld. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Op een professionele , kundige manier behandeld. Zeer vriendelijk. Goede uitleg door mondhygiënist
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed en betrouwbaar en op tijd.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ben goed en snel geholpen. De tandarts was lief en stelde me gerust.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak pijnloos, duidelijk, geruststellend en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen