Mondhygiëniste Michelle is helaas vertrokken bij de praktijk, maar ik heb in Manon een superfijne vervangster gevonden!! Legt alles goed uit en geeft prima tips! En Charles, is en blijft mijn tandarts....vakman! De dames aan de balie zijn ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, heel fijn team.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen en u een geweldige vervanging voor Michelle heeft getroffen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Fijne tandarts en assistente. Goede tips gekregen waardoor ik al 2 jaar weinig tandsteen heb. Geen lange wachttijd en onnodige behandelingen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen en de tips die gegeven worden in de praktijk ook echt werken wat resulteert in minder behandelkosten door bijvoorbeeld tandsteenverwijdering. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De planning zou beter kunnen, zelden dat de afgesproken tijd gehaald wordt !
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. We nemen uw punt van planning mee in ons overleg en streven ernaar dit in de toekomst te verbeteren voor u. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Mijn voortand was afgebroken en ik kon gelijk op afspraak komen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid en op zeer kort termijn is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ondanks dat het een grote praktijk is merk je hier niets van. Er is persoonlijke aandacht op alle vlakken. Je word kundig en erg vriendelijk geholpen.
neen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Het boren zal voor weinig patiënten iets zijn waar een plezierige ervaring aan wordt beleefd, maar we streven ernaar om dit zo min mogelijk vervelend te laten verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Je wordt op je gemak gesteld en heel vriendelijk benaderd. Erg professioneel, zeer tevreden.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak professioneel en op uw gemak stellend is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed geholpen. Geen lange wachttijd.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goede uitleg en behandeling
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Na 30 jaar over naar een nieuwe tandartspraktijk. Eerste indruk: goed. Grondige reiniging, uitleg, ook waarom geeft een andere kijk op verzorging van het gebit. Het gebit is niet oud, het moet nog jaren mee en daarom is het belangrijk! Snel nieuwe afspraak gemaakt voor volgende keer, tips om gebit en tandvlees gezond te maken en te houden. Kortom: ik ben er blij mee.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Toch altijd weer even spannend als na 30 jaar een nieuwe tandarts uw gebit bekijkt. Fijn dat dit als zeer positief is ervaren. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk, hulpvaardig en vakbekwaam. Het is er netjes en schoon. Gewoon uitstekend dus.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
goede uitleg en verantwoordelijkheid
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw enorm positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen en u goed uw uitleg heeft gekregen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik vond het helemaal top dat ik op zaterdag behandeld kon worden voor inplantaten en extra bot opbouw. Tijdens de behandeling werd er steeds uitgelegd wat er ging gebeuren , zo voelde ik mij prima op me gemak. Ook de assistente is zeer kundig . Nu afwachten totdat het botweefsel is aangegroeid en dan krijg ik eindelijk nieuwe kronen en bruggen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Enorm fijn dat u de zaterdag mogelijkheid als zeer fijn heeft ervaren. We streven ernaar om steeds meer mogelijkheden te kunnen bieden op zaterdag. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Netjes ontvangen, professionele behandeling en de ruimte om evt klachten te bespreken. Klein minpuntje is dat je geplande afspraak soms niet doorgaat en je dan een alternatief via de post krijgt.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Wij begrijpen uw punt over de geplande afspraak die per post/brief gewijzigd wordt. Deze keuze is gemaakt omdat er enorm veel tijd in het bellen gaat zitten waar vaak patiënten niet bereikbaar zijn. Hierdoor kunnen patiënten op een geschikt moment contact met ons opnemen als de afspraak niet schikt. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Prima.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak uitstekend en vriendelijk is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Afspraken maken gaat OK digitaal. Niet al te lange wachttijd. Goed geholpen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Ook mooi dat u het online een afspraak maken ook nog even benoemt. Wij proberen hier steeds meer in mee te veren. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vriendelijk
Daniel Pedro is een zeer vriendelijke en kundige tandarts. Hij beheerst de nl taal prima en zijn uitleg en advies is zeer duidelijk. Het is jammer dat hij terug naar Portugal gaat, ik had hem graag nog een poos als tandarts gehad. Ik wens hem het allerbeste! Bedankt!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Jammer dat u (net als wij) afscheid moet nemen van een zeer kundig en fijne tandarts. Gelukkig hebben we meer toppers in onze praktijk, dus verwachten dan ook dat u een fijne opvolger zal treffen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
alleen dat de afspraken worden verander !!!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Wij begrijpen uw opmerking over de afspraak verplaatsing. We streven er dan ook naar om dit zo min mogelijk te doen, maar helaas is ziekte, cursusdagen en een vakantieplanning niet van te voren af te blokken. Onze welgemeende excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Naar de tandarts gaan is voor mij altijd gekoppeld aan slechte ervaringen bij andere tandarts(en) uit het verleden. Ik heb absoluut geen spijt van de overstap, enkele jaren geleden, naar tandheelkundig centrum Steenbergen. Altijd netjes te woord gestaan en bij behandelingen wordt er uitleg gegeven over wat er gaat gebeuren. Daarbij wordt, voor zo ver ik daar kennis van heb, ook gebruik gemaakt van moderne apparatuur en technieken.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Enorm fijn dat we uw vertrouwen weer een stukje terug op hebben kunnen bouwen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De behandeling is goed verlopen. Maar tussendoor gelegenheid om de mond te spoelen dat mis ik. Helaas.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Voor een volgende behandeling zou u uw wens even van te voren aan kunnen geven zodat hier tijdens de behandeling mee rekening gehouden kan worden mits dit mogelijk is ivm droog houden van de elementen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Voor de controle bij Tandarts Pedro geweest. Een heel vakkundige man. Ik hoop dat hij jaren hier blijft.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Helaas gaan wij wel afscheid nemen met pijn in ons hart van tandarts Pedro wat voor zijn patiënten weer een aanpassing van behandelaar zal betreffen. Gelukkig hebben we een geweldig team aan tandartsen die dit met plezier en kundigheid zullen opvangen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zeer rustig en meegaand
Grote Kerkstraat 34