Prima behandeling
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vriendelijke en geruststellend
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen en u met een gerustgesteld gevoel de afspraak heeft afgesloten. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Fijn om bij vaste tandarts ingedeeld te worden. Tandarts heeft bij binnenkomst mijn dossier doorgenomen, dus kent de voorgeschiedenis van mijn gebit, dat voelt veilig.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen en dit al jaren zo beleefd wordt. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
vakkundig en vriendelijk
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vakkundig en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
volledig en duidelijk.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak duidelijk en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vriendelijke tandarts en assistente en duidelijke uitleg.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak duidelijk en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik heb een sterke braakreflex als er in mijn mond word gewerkt en daar word onvoldoende rekening mee gehouden. Ik heb letterlijk gehuild tijdens de behandeling. Mijn reguliere tandarts was ziek en dit was een invaller.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het erg vervelend te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag zouden we u willen vragen om contact met ons op te nemen zodat we kunnen bespreken wat er volgens u niet goed is gegaan. U kunt ons bereiken via [email protected] of via 0167563780 (vragen naar de praktijkmanager) Wij kijken uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
In mijn beleving was er een vooraf strak afgebakende tijdsspanne voor de behandeling. Daardoor ging de mondhygiëniste zeer voortvarend aan het werk. Het was niet pijnlijk of onprettig, maar ze had overduidelijk geen tijd over. Na de behandeling was ze ook, zoef zoef, meteen weg...
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw fijne reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Wij vinden het wel vervelend dat u de afspraak als wat gehaast heeft ervaren. Wij zullen dit intern tijdens ons algemeen overleg zeker ook bespreken. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst nog meer verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed geholpen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat u fijn geholpen bent en uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Heel hartelijk en een hele aardige tandarts.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw eerste afspraak fijn en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik werd netjes geholpen en er werd overleg gepleegd over wat er kon/moest gebeuren
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen en u in goed overleg een juist plan heeft gekregen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Met zeer veel zenuwen naar de afspraak maar totaal overbodig . Behandeling zeer zorgvuldig en geduldig uitgevoerd. In een woord Prima!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen en we voor u de drempel een stuk lagen hebben gekregen :) Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Kom al 42 jaar in de praktijk,heb voordeel met een sterk gebit.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak al vele jaren naar alle tevredenheid verloopt. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
komen tot de ontdekking dat ze het niet kunnen repareren. Willen het wel opsturen, maar ben je prothese dan een weekje kwijt. kosten voor 10 minuten, niks gedaan, 26,75.
Duidelijke afspraken en vriendelijk en vakkundig geholpen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak heel goed en duidelijk is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Deze keer een zeer goede mondhygieniste gehad. Was zeer professioneel en niet te hardhandig. Controle bij tandarts ook prima
Geen klachten, alles verliep precies zoals je wilt dat het gaat. Goed op tijd, mensen waren vriendelijk. Gewoon prima!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid (precies zoals u zou willen) is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ondanks mijn fysieke beperkingen werd ik erg goed en lief bejegend vooral het geduld was fijn
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen ener de tijd voor u is genomen met een luisterend oor. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik kon deze keer snel na de controle terecht.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen en u ook een snelle vervolgafspraak heeft kunnen maken. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik kijk met een naar gevoel terug op mijn laatste bezoek omdat ik twijfel aan de bekwaamheid van de monhygienste. Ze vertelde me namelijk dat ik 7 tot 9 minuten moet poetsen PER KEER met een hand tandenborstel en 2 met elektrisch. Ik, en niemand in mijn omgeving, hadden hiervan gehoord. omdat iedereen word geleerd 2 minuten. Ook online staat het nergens, sterker nog, langer dan 4 min kan slecht zijn voor gebied. Vooral deze uitspraak heeft me erg doen twijfelen en de kwaliteit van deze mondhygienste. Waardoor ik eigenlijk niet goed weet of ik mijn gebit aan haar kan toevetrouwen. Verder was ze wel redelijk vriendelijk en proffesioneel, Behalve het vele klagen maar ik accepteer wel dat die fout ook bij mij ligt, dus daar zal ik nu niet over hebben.
goed behandeld
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Heel zorgvuldig en goed mijn gebit gereinigd
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zorgvuldig en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
zorgvuldig, vriendelijk en geduldig
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Het team van het tandheelkundig Centrum stelt je op je gemak en legt goed uit wat ze gaan doen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat u goed op uw gemak bent gesteld en er voor u goede uitleg is gegeven. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
cdsfcsd
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar snel en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen