Hele goede vakkundige ervaring.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vlotte afhandeling eerst de tandarts en daarna de mondhygiënist
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn dat u de combinatieafspraak als een positieve ervaring heeft beleefd. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Er was blijkbaar iemand tussenuit gevallen. Ik ben toen opgebeld of ik eerder kon en wilde komen. DT lukte rn ik ben toen direct geholpen daar er een vulling was uitgevallen. Ook controle gelijk gedaan. Heel fijn
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn dat u in onze uitgevallen ruimte kon komen. Hierbij hebben we snel kunnen behandelen wat voor u heel fijn is geweest. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vakkundig,volgens afspraak.vriendelijk. Aandacht voor mij ivm Parkinson waardoor ze zich aanpassen. 2 maanden wachten om gaatje te vullen is te lang.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Goed dat u aangeeft de wachttijd te lang te vinden. Helaas kunnen we dit niet helemaal voorkomen, maar u wel uiteraard opties aanbieden om bij een collega tandarts de behandeling te laten doen of u op de wacht/bellijst te plaatsen, mocht er een uitval zijn dan nemen we contact met u op om de afspraak evt te vervroegen indien u kan. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Prima zo als altijd
Zie hierboven, deze feedback duurt langer dan de behandeling. :)
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw fijne reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
word altijd keurig behandeld
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik had last van heel veel kiespijn en dat is gelukkig dezelfde dag vakkundig opgelost
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat u snel van uw kiespijn af was. We streven ernaar om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De periodieke controle is correct uitgevoerd
hetzelfde als boven
Ik had al afgesproken met TCS om mijn hele gebit te laten trekken en te laten vervangen door implantaten maar door persoonlijke omstandigheden moest ik dit voor me uitschuiven maar intussen bleven er oude vullingen afbrokkelen en had ik (net voor onze vakantie naar de UK) twee noodvullingen nodig aan mijn voortanden. Na mijn verzoek werd er meteen gehandeld en liep ik even later naar buiten met een betere aanblik en een zekerder gevoel. Dank dank dank.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Goed te horen dat u zeer snel bent geholpen en u een stuk zekerder op vakantie bent kunnen gaan. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Mij ervaring is als volgt Prettige dame, Maajt een praatje op haar gebied,geeft uitleg wat ik wel of niet moet doen.
Ik had twee afspraken moeten hebben, maar toen was er één verplaats naar de volgende dag en ik was vooraf gebeld waar ik tevreden mee was. De afspraken was ik ook tevreden mee. Heel vriendelijk en duidelijk. Ze vragen altijd of ik me op gemak voel en dat is heel fijn.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. We proberen de combinatieafspraken vaak zoveel mogelijk als combinatie te behouden, maar in sommige/bijzondere gevallen bespreken we met u of het mogelijk is om deze een keertje te verbreken. Ook fijn dat u ervoor open heeft gestaan. Wij stellen dit enorm op prijs. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Wordt altijd netjes behandeld met zeer goede uitleg wat er gaat komen Zeer tevreden
Vakkundig vriendelijk en korte wachttijd
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn dat u de korte wachttijd ook benoemd. We proberen ernaar te streven dit zo kort mogelijk te houden indien mogelijk. Graag horen we het ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Prettig.
Fijne ervaring, respectvol behandeld, dat was eerder (bij een andere mondhygiënist die spijtig genoeg nog altijd bij jullie werkzaam is) wel anders. Ik ben blij met deze tandarts.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. We proberen uiteraard met uw wensen rekening te houden, ook als een behandelaar niet goed bij u past. We stellen het altijd enorm op prijs als u dit aangeeft. Uw ervaring in behandeling proberen wij zo positief mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
zeer vakkundig, vriendelijk, goed advies, absoluut Top!
Nooit geen problemen gehad. Wel jammer dat er door ziekte van de tandhygienistes combiafspraken worden afgezegd waarna je voor de Hygiene weer 4 maanden kan wachten
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Ik hoop dat u op de hoogte bent gebracht van onze oproeplijst waarop wij u kunnen zetten. In het geval er een uitval is of er een extra agenda open gaat kunnen we u oproepen met de vraag of u eerder behandeld wenst te worden. Vraag hier gerust naar. Zo hopen we toch eerder te kunnen behandelen in een tijd waarin drukte bij de mondhygiëniste toch best een lastig op te lossen stukje is, maar waar we enorm hard naar streven dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
geweldig
Had hoofdblessure, was dus moeilijk liggen maar werd amper naar geluisterd...
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Vervelend te horen dat u niet goed gehoord bent. Wij verzoeken u om contact met ons op te nemen zodat wij dit met u kunnen bespreken en intern dit kunnen bespreken in ons team. Dit kan via email [email protected] of op nummer 0167563780 (graag vragen naar de praktijkmanager) Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed tot dat ik de nota kreeg! Niet normaal
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Vervelend te horen dat u zo bent geschrokken van de rekening. Graag verzoeken wij u om contact op te nemen met ons zodat we samen met u de rekening kunnen bekijken en eventueel kunnen toelichten. Dit kan via [email protected] of op nummer 0167563780 (vragen naar de praktijk manager) Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik werd goed en vakkundig behandeld en er werd gelijk een vervolg afspraak gemaakt.
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen