Bij Comaen is men positief volhardend Geen doordrammerij maar wel doorzoeken naar een optimale match. Het zoeken naar wederzijdse mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Kwaliteit voor kwantiteit
Sjoerd trekt binnen enkele minuten de juiste conclusies. Hij komt snel to the point en is eerlijk zonder bot te zijn.
Na een fijn eerste video gesprek heb ik na een aantal weken werk gevonden via Comaen. Het contact heb ik als professioneel en tegelijkertijd warm en persoonlijk ervaren.
Comaen schakelt snel, en is een ontzettend gezellige partij. Heeft interesse voor zijn klanten. Reageren erg snel, ook in het weekend, en hebben alles snel duidelijk gecommuniceerd. 10/10
Om in deze markt de juiste expertise en de juiste passende kandidaat voor het team te vinden is zoeken naar een spel in een hooiberg. Toch lukt dat Comaen telkens weer.
Komt afspraken na, is snel in contacten zoeken in lijn met de wensen van de klant. Kortom Fijne partij om mee samen te werken. Zeker om aan te raden voor anderen!
Comaen heeft mij via Linkedin benaderd voor een mooie vacature bij een opdrachtgever. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie zeer prettig en werd er zeer snel geschakeld. Binnen no time zat ik bij de opdrachtgever aan tafel voor een gesprek. Comaen heeft de juiste match gevonden welke aansluit bij mijn wensen en dankzij hun begin ik in september aan een mooie nieuwe uitdaging.
Tot nu toe een zeer fijne ervaring met Comaen, je wordt goed begeleid tijdens de sollicitatieprocedure en denken met je mee. Ik ben benieuwd wat het jaar mij verder gaat brengen in het werk bij DWG opdrachtgever van Comaen.
Vanaf het eerste contactmoment een goed gevoel bij Comaen en dit werd gaandeweg alleen nog maar beter en bevestigd. De begeleiding is uiterst professioneel en afspraken worden nagekomen. Goed bezig Comaen, ga zo door!
Ik heb via Comaen een leuke baan gevonden. De begeleiding gedurende mijn zoektocht was uitstekend. Er werd gekeken naar mijn ervaringen en wensen. Op basis van mijn wensen en kunnende is er een passende vacature gevonden. De begeleiding tijdens mijn sollicitatie was echt behulpzaam. Er werd snel op alles gereageerd en ging de sollicitatie spoel. Binnen 2 weken kon ik mijn handtekening onder het contract zetten :)
Met Comaen ben ik in contact gekomen om verdieping te krijgen in de markt en erachter te komen of de organisatie voldoet aan mijn wensen tot mogelijk opvolgend werkgever. Na meerdere gesprekken met Comaen werd dit voor mij duidelijk en wilde ik mezelf graag bij de organisatie aansluiten. Tijdens de gesprekken met Comaen is mij opgevallen dat ze een duidelijke visie hanteren en klaarstaan voor zowel klant als kandidaat. Hierbij voldoen ze aan de juiste kennis, gedrevenheid en bieden ze duidelijke structuur in de organisatie en de gesprekken.
Originele beoordeling
Met Comean ben ik in contact gekomen om verdieping te krijgen in de markt en erachter te komen of de organisatie voldoet aan mijn eisen voor een mogelijk opvolgend werkgever voor mij. Na meerdere gesprekken met Comean werd dit voor mij duidelijk en wilde ik mezelf graag bij de organisatie aansluiten. Tijdens de gesprekken met Comean is mij opgevallen dat ze een duidelijke visie hanteren en klaarstaan voor klant en kandidaat. Hierbij voldoen ze aan de juiste kennis, gedrevenheid en bieden ze duidelijke structuur in de organisatie en de gesprekken.
Bij Comaen zorgen ze goed voor hun mensen waarbij ze letten op wat je als persoon wilt in plaats van het zo snel mogelijk wegzetten bij een opdrachtgever.
Goede ervaring gehad met Comaen. Bedrijf is erg professioneel. Niet te vergelijken met andere recruiting bedrijven, die naar mijn mening soms vervelend kunnen overkomen. Dankzij Comaen een leuke baan kunnen vinden dat erg goed aansluit bij mijn interesses. Bedrijf is zeker aan te raden.
Ik heb goede ervaringen met Comaen, ze hebben mij aan een leuke baan geholpen bij DWG. Afspraken en communicatie zijn duidelijk en goed.
Om tot een goede match te komen, willen de professionals van Comaen allereerst alles van de opdrachtgever weten, alvorens zij op zoek gaan naar de geschikte kandidaat. Dit levert relatief snel resultaat op. Zij bijten zich echt vast in moeilijk invulbare vacatures en geven niet snel op tot de juist match gemaakt is.
Ik ervaar het werken met Comaen (Stefan) als positief. Ze weten wat we zoeken en wat vooral niet. Als ik een CV voorgesteld krijg snijdt het altijd wel hout.
Ik ben destijds benaderd door comaen met de open vacature die ik uiteindelijk ook heb ingevuld. Het benaderen en de gesprekken die hierop volgden waren fijn en niet opdringerig. Ook tijdens de gedetacheerde periode vond ik de communicatie heel sterk
ik wilde een groot uitdaging om voor mezelf te uitbreiden, ontwikkelen tot een technische professionele. Dit heeft Commaen geregeld.
Na een persoonlijke kennismaking werd me meteen duidelijk dat ze bij Comean weten hoe het moet. Een zeer goede kennis van de markt en de mensen, zo goed zelfs dat ik bij het eerst voorgestelde bedrijf ben gaan werken!
Goed bureau met kennis van zaken. Juiste begeleiding naar nieuwe passende functie, zoals verwacht mag worden.
Heel erg blij hoe alles is gelopen, goed geholpen en altijd bereikbaar. Ondanks dat ik niet op zoek was naar een nieuwe baan, kijk ik enorm uit naar deze nieuwe uitdaging.
Via LinkedIn werd ik benaderd door comaen. Na de eerste gesprek met comaen hadden ze 2 hele interessante opties die voldeden aan mijn wensen. In een hele korte tijd had ik meteen mijn droombaan als hardware engineer te pakken. Comaen motiveert en helpt je de gehele weg. Echt een aanrader voor iedereen!
Comaen heeft een aantal uitstekende kandidaten aangeleverd die nog steeds naar wederzijdse tevredenheid bij ons werkzaam zijn. Daarbij geeft Comaen blijk van een goede kennis van de markt en (op niveau van kandidaten) inzicht in kennis en vaardigheden van deze personen.
mijn ervaring is dat Comaen een uitstekende opstap kan betekenen voor de toekomst. klant vriendelijkheid en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij Comean.
Ik ben door Comaen benaderd via Linkedin nadat ik daar had aangegeven op zoek te zijn naar een baan. Het bericht van Comaen sprong er voor mij meteen uit ten opzichte van veel van de andere aanbiedingen op Linkedin doordat het een erg professionele uitstraling had. Na mijn reactie op het bericht ben ik op korte termijn benaderd voor een intakegesprek. Hier hebben we de vacature doorgenomen en gekeken of dit inderdaad een goede match zou kunnen zijn met mijn wensen. Hierna volgde de sollicatiatie bij de werkgever, waar ik ben aangenomen en nog steeds met veel plezier werk! De medewerkers van Comaen zijn gedurende het traject altijd goed bereikbaar geweest en stelden zich erg behulpzaam en ondersteunend op.