Woning altijd goed verhuurd met huurwoningen.nl

Al volgens mij een jaar of tien maak ik gebruik van de service van huurwoningen.nl. Ben zeer tevreden met de hoeveelheid aanvragen die ik via hun site altijd ontvang. Bij andere sites krijg ik nog geen fractie van deze hoeveelheid aanvragers. Het enige verbeterpunt zou een waardering zijn van de kandidaat huurders. Ongeveer de helft komt niet opdagen, terwijl we wel een afspraak hebben staan. Dit zou nog verbeterd kunnen worden. Verder ben ik dik tevreden!

really personal service

perfect!

Fijne en duidelijke website

Ik ben blij dat ik deze site heb ontdekt. Er komen vaak veel reacties. Het blijft belangrijk zelf een goede selectie te maken alvorens kandidaten uit te nodigen anders ben je wel héél veel tijd kwijt aan bezichtigingen. Uiteindelijk vind ik vaak een geschikte huurder via Huurwoningen.nl!!

Be careful of the fine print - remember to unsubscribe when not using

I had subscribed to Huurwoning in early october and paid the 20 euro fee to start searching for a home. But the platform could not help me find any place, no success at all. I stopped frequenting the website after a point and got an email that my subscription has been cancelled. Fair enough! But despite cancelling my registration, Huurwoning started accruing due credit in my name. A payment notice was sent as a message to my Huurwoning account (which I wasn't checking) and no email communication was sent to me about this. When I did get an email it was directly from a collection agency which was asking for 3 times the monthly subscription amount. The email did not mention anything about Huurwoning but directly threthened a legal action if I failed to pay the money. All of this looks like a sophisticated scam to me. You blindside a customer and suddenly ask them for any amount that you may desire to have put in the fine print of your legal contract.

• Would you recommend us? No

Mijn ervaringen zijn super. Sinds de advertentie op het portaal staat krijg ik veel reacties. Ik ben nu in de contractfase en als dat klaar is haal ik de advertentie weg om anderen een teleurstelling te voorkomen.

Prima verhuursite

Altijd vrij snel reactie, maar niet altijd van de doelgroep omdat men gewoon niet goed leest of het gewoon maar probeert.

Goede website

Ik heb 2 reacties gekregen. Waar van een nu de woning huurt. Ik had meer reacties verwacht

Fijn om mee te werken

vriendelijk geholpen door een medewerker . ik zou zeker weer gebruik maken van hun dienst de volgende keer.

Super service

Netjes geregeld dank jullie

Erg klantvriendelijk

Makkelijk met groot bereik

Makkelijk om advertentie te plaatsen. Veel ruimte voor foto's en aditionele informatie. Ideale platform voor communicatie met potentiele huurder. Jammer dat je geen bestanden via de conversatie module kan verzenden.

Goed geregeld en makkelijker dan ik dacht.

Ik had het niet makkelijker kunnen bedenken om op deze manier huurders te vinden. Het heeft mij niks gekost nu aan een huurmakelaar.

in 3 jaar tijd, 3 keer mijn woning verhuurd met succes via huurwoningen.nl

In middels maak ik mij niet meer zorgen of ik mijn huurwoning verhuurd krijg. Altijd meer dan voldoende aanvragen via huurwoningen.nl

redelijk oke

mijn kamers zijn niet via huurwoningen verhuurd,doch wel onder de aandacht geplaatst.

Prima site

Jammer dat potentiële kandidaten niet altijd goed lezen waardoor de reacties niet uit juiste doelgroep komen. Verder prima in orde.

Vriendelijke , behulpzame mensen

Na 3 dagen mede ook op marktplaats 20 reacties! Verhuurd via huurwoningen.nu Met vriendelijke groeten Corry Jaspers

Uitstekende service, prettige website

Voordat de woning online gaat, vindt er telefonisch controle plaats en wordt zelfs de koppeling naar de bankrekening gecheckt. Dit maakt de site zeer betrouwbaar, zowel voor de verhuurder als de huurder!

Snel en goed

Je kunt makkelijk woningen aanmelden en afmelden. Veel reactie's waar je altijd makkelijk uit kunt kiezen

Makkelijke en snel huis verhuurd

Makkelijke en snel huis verhuurd

Super fijn om te verhuren Word veel bezocht

helemaal goed

Super complete website

Advertenties geven alle benodigde informatie die nodig is voor huur van woningen.

Lekker makkelijk en overzichtelijk.

Leerpuntje: de acceptatie mag wat sneller voor het op de website komt.

Uitstekende service

Niks dan lof

Site werkt prima

Het is eenvoudig om mee te werken

Blaak 555 22

3011 GB Rotterdam

010-7200730

Over Huurwoningen.nl

Huurwoningen.nl is sinds 2011 hét online huurwoningenplatform waar maandelijks ruim 1,3 miljoen woningzoekenden en -aanbieders samenkomen. Met onze marktkennis en ervaring kunnen we jou als geen ander helpen bij het vinden van je nieuwe woning of een geschikte huurder. Daarnaast geven we je inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen op de huurwoningmarkt. Op Huurwoningen.nl start en eindigt jouw zoektocht naar een nieuw thuis!