Snel en veel

Fijn nieuw huis fevinden

Fijne huursite met veel aanbod!

Snel een huisje gevonden.

Veel relevant aanbod, snel en vlot!

Snel de juiste woning gevonden

Betrouwbaar

Prima, overzichtelijke website met betrouwbare woningen en snel contact met de makelaars/eigenaars van de woningen. Soms iets traag met woningen die al eigenlijk verhuurd zijn maar is pas vanaf >7dg dus ook te verwachten dan.

Ik heb binnen twee weken een huurwoning gevonden. Doordat ik steeds de nieuwste woningen kreeg doorgestuurd, was ik er op tijd bij en heb ik snel een appartement gevonden.

Betrouwbaar en eerlijk

Tevreden

Na inschrijving kreeg ik heel snel een huis maar helaas door mijn eigen problemen kon ik die huis niet krijgen.

Goed aanbod van huurwoningen

Voldoende aanbod van woningen, helaas regelmatig geen terugkoppeling gehad van de verhuurder. Bij een aantal verhuurders moet je weer apart betalen om alsnog voor dezelfde woning in aanmerking te komen. Wel redelijk snel een woning kunnen vinden via huurwoningen.

Plezierig

Fijne website.

Ik heb binnen 10 dagen een nieuwe woonplek kunnen vinden. Het ging allemaal sneller dan verwacht. Er is een breed aanbod aan woningen en je kunt overal op reageren. Er waren alleen wat huizen waar ik op had gereageerd waar ik niks meer van heb gehoord dit vond ik jammer. Maar dit kan natuurlijk ook komen door de omstandigheden die er nu zijn. Verder ben ik heel erg tevrede iknheb sneller dan verwacht een nieuw plekje voor mezelf kunnen vinden. Het is een top site. 🤗

prima en direct resultaat

Informatie klopte en was volledig

Werkt goed.

Ik heb ik verschilde pleken gekeken. Ik heb gemerkt als je een langer budget heb voor een stad dan gaat het heel lang duuren. Maar heb je rond het gemiddeld budget voor een stad dan kan je heel veel reacties krijgen. Goede website.

Roomat

Waaneer kan ik huis zien bij styel

Geen fake advertenties

Ik heb mij op deze site ingeschreven en was even bang dat het vooral om abonnementsgeld te doen was en het lok advertenties waren.... maar nee na 3 dagen heb ik een appartement gevonden!! Zo ontzettend blij nu!!

Met een beetje toewijding kan je snel een huis vinden.

Doordat huurwoningen de woningen van externe verhuurders aanbiedt, weet je nooit precies waar je op reageert. Maar als je gewoon reageert op alles wat binnen je voorkeuren valt, kan het snel gaan. Er zit een aantal externe verhuurders tussen die ook nog geld van je vragen, maar dat moet je niet doen hoor. Gewoon eerst de site van die verhuurder uitpluizen voor je gaat bezichtigen. Huurwoningen is verder heel gebruiksvriendelijk, werkt goed met de updates per mail, en niet super duur.

Zeer overzichtelijke website

Veel keuze aan woningen, goed te vinden wat je zoekt, ook weer goed afmelden en goede feedback. Heel betrouwbaar gebleken.

Top, vooral het feit dat je woningen op de kaart kan zoeken

Je kan op een kaart view je zoekfilters instellen, waarna de kaart woningen toont die aan je zoekcriteria voldoen. Als je dan een beetje weet waar je wilt zoeken is het heel makkelijk om relevante woningen te zien. Enige minpuntje is dat ik af en toe het gevoel kreeg dat het aanbod wat achter liep, dan was de bezichtiging al geweest bijvoorbeeld.

Informatie woningbeschikbaarheid was up to date. Contact verliep moeiteloos

Altijd als eerste kunnen reageren!

Door jullie snelle mailservice, was il bij zeker 20 appartementen het afgelopen half jaar als eerste met reageren. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik zelf heb kunnen kiezen tussen verschillende appartementen. Ik heb de beste gekozen en ben helemaal happy. Het enige minpuntje ia de prijs, dat mag toch wel een tientje minder.

Meteen geslaagd !

Binnen 14 dagen een woning

Makkelijk en geen gedoe

Mooie foto’s, snel een afspraak kunnen maken, verhuurder goed bereikbaar.

Top binnen 2.maanden een woning

Blaak 555 22

3011 GB Rotterdam

010-7200730

Over Huurwoningen.nl

Huurwoningen.nl is sinds 2011 hét online huurwoningenplatform waar maandelijks ruim 1,3 miljoen woningzoekenden en -aanbieders samenkomen. Met onze marktkennis en ervaring kunnen we jou als geen ander helpen bij het vinden van je nieuwe woning of een geschikte huurder. Daarnaast geven we je inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen op de huurwoningmarkt. Op Huurwoningen.nl start en eindigt jouw zoektocht naar een nieuw thuis!