Kan stuk beter

Als regelmatige gebruiker (verhuurder) van dit platform, zou het toch wel een stuk verbeterd kunnen worden. Dingen zoals een zoekfunctie in de berichten, archief voor verwijderde berichten, eventueel een markering van wie er uitgenodigd wordt voor de bezichtigingen, dus een ster (oid) bij potentiele gegadigden. Ook kan ik niet zien wie er al eerder heeft gereageerd op woningen, ik moet hiervoor een seperate Excel sheet bijhouden. Maar voor de rest: ga zeker zo door.

Prima bedrijf

Helpen je goed

Geen serieuze reacties

Ik heb me ingeschreven voor onze woningverhuur. Ik kreeg een aantal reacties (voornamelijk buitenlandse) die na mijn reactie niet meer reageerden ondanks dat ze allen aangaven geïnteresseerd te zijn. Betrouwbaarheid is wat mij betreft ver te zoeken. Vandaar dat ik toch maar een andere manier ben gaan zoeken om de woning aan te bieden.

Snel, adequaat, werkt prima

Snel, adequaat, werkt prima

prima site voor verhuur onroerend goed

Makkelijke site om informatie in te vullen. Breed bereik van woningzoekenden. Prima site.

Prima site

Fijn dat je"oude" gegevens bewaard blijven en hergebruikt kunnen worden

Huurwoningen.nl biedt een goed kijkvenster voor kandidaat huurders

Dankzij de plaatsing op de website hebben zich voldoende kandidaat huurders gemeld. Uiteraard moet je de selectie zelf doen. Ik ben vrijwel over alles tevreden, echter duurder het wat lang voordat mijn huurgarantie geplaatst werd en is het telefoonnummer van de kandidaten wel in de mail zichtbaar maar niet in de advertentie. Fijn dat huurwoningen.nl checkt of de woning nog te huur is.

Werkt efficiënt en snel.

Zeer veel reacties, waaronder vele weinigzeggend. De helderheid van de website kan nog verbeterd worden.

veel respons en direct resultaat

veel respons en direct resultaat

Gemakkelijk in gebruik

Overzichtelijk, heldere communicatie en zeer gebruiksvriendelijk.

UITSTEKEND

Ik werk nu meer dan een jaar met Huurwoning en vind hierdoor snel de juiste kandidaten voor onze woningen. Een aanrader voor verhuurders en potentiele huurders

Prima, duidelijke site

Eenvoudige plaatsing, duidelijke site, met voldoende reacties van huurders. Voor mij als makelaar prima.

Lang zoeken geen reactie

Mijn ervaring tot nu toe met huurwoningen.nl Is 100 keer gereageerd, 1 bezichtiging en de rest reageert niet.

Perfect geholpen en fantastisch resultaat

Door o.a. Joy heel goed begeleid omdat het de eerste keer was dat ik een flatje op huurwoningen.nl zette. De aanvragen stroomden binnen en toen ik hulp vroeg bij het off-line halen van de advertentie was dat ook zo gepiept. Niets dan lof voor deze organisatie. Loes

Scammers magnet

As described only scammers reply to the posts and none of them are genuine.

Duidelijke website en goede begeleiding

Duidelijke website en goede begeleiding

Duidelijk en mooi systeem

Erg gebruiksvriendelijk

Toegankelijk, doelmarkgericht, eenvoudig om woning goed te presenteren.

Nadat de woning was gepubliceerd meldden zich een aantal gerichte kandidaten, waarna we snel tot overeenstemming kwamen. Huurwoningen was daarbij zeer dienstbaar.

Uitstekende ervaring.

Snel en goed.

super tevreden

ik ben zeer tevreden ook omdat we veel reacties hebben ontvangen.

Hij wordt veel mensen bekeken

Snel wordt verhuurd

Prima site om woning te verhuren

Adverteren op huurwoningen.nl werkt heel goed.

Alles is prima geregeld.

Ik zeer tevreden.

Blaak 555 22

3011 GB Rotterdam

010-7200730

Info@huurwoningen.nl

Over Huurwoningen.nl

Huurwoningen.nl is sinds 2011 hét online huurwoningenplatform waar maandelijks ruim 1,3 miljoen woningzoekenden en -aanbieders samenkomen. Met onze marktkennis en ervaring kunnen we jou als geen ander helpen bij het vinden van je nieuwe woning of een geschikte huurder. Daarnaast geven we je inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen op de huurwoningmarkt. Op Huurwoningen.nl start en eindigt jouw zoektocht naar een nieuw thuis!