Scam

charging money without sending invoices. Impossible to find appartment. Total shit

• Would you recommend us? No

Slechte communicatie

Geen bona-fide reacties en te weinig vraag en aanbod

voor mij teleurstellend helaas

via Huurwoningen.nl: 3 reacties gehad mét naam en telefoonnummer. echter , die helaas alle 3 niet bleken te bestaan??? gevraagd om per mail te reageren, bij alle 3 geen reactie vermoed dat er lieden zijn die de site misbruiken voor mij dus teleurstellend helaas met vr.gr, H.Aspeslagh

Super handig en effectief

Fijne huurder gevonden!

Snel en effectief!

Binnen een week heel veel reacties gekregen en mijn huurder gevonden!

overzichtelijk, goed bruikbaar

Prima medium om je woning te verhuren; wordt door potentiele huurders goed bekeken !

Efficiënt, snel, duidelijk en daardoor prettig om mee te werken.

Duidelijke website met genoeg mogelijkheden om een goede advertentie te plaatsen. Snel een aantal reacties ontvangen. Je kunt de advertentie (tijdelijk) uitschakelen, wanneer er voldoende reacties zijn. Zit er niemand bij die je geschikt lijkt, dan zet je de advertentie weer "aan". Voor de twee appartementen die ik verhuur gebruik ik steeds Huurwoningen.nl en dat bevalt me prima.

Erg goed.

Site werkt prima. Reacties goed te verwerken. Voorheen betaalde sites gebruikt, maar dit is echt een hele fijne site.

Geen 1 verhuurder reageert terug!! Pure misleiding!!

Ik heb een account aangemaakt om te kunnen reageren op een woning. Echter heb ik nu onderhand op 10 woningen gereageerd en geen 1 verhuurder reageert terug!!! Daarbij zijn er te veel makelaars die hun aanbod plaatsen op huurwoningen.nl en dit mag wel veranderd worden want als die betreffende woning al is verhuurd dan halen ze die advertentie er niet af en denken mensen dus dat die woning nog beschikbaar is waardoor mensen dus een premium account bij huurwoningen afsluiten om te kunnen reageren op een woning die al geen eens meer beschikbaar is! Pure misleiding dus! Zeker in deze tijden waarin mensen hard opzoek zijn naar woningen mag hier toch wel meer op gelet worden! Daarbij woningen die te huur aangeboden worden zijn merendeels makelaars dan particulieren verhuurders. De woningen die aangeboden worden door makelaars kun je ook gewoon op FUNDA vinden.

Ik heb allang geen premium account

En nog steeds willen ze mij een bedrag opsturen die ik weer voor de duizendste keer moet betalen terwijl ik mijn account allang heb stop gezet en niet eens erop zit?? En als je ze vraagt waarom dat zo gaat krijg je geen eens een antwoord.

Bereik is niet groot genoeg

Beste. Er komen wel reacties op de advertentie, maar ik heb het gevoel dat de site onvoldoende bekend is onder de potentiële huurders.

Prima platform voor verhuurder

Ik kan de woning volledig en gestructureerd beschrijven. In combinatie met het aantal ingeschreven woningzoekenden, leverde mij dat snel veel interesse, waaronder enkele geschikte kandidaten op om uit te kiezen.

Altijd succes vol

Fijne site , kort en duidelijk ! Een uitstekende site Heel veel succes met jullie site !

Fijne site en goede reacties

Goede communicatie en reacties.

slecht!!!

Ik heb een zeer onaangename ervaring met dit bedrijf gehad. Om één reden beweren ze dat ze 14 dagen op proef hebben, maar dat is niet helemaal waar. Het is slechts per één e-mailadres en slechts één keer per jaar. Daarnaast worden veel van de woningen die men op deze website aanvraagt, doorverwezen naar een andere website waarvoor weer betaald moet worden. Bovendien, zelfs als u betaalt en reageert op een huis, reageert de verhuurder nooit en neemt huurwoningen geen verantwoordelijkheid. Helaas is de situatie van de huisvesting en de bedrijven die hierin zitten (zoals makelaars en woningwebsites) een vreselijke business geworden waarin iedereen het maximale wil halen en er geen aandacht wordt besteed aan de huurders en hun urgentie om een ​​huis te huren . Huurwoningen streeft ook alleen naar eigen gewin en niet naar voordeel van de huurders

Goede website, makkelijk en overzichtelijk

Super website en vaker gebruik van gemaakt. Alleen merkte ik de afgelopen keer dat het bereik minder is geworden of minder was en ik het niet eerder heb gemerkt. Dat is erg jammer. Uiteindelijk via een andere website de woning kunnen verhuren.

Website duidelijk, klant ondersteuning onder de maat

Als verhuurder wilde ik proberen direct contact op te nemen met enkele oproepen. Dit is pas mogelijk nadat de te verhuren woning gepubliceerd is. Dit was niet duidelijk in het process. Het publiceren van de woning op het juiste adres is niet gelukt. Blijkbaar was mijn eerste poging niet geslaagd en vervolgens was het betreffende huisnummer geblokkeerd voor nieuwe publicatie. Help desk reageerde pas na een week met het verzoek om in de spam folder te kijken. Uiteindelijk de woning opnieuw gepubliceerd maar op een verkeerd huisnummer aangezien de helpdesk niet hielp om dit op te lossen.

UItstekend geholpen door Huurwoningen

Er word vooraf goed gecontroleerd. De medewerkers zijn vriendelijk en hulpvaardig.

Goede duidelijke website

De website werkt goed en snel en is betrouwbaar

Uitstekend alternatief voor alle NVM makelaarssites

Veel van de grote verhuur/verkoop sites zijn ten gunste van de NVM makelaar. Een NVM makelaar vraagt bizars prijzen voor bemiddeling. Huurwoningen.nl is een van de weinige sites waar je als particulier ook heel goed onroerend goed kan verhuren.

Goede site

Goede site. Eenvoudig in gebruik.

Ze hebben ons account zonder reden geblokkeerd.

1 ) www.huurwoningen.nl heeft ons account bij hen zonder reden geblokkeerd. - We belden www.huurwoningen.nl gebeld om te vragen waarom ze ons account hadden geblokkeerd. - Ze vertelden ons dat het hun schuld was en dat ze het de volgende dag zouden ontgrendelen. - Maar de volgende dag was ons account nog steeds geblokkeerd. - We belden ze voor de tweede keer om erachter te komen waarom ze ons account niet hadden ontgrendeld. - Deze keer werden we beantwoord door een arrogante en onvriendelijke vrouw. - Ze vertelde ons niets meer over ons account. - Maar ze beloofde ons de volgende dag te bellen om ons meer te vertellen over ons account. - Maar de twee medewerkers van www.huurwoning.nl met wie we contact hadden, hebben tegen ons gelogen en hebben ons niet meer terug gebeld. - En ze hielden zich niet aan de belofte die ze ons hadden gegeven. 2 ) Terwijl ons account door hen werd geblokkeerd, belden klanten ons opnieuw voor huizen en de kamers die we eerder hadden geadverteerd, ze waren nog online op hun site. - www.huurwoningen.nl verdient geld met onze advertenties die we op hun website plaatsen, zelfs als ze iemands account blokkeren. - Wanneer u deze review leest, kunt u ontdekken hoe deze site www.huurwoningen.nl werkt.

Leuke site voor huurder en verhuurder

Fijne ervaring, nooit geen klachten gehad

Goede website komen nette huurders op af

Goede website komen nette huurders op af

Blaak 555 22

3011 GB Rotterdam

010-7200730

Over Huurwoningen.nl

Huurwoningen.nl is sinds 2011 hét online huurwoningenplatform waar maandelijks ruim 1,3 miljoen woningzoekenden en -aanbieders samenkomen. Met onze marktkennis en ervaring kunnen we jou als geen ander helpen bij het vinden van je nieuwe woning of een geschikte huurder. Daarnaast geven we je inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen op de huurwoningmarkt. Op Huurwoningen.nl start en eindigt jouw zoektocht naar een nieuw thuis!