świetna firma

Bardzo profesjonalna, godna polecenia firma adwokacka. Wspaniali pracownicy prowadzący,. wyrozumiali i operatywni. Polecam wszystkim, którzy odnieśli wypadek podczas pracy w Holandii i chcą z tego tytułu otrzymać odszkodowanie.

• Wspomagany przez: Pan. B. Korycki

Mijn ervaring met VQ-Advocaten kenmerkt zich door hun vasthoudendheid, begaanheid en deskundigheid.

Na een rechtszaak die meer dan 24 jaar heeft geduurd, wil ik mijn waardering uitspreken voor de inzet en standvastigheid van VQ-Advocaten. Deze zaak werd niet alleen gekenmerkt door een lange duur en drie advocaten waarvan er twee die tussentijds met pensioen gingen, maar ook door een hoge mate van juridische en medische complexiteit. Ondanks de vele rapportages, onderzoeken en tegenstrijdige standpunten van beide partijen, is er met doorzettingsvermogen, deskundigheid en een zorgvuldige aanpak toegewerkt naar het gewenste resultaat. Dankzij de vasthoudendheid en betrokkenheid van het team, en in het bijzonder Marian, is deze complexe zaak uiteindelijk tot een goed einde gebracht. De diepgaande kennis en toewijding die gedurende het hele proces zijn getoond, hebben bijgedragen aan een rechtvaardige en evenwichtige uitkomst. Bedankt voor jullie vasthoudendheid, begaanheid en deskundigheid!

Skuteczni w 100%

Bardzo polecam tą kancelarie .Bardzo miła obsługa i szybka a przede wszystkim skuteczna. Panie mówią w języku Polskim .Dziękuję

• Geholpen door: Dhr. mr. M.A.C. Backx

Bardzo profesjonalna kancelaria

Moja sprawa trwała kilka lat,ale dzięki pomocy kancelarii w pewnej części zdołałam uzyskać odszkodowanie za mój wypadek. Za co dziękuję bardzo i pozdrawiam

• Wspomagany przez: Pani. mr. M. Quispel-Kooy

super begeleiding voor mijn zoon die het niet zo zag zitten

zo blij dat u met onze hulp mijn zoor heeft kunnen begeleiden in dit voor hem moeilijke traject. hij zag er erg tegenop, jullie hebben hem het vertrouwen gegeven en hem laten zien dat het het echt wel waard was.

Zeer Positief

De heer Quispel heeft mij zeer goed,vakkundig en professioneel bijgestaan.

• Geholpen door: Dhr. mr. A. Quispel

De ervaring was erg goed

Positief hangen

erg goed

Ik ben zeer goed geholpen, ben tevreden over de hulp van de advocaat, ik raad het iedereen aan

• Geholpen door: Dhr. mr. A. Quispel

Ta kancelaria traktowała mnie nie jak klienta tylko to było coś więcej nie da się tego opisać łowami

Fantastyczna kancelaria polecam... Ze swojego doświadczenia miałam nie tylko wsparcie prawne ale również i wsparcie psychiczne czego bardzo potrzebowałam po wypadku, na prawdę nie spodziewałam się że są jeszcze tacy prawnicy którzy nie wykonują swojej pracy tylko i wyłącznie na tle finansowym - zarobkowym... Ta kancelaria przede wszystkim dba i pomaga poszkodowanym! Dziękuję bardzo za pomoc i wsparcie w szczególności wszystkim pracownikom a w szczególności panu Błażejow Koryckiemu

• Wspomagany przez: Pan. B. Korycki

Deskundigheid en ervaring ingezet bij langlopende zaak.

VQH heeft mij bijgestaan tijdens een langlopende letselschade-zaak. Deze zaak verliep erg moeizaam door de houding van de tegenpartij. VQH heeft vertrouwen gehouden in het recht en ervoor gezorgd dat deze zaak tot een, voor mij, goed einde is gebracht ondanks de (financiële) drukmiddelen van die zijn ingezet op VQH.

• Geholpen door: Dhr. mr. A. Quispel

Profesjonalizm na najwyższym poziomie.

Moja sprawe prowadzila Pani Marian Quispiel-Kooy. Sprawa została załatwiona na najwyższym poziomie i doprowadzona do końca z pozytywnym zakończeniem. Pani adwokat na bieżąco odpowiadała na wszystkie zadawane pytania. Wszystkie uzgodnione sprawy zostały zakończone sukcesem. Gorąco polecam współpracę z kancelarią adwokacka VQ Advocaten. Mijn zaak werd behandeld door mevrouw Marian Quispiel-Kooy. De zaak werd op het hoogste niveau afgehandeld en met een positieve afloop afgerond. De advocaat beantwoordde doorlopend alle gestelde vragen. Alle afgesproken zaken zijn succesvol afgerond. Ik kan de samenwerking met advocatenkantoor VQ Advocaten van harte aanbevelen.

• Wspomagany przez: Pani. mr. M. Quispel-Kooy

Hulpzaam

Ik ben tevreden met VQ advocaat en de medewerkers

• Geholpen door: Mevr. mr. C.K. Visser

Goede communicatie, alert en scherp.

• Geholpen door: Dhr. Y. van Hal

fantastische advocaat met heel veel ervaring en super hulpverlening.

Na een drama met een advocaat van de cz gelukkig bij VQ Avocaten terecht gekomen. Super service, ik werd overal bij betrokken en geinformeerd. Ze beet zich als een pitbull vast in de zaak en heeft ons fantastisch geholpen met een zeer tevreden resultaat. We zouden iedereen aanbevelen om hier hun geschil aan toe te vertrouwen.

Magda

Pan mecenas A.Quispel wygrał spór sądowy który trwał aż 7 lat . Niesamowita wiedza prawna , cierpliwość oraz zaangażowanie spowodowało to , że wygraliśmy sprawę w sądzie . Jesteśmy bardzo wdzięczni za okazaną pomoc i bardzo skrupulatne zajęcie się naszą sprawą .

Gregor

I am very impressed with the work that attorney A.Quispel did in my case, which lasted 7 years. The persistence and commitment of attorney A.Quispel and his vast legal knowledge resulted in me winning the court dispute.

Zeer positief

Erg vriendelijke en betrokken advocaat. Open en eerlijk.

Profesjonaliści!!!

Trafiłem pod opiekę Pana Błażeja Koryckiego w najtrudniejszym okresie mojego życia. Po wypadku zostałem bez środkow do życia a mój pracodawca przestał mi płacić wynagrodzenie. Pomoc jaką otrzymałem od Pana Błazeja sprawiła, że uwierzyłem w ludzi. Jeszcze raz dziękuje za wszystko!! Z czystym sumieniem polecam współprace z VQ Advocaten. Jesteście Najlepsi a Pan Błażej nieoceniony!!!

• Wspomagany przez: Pan. B. Korycki

Świetna współpraca i kancelaria z dużą wiedzą!!!

Bardzo dobra komunikacja między klientem, a adwokatem. Z Kancelaria i jej pracownikami zdecydowanie dobry kontakt zawsze pomocni. Pan Błażej Korycki bardzo pozytywny adwokat z dużą wiedzą ogólną która pomogła pozytywnie w mojej sprawie. Jak potrzebowałem pomocy był dostępny pod telefonem. Zdecydowanie polecam współpracę kancelarią!!

Kancelaria godna polecenia

Jestem bardzo zadowolony. Kancelaria bardzo pomogła mojemu tacie. Polecam

Odszkodowanie

Bardzo polecam kancelarie, oferują obsługę w języku Polskim i są bardzo pomocni i skuteczni co najważniejsze.

• Wspomagany przez: Pan. mr. A. Quispel

Top mensen met een hart voor hun vak

De mensen in dit advocatenkantoor zijn allemaal even betrokken en begaan met de mensen die ze bijstaan. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen Met vriendelijke groet corrina quaak

zadowolony

zadowolony

• Geholpen door: Dhr. mr. M.A.C. Backx

Schade

Professionele service, geweldig contact, de zaak wordt op het hoogste niveau geregeld. Ik raad aan .

Positieve ervaring

Zeer ervaren advocaat. De heer A. Quispel heeft veel geduld. Het was een heel lange procedure en een complexe zaak voor de Nederlandse juristen, met een internationaal karakter.. Maar, uiteindelijk dankzij Mr. de heer A. Quispel heb ik de zaak toch wel gewonnen. In eerste aanleg verloor ik de zaak met een andere advocaat. Eerste erkenning in NL door de Nederlandse rechter (Exequatur) van een buitenlands vonnis uit Guinee. Het is een première dus.

De Vriesstraat 16

3261 PC Oud-beijerland

Over VQ Advocaten

VQ Advocaten is gevestigd te Oud-Beijerland, echter opereert in het gehele land. We bestaan uit een team van gespecialiseerde advocaten met betrekking tot verschillende rechtsgebieden, zoals letselschade, arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht bedrijfsruimte, familierecht en incasso.

Over Advocaatscore.nl