Jestem usatysfakcjonowana współpracą.

Otrzymałam konkretną pomoc w uzyskaniu odszkodowania za wypadek w pracy. Osoby reprezentujące mnie, osoby pośrednie, wszyscy charakteryzują się wysoką precyzją i zaangażowaniem za co bardzo dziękuję.

• Poleciłbyś nas? Tak
  • Wspomagany przez: Niedostępne

snel, betrokken en deskundig

zie bovenstaand

• Geholpen door: Dhr. mr. M.A.C. Backx

Heel goed begeleid tijdens mijn procedure!

Altijd goede communicatie gehad en heel fijn begeleid!

• Geholpen door: Dhr. mr. M.A.C. Backx

Błyskawiczne zaangażowanie i chęć pomocy

Zwróciłem się do kancelarii o pomoc w uzyskaniu odszkodowania po wypadku w pracy. Nie sądziłem że otrzymam aż taka błyskawiczną i skuteczną pomoc. Bo to już była któras kancelaria z kolei gdzie szukałem pomocy i tylko były obietnice. A tutaj było inaczej najpierw kontakt telefoniczny potem meilowy potem kontakt osobisty. Wszystko naprawdę szło do przodu. Od kontaktu do wypłaty odszkodowania przez ubezpieczyciela 1.5 roku (znajomi się dziwią ze tak szybko bo mają problemy z odszkodowaniami po kilka lat) Nie owijając powiem tak. Kancelaria godna polecenia bez jakich kolwiek kosztów które trzeba ponosić.Polecam i będę polecał Państwa wszystkim którzy będą szukać namiaru na dobra kancelarię Korzystają z tej okazji jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam Bartek

• Poleciłbyś nas? Tak
  • Wspomagany przez: Niedostępne

De Vriesstraat 16

3261 PC Oud-beijerland

Over VQ Advocaten

VQ Advocaten is gevestigd te Oud-Beijerland, echter opereert in het gehele land. We bestaan uit een team van gespecialiseerde advocaten met betrekking tot verschillende rechtsgebieden, zoals letselschade, arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht bedrijfsruimte, familierecht en incasso.

Over Advocaatscore.nl