Ik heb me heel goed gevoeld bij Monuta.

Bij alles was er overleg en konden we aangeven of we het wilden of niet.Echt top.

Alles wordt geregeld, menselijke benadering. Kan niet beter

Betrokken

Betrokkenheid, proffesioneel, begripvol, correct, vriendelijk, hulpvaardig, ondersteunend, goed luisterend naar wensen en mogelijkheden aanbieden, jezelf de keuze laten maken, advies geven, alles is mogelijk.

Geweldig goed

We hebben ontzettend goede info en steun gehad

Best goed

In principe goed helaas afhandeling tot nu toe minder

Uitvaart tot in de puntjes geregeld

Wij kwamen in contact met Lisanne van Monuta nadat mijn broer was overleden. Het eerste gesprek was al prettig, en zij heeft ons erg goed geholpen de dagen erna. Uitvaart was prima geregeld en de nazorg idem dito.

Top uitvaart + verzorging.

Mijn ervaring is top.Het was mooi respectvol en netjes .De uitvaartdienst, de verzorging van drank en koek na de uitvaart en het terugbrengen naar Monuta met de volgauto.Alles liep als een geoliede machine.Ik kijk er met een warm gevoel en vrede op terug.Prachtige uitvaart gehad.

Was gewoon goed .

Was gewoon tevrede

Goede persoonlijke behandeling

Monuta zou ik zeer aanbevelen

XwDA1HcZC5Aq

Onze uitvaartbegeleidster Carla Planken heeft ons op een hele prettige manier bijgestaan en er voor gezorgd dat het afscheid van mijn geliefde vader op een bijzonder mooie manier is verlopen.

Tot in de puntjes verzorgd.

Monuta heeft gezorgd voor een waardig afscheid op een warme en ontzorgende wijze. Het uitvaartcentrum aan de Gitstraat bied een bijna huiselijke omgeving voor de ceremonie. Ook het contact met de uitvaartverzorger was prettig.

Respectvol

Alles is naar wens verlopen en beter zelfs.

Wij zijn op een fijne manier begeleid.

Fijn contact, goede verzorging

Zeer persoonlijke begeleiding en fijne samenwerking.

De betrokkenheid van Monuta heb is als erg prettig ervaren.

gevgeweldig goed bejegeing en begeleiding door de uitvaartverzorgster.

Nadat in 2011 de begrafenis van mijn vader werd begeleid door Carla Planken van Monuta hebben wij ervoor gekozen haar ook te vragen voor de begrafenis van drie andere familieleden. Zij is meelevend en creatief, alles kan.

Keurig verzorgd

Alles is correct uitgevoerd

top geregeld

alles duidelijk en netjes geregeld

Begripvol, eerlijk, goed te bereiken, duidelijk.

De uitvaart is geregeld door Lisanne Huijbens. Zij kan de situatie goed inschatten, is duidelijk in haar communicatie, goed bereikbaar en eerlijk over allerlei zaken. Het enige minpuntje was dat de foto's niet goed zichtbaar waren in de kerk en nog minder digitaal.

Heel tevreden waardoor ik met een positief gevoel kan terugkijken

Monuta heeft alles gedaan om me te helpen in moeilijke tijden op een, respectvol, discreet manier.

respectvol en netjes

We kregen de tijd om afscheid te nemen . Netjes te woord gestaan, als er wensen waren werdt daar meteen op ingespeeld

Goede service en ondersteuning

Van eerste intake gesprek tot uiteindelijke uitvaart zeer goede service. Fijne betrokkenheid.

Uitvaartverzorger was binnen een uur na ons telefoontje aanwezig en heeft ons uitstekend begeleid

We hadden een fijn en helder gesprek met de uitvaartverzorger en alles werd tot in de puntjes verzorgd. Aan alles was gedacht en op alle vragen kwam zeer snel een gedegen antwoord. Dit maakte het moeilijke proces een stuk makkelijker

Ik ben zeer goed bijgestaan in deze moeilijkevperiode

Zorgvuldig en empathisch

Joke Warmerdam heeft de begrafenis van onze moeder verzorgd. Ruimte en structuur gegeven waar nodig zodat we het op onze manier konden doen. Ze had daar oog voor. In tijden van verdriet heb je de regie ook nodig. En dat deed ze heel zorgvuldig, maar ook met empathie.

Gitstraat 1

2332 RB Leiden

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.