Hele fijne persoonlijke rustgevende begeleiding.

Vanaf eerste contact een zeer fijne, persoonlijke benadering door de uitvaartverzorger. Hij stelde ons gerust, nam de tijd en heeft ons steeds op de juiste momenten bijgestaan. De crematie is geheel naar wens uitgevoerd, waarbij alles tot in de puntjes was geregeld. Wij kunnen inderdaad met een goed gevoel terug kijken. Dank daarvoor.

Betrokken, empathisch en zeer professioneel.

Overtrof al onze verwachtingen.

Met veel aandacht en zorg afscheid kunnen nemen.

Met veel aandacht en zorg besteed vanuit Monuta hebben wij afscheid genomen van ons geliefde familielid. het persoonlijk contact was erg prettig. Ondanks de drukte was Monuta goed bereikbaar voor vragen.

Deskundig

Goede begeleiding en afwikkeling

In een zeer trieste situatie heeft Monuta ons echt geweldig geholpen en bijgestaan. Proactief meedenken werd steeds gedaan en de communicatie was zeer prettig!

Goed georganiseerd, vriendelijk en behulpzaam

Het contact, zowel voor als na de uitvaart, als zeer prettig ervaren. Goed georganiseerd.

Zeer prettige begeleiding.

De uitvaartverzorgster was prettig in de omgang, meedenkend en flexibel toen wij op het allerlaatste moment geconfronteerd werden met een verandering in de locatie.

De ervaring van Monuta speelt mee in ons begeleiden van de uitvaart

De begeleiding was correct, misschien iets te snel bij de eerste bespreking. Verder waren wij zeer tevreden.

Professioneel

Drie maal Monuta gehad bij een uitvaart. De laatste twee waren mijn schoonouders, beide zeer verschillend maar uitstekend verzorgd. Al onze wensen, en meer,werden uitstekend uitgevoerd zonder dat het ons opviel. De laatste begrafenis begon in een café van het dorpshuis, iets intiemer en wat meer ongedwongen maar toch respectvol. En onder begeleiding een hoop zelf gedaan, dragen e.d. Dank daarvoor!

Er werd echt gehoor gegeven aan onze wensen

Geweldig geholpen

Fijne betrokken medewerkers

De hele uitvaart was prima verzorgd. Alles goed overlegd en betrokken medewerkers. We hadden een heel goed gevoel na de uitvaart en daar heeft Monuta zeker aan bijgedragen.

Met zorg en waardig afscheid georganiseerd!

De situatie is nooit niet fijn, maar door de goede service en meedenken hoe en wat er allemaal gebeuren moet en mogelijk is, is het fijn dat de deskundigheid en warmte je een weg wijst. Ook een duidelijk beeld van kosten zodat je weet waar je op kan rekenen. Met zorg helpen ze je door deze onmogelijke taak heen! We hebben een goed gevoel over gehouden aan de familie kamer (aanrader!) voor het rouwproces. En tot slot de afscheidsceremonie die perfect verlopen is. Dank voor alle zorg en steun in deze moeilijke tijd.

Fijn en duidelijk

Duidelijk en advies qar allemaal, mogelijk is.

Uitstekende uitvaartverzorger!

Deskundig, vriendelijk en een perfecte dienstverlening.

Fijne begeleiding

Fijne begeleiding

heel fijn !!

in de hectiek, ongeloof, verdriet werden we heel fijn en goed begeleid om de uitvaart in te vullen.

Duidelijk, begripvol en snel in afhandeling.

Afspraken werden correct en snel afgehandeld. Ook nadien.

Erg goed, zoals je het je wenst bij zo'n treste gebeurtenis.

De begeleiding van Monuta heb ik als erg prettig, ondersteunen, faciliterend en 'ontzorgend' ervaren. De begleidsters dachten goed mee, steunend daar waar het moeilijk was. Dat heeft er mede voor gezorgd dat het een mooie uitvaart was van mijn broer.

Uitvaart prima verzorgd en geregeld

Mijn ervaring met Monuta is prima. Deze uitvaart was weer tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd volgens onze wensen. Er was iets misgegaan, maar dit kon gelukkig net op tijd hersteld worden en dit is ook naar volle tevredenheid opgelost. Ik hoop dat het voorlopig niet nodig is, maar ook een volgende uitvaart zou ik zeker weer door Monuta laten verzorgen.

Zeer deskundig en meelevend

De uitvaart van mijn vader verliep precies zoals hij, en wij, dit voor ogen hadden. Fijn dat Lisanne van Monuta met ons meedacht om het tot een geheel te maken en de extra service om bijv. verzekeringsmaatschappijen (anders dan Monuta) te informeren. Zelf zijn mijn vrouw en ik nu ook bij Monuta verzekerd.

De uitvaartverzorger dacht mee met ons over hoe de uitvaart zou verlopen.

Alles werd goed verzorgd, voor tijdens en na de uitvaart.

Het was een mooie uitvaart

De uitvaartbegeleider heeft alle voorbereidingen van de uitvaart geheel volgens onze wensen en op een persoonlijke, duidelijke en adequate manier geregeld. De uitvaart zelf werd goed verzorgd en wij kijken daar met een goed gevoel op terug.

De crematie was heel mooi

In een mooie omgeving een hele mooie dienst gehad. Één minpuntje. We werden als familie niet goed opgevangen als naaste familie vd overledene.

Kan niet anders zeggen dan dat het oké was

Wat ik jammer vind is prijs kwaliteit gezien erg duur Een crematie in Amsterdam met 3 maal rouwbezoek in het rouwcentrum, gebruik op de begraafplaats van de aula 50 bezoekers incl koffie en gewenst koekje Organisatorisch oké Overledene was gecremeerd in een mand die in kleur was naar wens Koste van deze uitvaart 6300 euro Onze begrafenis bij Mobutu koste 6200 euro , geen uitvaartcentrum geen aula geen rouwbezoek zelf afgelegd en gekost en naar haar laatste plek gebracht met 4 personen geen koffie wel 25 kaarten Ik persoonlijk vind dit over de top Je bent in een andere stemming dus prijsvergelijk en offertes opvragen daar is geen tijd voor omdat er gehandeld moet worden en beslist Maar vind het wel ernstig duur voor zo weinig wensen en personen

Uiterst correct

Fijne rustige benadering alles word duidelijk uitgelegd word met je meegedacht hebben het als zeer prettig ervaren ook de kinderen waren er zeer over te spreken

Gitstraat 1

2332 RB Leiden

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.