Een enorme ontzorging in het pijnlijke proces.

Een enorme fijne begeleider die klaarstond wanneer nodig. Prettig in contact en kwam in actie wanneer wij vragen hadden of anders dan verwachting waren.

Zeer tevreden met de gang van zaken

Zeer tevreden met de gang van zaken er werd naar wensen geluisterd bedankt

Alle medewerkers zijn vriendelijk en empatisch

De mensen gaven ons tijd en rust. De locatie (die wel verouderd is) was warm en gezellig gemaakt. Het was een huiselijke sfeer met zeer gastvrije en vriendelijke mensen die ons begeleiden tijdens dit afscheid van onze vader.

Perfect uitgevoerd. !!!!

Duidelijk, goed gecommuniceerd en vol respect uitgevoerd. Communicatie meer dan goed.

Zeer persoonlijke benadering

Wij hebben de benadering door de uitvaartbegeleider als zeer persoonlijk en betrokken ervaren. Haast alsof er een familielid bij ons aan tafel zat, zeker na de tweede uitvaart in 2 jaar tijd.

Echte medeleven waarbij veel respect naar de familie toe

Monuta Van der Luit Willem aan de Zwijgerlaan te Leiden. Zijn zowel Persoonlijk als Telefonisch zeer vriendelijk. Hierbij zijn ze heel open en transparant, overal wordt aan gedacht alles wordt besproken, niets wordt overgeslagen, en dat alles met zeer veel geduld. Echte medeleven waarbij ook veel respect naar de familie toe. Daardoor hebben we ook in deze rare Corona tijd een heel mooi afscheid kunnen nemen van mijn lieve man, onze vader en opa. Allemaal van Monuta Van der Luit heel erg bedankt hiervoor. Hierbij willen wij dan ook nog speciaal Uitvaartverzorger Dirk Hofman persoonlijk bedanken voor een zeer professionele en goede begeleiding. Met vriendelijke groet, Familie den Dopper uit Leiden

Een onvergetelijk mooi afscheid

Ondanks al het verdriet om mijn overleden 21 jarige zoon is het afscheid een onvergetelijk mooi warm en dierbaar afscheid geworden ondanks de corona tijd. De deskundigheid en de warmte van onze uitvaart begeleider was fantastisch!

uitstekend en meedenkend

Een super vriendelijke benadering in toch wel een rot tijd. Werd gelijk geregeld dat de hond ook het hele proces erbij moest zijn. Super. Mogelijkheden werden naast elkaar gelegd en meegedacht met de wensen.

Medewerkster was betrokken en hulpvaardig bij de begeleiding van mijn zus tijdens/na het overlijden

Mijn zus heeft ook begeleiding van een medewerkster van monuta gekregen en zij was vol lof over deze begeleiding. Het is mevrouw Bijlevelt-Broekhof, zij woont in Noordwijk Duizendblad 1, zij heeft geen computer of mobiel vandaar dat ik deze ervaring op papier zet. Mijn zus vertelde dat zij op een heel meelevende manier door de aardige medewerkster is bijgestaan en geholpen. In tussen heeft mijn zus eindelijk een mobiel, sinds kort.

Heel tevreden

Ik heb binnen 1 jaar beide ouders verloren. Ze hadden een uitvaartpolis bij Monuta. Dit, samen met de voortreffelijke en empathische wijze waarop Ruud Heijnekamp en collega’s (Monuta Leiden) beide crematies en alles er om heen hebben afgehandeld heeft mij enorm geholpen en deze zware tijden. Ik beveel Monuta dan ook ten zeerste aan! Welmoet van der Sluys Alphen aan den Rijn

erg meelevend en meedenkend

Bij de voorbereidingen ervan heeft ze ons super geholpen, alles is prima verlopen, behalve de route dat was een communicatiefoutje, maar goed verder super geregeld.Ik had alleen na enige weken na de crematie verwacht dat er nog even contact opgenomen zou worden met mij.

Hele fijne afhandeling en hulp gehad bij het overlijden van mijn moeder

Ze hielpen me meedenken en ondersteunde me in mijn verdriet. Ze gaven me ook informatie over hoe ik het later kan regelen aangezien ik verder niemand had die dit voor me zou kunnen regelen. Ook de nazorg vond ik heel fijn en ben ze daarom heel dankbaar.

Gitstraat 1

2332 RB Leiden

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.