prima ervaring

Jullie staan klaar om te helpen met raad en daad

Goede service en kort lijntjes

Ik ben al meer dan 20 jaar klant en ondanks dat de tijden veranderen blijft de service altijd 100%! Ze gaan mee met de tijd en denken graag mee voor de beste oplossing.

Meedenkend en kwalitatief top

Uit onvrede bij een andere drukker heb ik een prijsopgave opgevraagd bij Elka Sikkers. Het was verfrissend om te merken dat er geluisterd werd, opties werden aangegeven, mee werd gedacht om kosten te besparen en tot slot een kwalitatief product af te leveren.

Top!

Goed advies, er wordt geluisterd naar de eisen en wensen. Er wordt snel geleverd en dan ook nog eens aan de deur. Kwaliteit van het drukwerk is top!

Heldere communicatie, prachtig drukwerk

Met Stephan had ik zeer goed contact. Hij heeft mij enorm geholpen in het drukproces, en de volgende keer kom ik zeker terug bij Drukkerij Elka Sikkers.

prachtige kerstkaarten voor mijn bedrijf

Dit jaar wilde ik iets bijzonders voor mijn relaties: zowel in uitvoering als tekstueel. Stefan heeft mij daar bijzonder goed bij geholpen. De kaart, adressering en enveloppen zijn boven verwachting uitgevoerd. Dank daarvoor!

meedenkend, behulpzaam, snel

Ik kwam op het nippertje met mijn order in de drukke decembermaand. Toch alles op tijd in huis zodat de kerstkaarten tijdig verstuurd konden worden.

Snelle en professionele dienstverlening

Voor herhaling vatbaar!!

prima samenwerking en meedenken

Jammer dat er het een en ander niet tijdig afgewerkt kon worden door problemen bij derden maar uiteindelijk goed opgelost. En dat is een compliment waard.

Snelle en goede service voor een prima resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de service. Alleen jammer dat de achterkant van het boek niet voorzien is van de barcode hetgeen wel de bedoeling was.

prettig

Topdrukker !

Super geholpen en topwerk afgeleverd. Binnen enkele dagen het gevraagde drukwerk binnen gekregen. Chapeau !

Gewoon goed

Bestelling doen, je krijgt de afleverdatum bij bevestiging en voor op de datum zijn je bestelde materialen binnen.

Goede en snelle service

Mijn contactpersoon Stefan Verhallen ken ik via BNI de Watertoren. Na 1 telefoontje en 1 mail met de benodigde pdf was alles snel geregeld. 250 visitekaartjes binnen 4 dagen in huis. Ze werden netjes afgeleverd ook dat is service. Dank je wel Stefan.

Wederom goed drukwerk

schrijfblok van jaren geleden na laten maken. Perfect inclusief paar aanpassingen.

prima drukwerk en afspraken

je kunt goed overleggen en hun idee zijn ook altijd goed

Prima bedrijf! Super service.

Prima bedrijf! Super service en advies!

Hoge kwaliteit en fijne samenwerking.

Elka Sikkers levert al vanaf 1996 een hoge kwaliteit boeken af, waarover de kopers voortdurend en bij herhaling vertellen dat het zulke mooie boeken zijn, ook qua omslag en papier. Het is super fijn dat we een relatie kunnen hebben dat we ook vele kleine dingen kunnen vragen, die steeds met kwaliteit en op tijd worden geleverd.

TOP DRUKKER!

Snel schakelen met goede kwaliteit drukwerk en 'ouderwets meedenken met de klant!

Concreet en prima resultaat

door Elka is op verzoek een op maat gemaakte, en dus persoonlijke, kalender gemaakt. hoewel dit standaard lijkt, zijn opvolging, daadkracht en resultaat meer dan prima. Complimenten voor de doortastendheid omtrent het vraagstuk.

zeer goed

UITSTEKENDE KWALITEIT EN EEN SNELLE LEVERING.

Kwaliteit van ons clubblad uitstekend.

Ook de bezorgservice heel goed

Een drukkerij die kwaliteit levert en meedenkt

Bedankt voor het meedenken en het drukken van het boek Lieve moeder van Sandra de Wit. Goede service, fijne kwaliteit en erg prettig dat er wordt meegedacht.

SNELLE EN GOEDE SERVICE

Altijd snelle en goede service

Prima,

Snel, volgens afspraak. Goederen persoonlijk aan de zaak afgeleverd!

Watermanstraat 37

5015TG Tilburg