Liemers Caravans staat voor kwaliteit

We zijn keurig ontvangen door verkoper Dirk van Hal. De afhandeling van de aankoop van een caravan verliep soepel en zeer correct. Bij het ophalen van de caravan werden we opnieuw keurig ontvangen. We kregen een uitgebreide uitleg over alle functies van onze nieuwe aanwinst. We waren onder de indruk van de kwaliteit van de medewerkers het bedrijf Liemers Caravans die alles rond de aankoop van de caravan correct en zeer vakkundig hebben afgehandeld.

Prima service.

Rustige benadering, duidelijke informatie.

super goed geholpen in elk opzicht.

Er is goed geluisterd naar onze wensen

We hebben een goede keuze gemaakt om hier ons stulpje te halen. We wachten nu alleen nu nog op onze voortent en luifel Deze zou vandaag geleverd worden Maar dat is nog niet gelukt. Maar op maandag kunnen we jullie niet bereiken, Dat is wel zonde

Goed voorbereid ophaalmoment

Alles stond gereed op afgesproken tijdstip Men neemt de moeite om alles uit te leggen

Prettig, vriendelijk en ruimschoots de tijd nemend

Prettig ervaren hoe de koop is afgehandeld.

Service en contact uitstekend verlopen, komen de afspraken na!

Uitstekend!

Vorige week een mooie caravan met stapelbed opgehaald voor de toekomst Prima verkoop gesprek en koop gehad van de Adria. Afgelopen weekend heerlijk de eerste keer ermee gekampeerd.

Goed geïnformeerd en begeleid

Verkoop goed verlopen en aflevering idem. Alleen jammer dat de toilet bril niet is aangepast door 45 graden te draaien

Voelt zeer vertrouwd.

De Liemers is een gerenommeerd bedrijf. Service en klantvriendelijkheid staan bij hen hoog in het vaandel. Ik kom er dan ook graag.

Goed en vriendelijk

Goede service. Nette afhandeling bij het omruilen van oud naar nieuw. Monteurs waren vriendelijk en gaven goede adviezen, stickers zonder gezeur verwijderd...

Gastvrij ontvangen, de tijd voor uitleg en caravan tot in de puntjes schoon en netjes afgeleverd

Zeer tevreden over de gastvrijheid, de goede uitleg, de tijd die voor je genomen wordt en het meedenken. De caravan werd zeer schoon en netjes afgeleverd! Echt een goed en zorgvuldig bedrijf die staat voor kwaliteit en de goede kennis en gastvrijheid maken het geheel af. Zeer tevreden en zeker een aanrader voor anderen.

Klasse!

Meteen bij het 1e contact een goede klik met Dirk van Hal waardoor er een goede sfeer was. Bedankt Dirk!

Zeer prettige mensen

Klantvriendelijk, deskundig,

Vriendelijk en uitgebreid geholpen!

Uitgebreid en vriendelijk door Dirk geholpen. Keurige inruil ontvangen voor onze caravan en een goede deal kunnen maken voor onze nieuwe caravan. Aangeschafte accessoires zijn professioneel gemonteerd en werken zoals je mag verwachten. Tijdens de aflevering van de caravan zijn alle nieuwe zaken uitgebreid besproken en werd er de tijd voor ons genomen. Kortom, mochten we weer een nieuwe caravan aanschaffen dan zullen we dat zeker bij Liemers doen!

Wij zijn zeer tevreden!

Je wordt er heel vriendelijk geholpen, en alles wordt goed uitgelegd

Prettig ontvangst, en vertrouwde afhandeling van de koop nieuwe caravan.

We moesten een eindshow rijden voordat we in Duiven waren. Dirk zorgde voor een warm en vriendelijk ontvangst. De Deal van de nieuwe, en de inruil van de oude caravan is prettig verlopen. Communicatie vooraf en tijdens de koop was helder.

Eerste ervaring was prima

Onze Dethleffs ingeruild op een knaus ,keurig afgeleverd zoals was afgesproken. Komende weken mee op vakantie we zijn benieuwd .

Goede prijs/kwaliteit, netjes geholpen bij de aflevering en snelle reactie op vragen.

Heel blij met onze nieuwe caravan en hoe Liemers ons hierin geadviseerd heeft. Ook de hulp bij vragen is snel en adequaat. Het is geen 10, omdat ik de caravan niet perfect schoon vond bij de aflevering en dat ik vooraf nog even moest bellen om de afleveringsdatum te checken.

Van inkoop oude caravan tot verkoop nieuwe was prima geregeld!

Alles was prima geregeld!

Zeer prettig geholpen.

Het kopen van onze caravan ging op een heel fijne en prettige manier. Niks geen verkoop praatjes. Zelfs een goede tip over het gewicht van de combinatie auto en caravan. Waardoor wij een mooiere caravan konden aanschaffen. We hadden ook een nieuwe accu besteld. Deze zat er bij ophalen niet in. Dit hebben de monteurs terwijl wij die administratie deden er snel nog ingezet. Zeer goede service dus. Echt heel tevreden over Liemers Caravans.

Geweldig.

Goed bedrijf vriendelijk personeel .

Service goed

Telefonische bereikbaarheid kan veel beter.

Prima ervaring

Onze eerste caravan hier gekocht. Prima voorlichting en zeer vriendelijk personeel. Webshop heeft de meeste basisproducten in het assortiment, wat fijn is als je snel wat nodig hebt en in de buurt woont.

Goed advies en service

We kregen een goed advies voor de aankoop van een nieuwe caravan. Verder werkt er vriendelijke en deskundig personeel. Super.

Ratio 18

6921RW Duiven

026 312 02 05

Over Liemers Caravans

Bij ons geen snelle internetverkopen maar gedegen advies en service. U bent bij ons ook na uw aankoop altijd welkom voor (Bovag)garantie, service en advies. Ons ervaren service- en verkoopteam staat altijd voor u klaar. Dit bewijzen wij al meer dan 50 jaar!