Onze eerste caravan gekocht bij Liemers. Fantastisch geholpen door Dirk. Geen snelle verkooptrucjes, maar goed en betrouwbaar meedenken.

kan beter

Brand luifel bestel augustus 2024 nog steeds niks geleverd. wel tegen meer betaling een duurdere beschikbaar volgens Brand/Liemers zou ons terug bellen mailen denk te druk niks gehoord. Mvgr, Gerard Meemelink

Klantvriendelijk en professionele vakmensen. Prima service en persoonlijke benadering. Weet waarover ze spreken. Kom graag caravans kijken bij Liemers

Vertrouwen, klantgerichtheid, vriendelijkheid.

Het is prettig als errond voor je gemaakt wordt en er sprake is van een goede uitleg. Plezierige mensen, familiegevoel. Kortom zeer positief.

Super. Goed geholpen

Mijn eerst caravan gekocht. Met goeie uitleg. Netjes opgeleverd. Gezellig mensen

Een mooi bedrijf voor ons vakantiegevoel

Mooi bedrijf, prima personeel, we voelde ons gelijk thuis en serieus genomen.

Ik heb erg goed ervaring

De medewerkers van Liemers zijn vriendelijk, behulpzaam en eerlijk

Klantvriendelijk en klantgericht

Alle mensen die er werken zijn vriendelijk. Afspraken keurig nagekomen. Goed verzorg. Kortom een super zaak. Mensen hebben kennis van zaken en denken mee.

In prettige sfeer nieuwe caravan aangeschaft

Prettige sfeer, alle tijd wordt genomen. Afspraken perfect nagekomen. Reeele inruilprijs voor oude caravan.

Positieve en eerlijke indruk.

Wij zijn vanaf ons 1ste bezoek zeer tevreden over ons bezoek, de ontvangst en jullie uitleg tijdens onze aankoop van een mooie Dethleffs camper. Zowel René als Dirk hebben ons keurig geholpen. We kregen een uitgebreide uitleg tijdens het ophalen hiervan. Alles was keurig afgehandeld zoals besproken. Een bedrijf dat staat voor kwaliteit en hun afspraken nakomt. Zeker een aanrader!

Verkoop top, aflevering met een nasmaak

Een nieuwe caravan gekocht en gedurende het hele process vriendelijk, eerlijk en kundig geholpen door Dirk. Tijdens de aflevering was het koud, dus de Truma stond aan. Dat was wel lekker. De uitleg bestond uit het laten zien waar de cassette van het toilet zich bevond, hoe je uiteindelijk de Truma uit krijgt en waar de schakelaar voor de boiler zit. Buiten nog even met de mover gespeeld en daarna alle paperassen in orde gemaakt. Ik kom van een vouwwagen met AL-KO onderstel. De Knott met stabilisatie is dus nieuw voor me en net iets anders. Spiegels op de auto gemonteerd en het aankoppelen van de caravan is uitgelegd. De handhendel voor de stabilisatie ging wat stroef. Pas met mijn volle gewicht erop kreeg ik de hendel omlaag. Mijn vrouw zou dit nooit alleen kunnen. Besloten om op het industrieterrein nog even een rondje te rijden om eventueel de spiegels nog wat na te stellen. Het viel op dat de koppeling bij zowel bochten, putdeksels en remmen/gasgeven enorme klappen maakte. Vervelend harde bonk geluiden. Terug gereden naar Liemers en het verhaal uitgelegd. Een monteur kwam kijken en heeft visueel de Knott gecheckt. Bij het opnieuw aankoppelen leek de Knott nu verder over de trekhaak te zakken. De signaalpin kwam nu ook veel verder omhoog en liet veel duidelijker een groene kleur zien, wat bevestigt dat de caravan nu wel goed aangekoppeld is. De monteur vertelde ook dat de hendel voor de stabilisatie ook eerst ingedrukt dient te worden, voordat je deze omlaag brengt. Doe je dit, dan gaat dit veel soepeler en met 1 hand, ipv met je hele gewicht. Na een laatste check op weg naar huis. De volledige 1,5 uur naar huis een enkele keer de wrijvingsplaatjes in de stabilisator krakend geluid horen maken. Verder muisstil en de caravan strak achter de auto. Ik ben enrom blij dat ik eerst een rondje ben gaan rijden op het industrieterrein. Ik wil niet weten wat er op de snelweg had kunnen gebeuren.

Liemers Caravans staat voor kwaliteit

We zijn keurig ontvangen door verkoper Dirk van Hal. De afhandeling van de aankoop van een caravan verliep soepel en zeer correct. Bij het ophalen van de caravan werden we opnieuw keurig ontvangen. We kregen een uitgebreide uitleg over alle functies van onze nieuwe aanwinst. We waren onder de indruk van de kwaliteit van de medewerkers het bedrijf Liemers Caravans die alles rond de aankoop van de caravan correct en zeer vakkundig hebben afgehandeld.

Prima service.

Rustige benadering, duidelijke informatie.

super goed geholpen in elk opzicht.

Er is goed geluisterd naar onze wensen

We hebben een goede keuze gemaakt om hier ons stulpje te halen. We wachten nu alleen nu nog op onze voortent en luifel Deze zou vandaag geleverd worden Maar dat is nog niet gelukt. Maar op maandag kunnen we jullie niet bereiken, Dat is wel zonde

Goed voorbereid ophaalmoment

Alles stond gereed op afgesproken tijdstip Men neemt de moeite om alles uit te leggen

Prettig, vriendelijk en ruimschoots de tijd nemend

Prettig ervaren hoe de koop is afgehandeld.

Service en contact uitstekend verlopen, komen de afspraken na!

Uitstekend!

Vorige week een mooie caravan met stapelbed opgehaald voor de toekomst Prima verkoop gesprek en koop gehad van de Adria. Afgelopen weekend heerlijk de eerste keer ermee gekampeerd.

Goed geïnformeerd en begeleid

Verkoop goed verlopen en aflevering idem. Alleen jammer dat de toilet bril niet is aangepast door 45 graden te draaien

Voelt zeer vertrouwd.

De Liemers is een gerenommeerd bedrijf. Service en klantvriendelijkheid staan bij hen hoog in het vaandel. Ik kom er dan ook graag.

Goed en vriendelijk

Goede service. Nette afhandeling bij het omruilen van oud naar nieuw. Monteurs waren vriendelijk en gaven goede adviezen, stickers zonder gezeur verwijderd...

Gastvrij ontvangen, de tijd voor uitleg en caravan tot in de puntjes schoon en netjes afgeleverd

Zeer tevreden over de gastvrijheid, de goede uitleg, de tijd die voor je genomen wordt en het meedenken. De caravan werd zeer schoon en netjes afgeleverd! Echt een goed en zorgvuldig bedrijf die staat voor kwaliteit en de goede kennis en gastvrijheid maken het geheel af. Zeer tevreden en zeker een aanrader voor anderen.

Klasse!

Meteen bij het 1e contact een goede klik met Dirk van Hal waardoor er een goede sfeer was. Bedankt Dirk!

Zeer prettige mensen

Klantvriendelijk, deskundig,

Ratio 18

6921RW Duiven

026 312 02 05

Over Liemers Caravans

Bij ons geen snelle internetverkopen maar gedegen advies en service. U bent bij ons ook na uw aankoop altijd welkom voor (Bovag)garantie, service en advies. Ons ervaren service- en verkoopteam staat altijd voor u klaar. Dit bewijzen wij al meer dan 50 jaar!