goed geholpen

Goed en snel geholpen. 2 dagen later de gekochte caravan kunnen ophalen.

Vanaf de aankoop tot en met de aflevering is alles zoals afgesproken top geregeld

Op een eerlijke en prettige manier zaken gedaan. Tijdens de aflevering zijn alle belangrijke zaken zeer goed uitgelegd en de caravan stond er echt perfect bij. Een top-team dat zorgt voor een hele goede klant tevredenheid.

Fijne dealer

Wij waren op zoek naar een andere caravan. Die we op het oog hadden werd het niet. De verkoper Dirk van Hal belde ons later terug met een mooie aanbieding voor een Knaus Südwind 500 EU uit 2021 met diverse opties. Was een prima aanbod met inruil van onze oude caravan. Zijn blij met het hele proces van aankoop, inruil en aflevering, een prettige zaak Liemers. Top!

Ik ben erg tevreden.

Bij de aankoop van onze nieuwe caravan zijn we goed geadviseerd. De communicatie was goed, en de levering volgens de afgesproken voorwaarden en levertijd.

Heel goed

Je wordt er goed behandeld, goed bedrijf super

Aflevering caravan met perfecte uitleg

De nieuwe caravan kwam op de afgesproken datum en goede service bij aflevering. Zijn heel blij met onze mooie nieuwe caravan, helemaal perfect en zoals we deze wilden. Ook met een hele mooie voortent.

Slordige aflevering

Ik had 3 opdrachten gegeven voor mijn caravan beurt. 1. Onderstel beurt 2. Nieuwe kraan installeren 3. De mover werkt niet gaarne nakijken. Bij het ophalen waren punten 1 en 2 correct uitgevoerd. Bij mijn vraag over de mover was het antwoord, de mover is ok volgens de brandende lichtjes maar controle was niet mogelijk omdat de afstandsbediening niet functioneerde omdat er vuil in zat. Dat is erg fijn om te horen maar ik ging 5 weken op vakantie de volgende dag dus was een afknapper. Ik moest maar een nieuwe afstandsbediening gaan halen bij Obelink of zo. Bij thuiskomst bleek dat er gewoon 3 nieuwe batterijtjes in moesten er was niets vuil. Bijna was ik als een gek in die ene dag naar Obelink gereden maar ik kwam er zelf gelukkig op tijd achter dat het een onzin verhaal was van Uw firma. Ik vind dat een zeer slechte ervaring.

keurig nieuwe caravan 15 mei opgehaald, nu lekker ontdekken en genieten.

Onze bestaande caravan na 17 jaar ingeruild op een nieuwe Dethleffs Camper Avantgarde. Andere indeling en sterk verjongd kunnen wij er weer jaren tegenaan.

Gewéldige service en kwaliteit!

Wij waren opzoek naar een nieuwe caravan en hebben daarover uitstekend advies gekregen van Liemers Caravans. Daarbij wilden wij onze bestaande caravan inruilen. Uiteindelijk hebben we de verkoop van de oude en de aankoop van de nieuwe caravan op een plezierige manier afgerond. Onze nieuwe caravan hebben wij op het afgesproken moment opgehaald en deze zag er tip-top uit. Na nog een laatste uitleg over de caravan zijn we zeer tevreden naar huis gereden. Kortom: alles was tóp! Nogmaals dank daarvoor aan Team Liemers Caravans!!

Vriendelijk behandeld

Fijne mensen die de tijd nemen om je te woord te staan

Zeer positieve ervaring.

Liemers en met name Dirk hebben ons voorzien van goed advies bij het kopen van een nieuwe caravan . Kregen een mooie prijs terug voor onze oude caravan . Met onze oude caravan ook daar geweest en altijd goede service en klantvriendelijkheid ondervonden. Een top bedrijf !

Lekker enthousiast en deskundig geholpen!

Enthousiaste verkoper Deskundig Mooie inruilprijs oude caravan Kortom prima ervaring

zeer goed geholpen bij aankoop van caravan

zeer tevreden over koopproces

Onze droom van Liemers

Hele fijne Weinsberg dealer. Onze droom caravan samengesteld met de verkopers en veel deskundig contact gehad via de mail en telefoon. Onze caravan is zeer netjes en compleet afgeleverd en klaar voor jaren campingplezier! Blij met onze droom van Liemers Caravans!

Ze komen na wat ze beloven

Zeer prettig en nemen alle tijd

Prettig contact rondom aanschaf nieuwe caravan

In het najaar op de beurs de Weinsberg 390 QD hot edition bekeken (en heel veel ander moois). Gewenste accessoires en prijs besproken. Week later caravan besteld/gekocht. Alles keurig op papier en levering op tijd en conform afspraken. Wij zijn er blij mee. Nu hopen dat ie gaat bevallen….

Fijn bedrijf waar de klant centraal staat

We hebben hier een nieuwe caravan gekocht en zijn zeer tevreden over de manier waarop dit is gegaan. Deze kleinschalige onderneming heeft echt oog voor de klanten, denkt mee en is zeer bekwaam. De bereidheid om iets uit te zoeken is groot. Wij zijn uitermate tevreden over alles.

Voldeed geheel aan mijn verwachtingen

Klantgericht, Vriendelijk en oplossingsgericht.

Een nette, jonge 2e hands caravan gekocht. Bij het ophalen ervan werden de laatste kleine puntjes direct vakkundig hersteld. Vriendelijk personeel dat de tijd nam om uitleg over intstructies van de caravan te geven. De shop was compleet, alleen kogeldrukweger was niet voorradig maar deze wordt nagezonden.

Bijna alles is goed en naar tevredenheid verlopen. Wat niet helemaal naar tevredenheid is verlopen is: - bij thuiskomst met de caravan bleek het disselbakslot defect te zijn. - de schoonmaak van het interieur en exterieur. wat betreft interieur: keukenblok en afvaltank chemisch toilet niet schoon. wat betreft exterieur: op verschillende plaatsen nog groene aanslag. - verder nog geconstateerd dat bij de meegeleverde voortent en voortenluifel, beide stokkensets niet compleet waren. Dit is de reden waarom de betrouwbaarheid met 3 sterren gewaardeerd is.

Komen beloftes na en een eerlijke en betrouwbare verkoper.

Goede informatie waar gemaakt wat ze beloofde.

Prettige sfeer goede informatie prijs onderdelen die we extra kochten concurerent .

Prima geholpen, doen wat is afgesproken.

Bij Liemers zij wij goed geadviseerd. Zij doen wat is afgesproken. Vriendelijk ontvangen.

Vriendelijke verkoper die klant tevredenheid hoog in het vaandel heeft.

Onze caravan ingeruild op een occasion. Fijn te woord gestaan en netjes geholpen. Een net bod op de oude caravan gekregen. Alle besproken punten zijn netjes opgepakt en de nieuwe caravan is netjes afgeleverd. De verkoper was goed bereikbaar en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Vriendelijk en kundig

Een goede ervaring opgedaan kundig vriendelijke medewerkers.

Ratio 18

6921RW Duiven

026 312 02 05

Over Liemers Caravans

Bij ons geen snelle internetverkopen maar gedegen advies en service. U bent bij ons ook na uw aankoop altijd welkom voor (Bovag)garantie, service en advies. Ons ervaren service- en verkoopteam staat altijd voor u klaar. Dit bewijzen wij al meer dan 50 jaar!