Perfect bedrijf

We hebben veel dingen daar gekocht. De expertise en service zijn perfect.

Een top bedrijf

Hierbij onze ontzettende dank voor de service die we van jullie hebben gekregen. Echt fantastisch hoe jullie ons hebben geholpen met de reparatie van onze caravan. Liemers Caravans, René Uffing en het gehele team van Liemers Caravans, nogmaals ontzettend bedankt. Deze service en behandeling komt je zelden tegen. Jullie zijn helemaal TOP.

Vriendelijke ontvangst, deskundigheid, niet opdringerig, betrouwbare/eerlijke info, een zaak waar de klant nog écht koning is. Voelde goed aan en heb dus hier een caravan gekocht. Ook bij het ophalen goede uitleg en vriendelijkheid troef. Kortom een bedrijf die ik, zonder enige twijfel, graag bij iedereen aanraad.

Uitstekende service

Vriendelijk en deskundig geholpen

Zeer klantvriendelijk en eerlijk

Goeie vriendelijke service

Zelfs als het moet last minute

Prima geholpen en geadviseerd

Bij aankoop, in eerste instantie door een jongeman ( gezet en donker haar)geholpen. Erg druk in zijn verhaal, weinig geduld en empathie voor de klant. Deed alsof de uitgave van een caravan een pond drop was. Op gegeven moment zei hij , graag of niet en liep vervolgens weg. Niet klantvriendelijk. Geef zelf leiding aan en verkoopteam, dit soort uitspraken zou ik niet accepteren mar dat ter zijde. Later door de eigenaar geholpen, ontzettend vriendelijk en klantgericht met goede adviezen en nam de tijd voor ons. Dit gaf de doorslag om de Wilk Vida te kopen. Bij aflevering, Dhr. Kaak nam alle tijd voor uitleg, ontzettende vriendelijke en correcte collega van u.

Prima vertrouwd bedrijf

Aanschaf van onze eerste caravan is in een prima sfeer en goed advies gegaan,een bedrijf wat absoluut aan te bevelen is

Prima geholpen

Ik kwam voor een afgebroken sleutel in het slot, ze hebben het netjes verwijderd, slot moest wel vervangen worden, maar ook dat heel netjes gedaan. Prima sevice

Prettig bedrijf, goed te woord gestaan en deskundig geadviseerd

Fijn ontvangen en behandeld, we zijn tevreden over onze aankoop en prijs.

Klantvriendelijk

Toen we thuis de deur niet open kregen kwam er gelijk iemand om te helpen. Er bleek gelukkig niets aan de hand. Geen irritatie omdat hij voor niets was gekomen maar blij dat hij kon helpen.

Toppie

Je word er hartelijk ontvangen en zeer goed geholpen. Als je er als leek daar binnen stap kun je op de mensen vertrouwen die je daar helpen

De eerste ervaringen met de caravan zijn goed.

De caravan loopt fijn achter de auto. De ruimte in de caravan is goed. Minder is het probleem met het kooktoestel, hierdoor de hele vakantie buiten gekookt. Echter dit wordt binnenkort opgelost.

Zijn niet voor niets al vele jaren vaste klant.

Al jaren een tevreden klant, nu toch enkele barstjes opgelopen in het vertrouwen

Na aflevering van de caravan vrijwel direct daarna op vakantie gegaan naar Oostenrijk. Op de eerste dag van de reis, net voor het bereiken van de overnachtingscamping in Duitsland meldt de auto dat het linkerknipperlicht van de caravan hapert. Waarschijnlijk een haperend relais. Moet na thuiskomst naar gekeken worden. Op de camping blijkt dat hor en verduisteraar van het linker achterraam niet helemaal goed sluit. Moet na thuiskomst naar gekeken worden. Om reden dat gekochte luifel niet op tijd geleverd kon worden een eigen, wat oudere, dorema tent meegenomen. Wel geleverde safelocks passen niet. Onder gebruikmaking van tesa powerstrips en andere, ter plekke geleende, locks tent pas na twee dagen kunnen opzetten. Overigens eerst nog in een grote campingwinkel andere safelocks gekocht die ook niet passen. Ik ga er van uit dat de geleverde safelocks wel passen met de nieuwe luifel. Ondanks de beroerde start en eerste twee wat stressvolle dagen genieten wij nu wel van de vakantie en nieuwe caravan. Ik heb er het vertrouwen in dat zaken na thuiskomst worden opgelost waarna ik een verder tevreden klant zal blijven.

heel prettie ervaring met de mensen van Liemers Caravans

Men neemt de tijd voor je om een duidelijke uitleg over van alees te geven. men denkt met je mee en delen hun ervaring ! Er wordt niet zo maar een caravan verkocht.

Prima service goede kwaliteit vriendelijk persoonlijk

Ook al komen we op de valreep van sluitingstijd er wordt gewoon tijd gemaakt voor ons om voor ons de aanschaf van een andere caravan te bespreken. Onze 2e caravan die we er kopen, dat is niet zonder reden. Altijd vriendelijk en behulpzaam, en fijn dat je bij binnenkomst herkent wordt, dat voelt als een warm welkom.

Goede behandeling. Aardig en behulpzaam personeel..

Top service

Heel klantvriendelijk. Goede service

Gewoon goed.

Bij de aanschaf van onze nieuwe caravan zijn wij zeer goed en netjes behandeld door de verkoper. De klantvriendelijkheid is erg goed. Wij hebben een prima gevoel er aan overgehouden.

Een uitstekend bedrijf.

Een vertrouwd en heel erg meegaand bedrijf. Een klasse service. De klant is hier echt heel belangrijk.

Gewldig

Geweldige zaak met vakmanschap en service

Prima bedrijf

Wij hebben bij Liemers Caravans onze 3-de Knaus Caravan gekocht. Werden zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Vriendelijk, heldere afspraken, doen wat ze zeggen, heldere uitleg bij aflevering. Kortom, allemaal tip top.

Verkoop goed, aflevering wat minder.

De verkoop was goed, ondanks dat bleek dat de caravan ouder is dan bij de verkoop vermeld werd. Sportief opgelost. Bij de aflevering moest er nog snel wat (kleinere) reparaties verricht worden: hoekstuk van hordeur vastzetten, dekplaat koelkast lijmen, andere toiletdeksel. Bij thuiskomst bleek de deur niet goed te sluiten. Heen en terug Zeddam - Duiven. TV-aansluiting was ook niet gebruiksklaar. Kon ik zelf (gemakkelijk) oplossen. Daarom toch niet zo heel content over de aflevering.

Ratio 18

6921RW Duiven

026 312 02 05

Over Liemers Caravans

Bij ons geen snelle internetverkopen maar gedegen advies en service. U bent bij ons ook na uw aankoop altijd welkom voor (Bovag)garantie, service en advies. Ons ervaren service- en verkoopteam staat altijd voor u klaar. Dit bewijzen wij al meer dan 50 jaar!