De eerste ervaringen met de caravan zijn goed.

De caravan loopt fijn achter de auto. De ruimte in de caravan is goed. Minder is het probleem met het kooktoestel, hierdoor de hele vakantie buiten gekookt. Echter dit wordt binnenkort opgelost.

Zijn niet voor niets al vele jaren vaste klant.

Al jaren een tevreden klant, nu toch enkele barstjes opgelopen in het vertrouwen

Na aflevering van de caravan vrijwel direct daarna op vakantie gegaan naar Oostenrijk. Op de eerste dag van de reis, net voor het bereiken van de overnachtingscamping in Duitsland meldt de auto dat het linkerknipperlicht van de caravan hapert. Waarschijnlijk een haperend relais. Moet na thuiskomst naar gekeken worden. Op de camping blijkt dat hor en verduisteraar van het linker achterraam niet helemaal goed sluit. Moet na thuiskomst naar gekeken worden. Om reden dat gekochte luifel niet op tijd geleverd kon worden een eigen, wat oudere, dorema tent meegenomen. Wel geleverde safelocks passen niet. Onder gebruikmaking van tesa powerstrips en andere, ter plekke geleende, locks tent pas na twee dagen kunnen opzetten. Overigens eerst nog in een grote campingwinkel andere safelocks gekocht die ook niet passen. Ik ga er van uit dat de geleverde safelocks wel passen met de nieuwe luifel. Ondanks de beroerde start en eerste twee wat stressvolle dagen genieten wij nu wel van de vakantie en nieuwe caravan. Ik heb er het vertrouwen in dat zaken na thuiskomst worden opgelost waarna ik een verder tevreden klant zal blijven.

heel prettie ervaring met de mensen van Liemers Caravans

Men neemt de tijd voor je om een duidelijke uitleg over van alees te geven. men denkt met je mee en delen hun ervaring ! Er wordt niet zo maar een caravan verkocht.

Prima service goede kwaliteit vriendelijk persoonlijk

Ook al komen we op de valreep van sluitingstijd er wordt gewoon tijd gemaakt voor ons om voor ons de aanschaf van een andere caravan te bespreken. Onze 2e caravan die we er kopen, dat is niet zonder reden. Altijd vriendelijk en behulpzaam, en fijn dat je bij binnenkomst herkent wordt, dat voelt als een warm welkom.

Goede behandeling. Aardig en behulpzaam personeel..

Top service

Heel klantvriendelijk. Goede service

Gewoon goed.

Bij de aanschaf van onze nieuwe caravan zijn wij zeer goed en netjes behandeld door de verkoper. De klantvriendelijkheid is erg goed. Wij hebben een prima gevoel er aan overgehouden.

Een uitstekend bedrijf.

Een vertrouwd en heel erg meegaand bedrijf. Een klasse service. De klant is hier echt heel belangrijk.

Gewldig

Geweldige zaak met vakmanschap en service

Prima bedrijf

Wij hebben bij Liemers Caravans onze 3-de Knaus Caravan gekocht. Werden zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Vriendelijk, heldere afspraken, doen wat ze zeggen, heldere uitleg bij aflevering. Kortom, allemaal tip top.

Verkoop goed, aflevering wat minder.

De verkoop was goed, ondanks dat bleek dat de caravan ouder is dan bij de verkoop vermeld werd. Sportief opgelost. Bij de aflevering moest er nog snel wat (kleinere) reparaties verricht worden: hoekstuk van hordeur vastzetten, dekplaat koelkast lijmen, andere toiletdeksel. Bij thuiskomst bleek de deur niet goed te sluiten. Heen en terug Zeddam - Duiven. TV-aansluiting was ook niet gebruiksklaar. Kon ik zelf (gemakkelijk) oplossen. Daarom toch niet zo heel content over de aflevering.

Prima geholpen, alles volgens afspraak verlopen.

Bij het eerste verkennend bezoek aan de showroom goed te woord gestaan (Dirk), vervolgens ons laten adviseren en onze vragen/wensen werden duidelijk beantwoord en ingevuld. Uiteindelijk redelijk snel tot zaken gekomen, waarin levertijden enz besproken zijn geworden. Tussendoor op verzoek van Liemers caravans toen de caravan aangevoerd was geworden, wezen kijken, om af te stemmen of het zover na onze wens was Onze caravan omgeruild op de afgesproken tijd voor de nieuw aangekochte Dethleff Nomad, voldoende instructie gekregen, en met een tevreden gevoel huiswaarts gegaan.

Zeer goede ervaring, super bedrijf en medewerkers.

Wij hebben onlangs een nieuwe caravan gekocht bij De Liemers. Onze camper konden we inruilen. Over de aankoop maar ook over het bedrijf zijn we zeer tevreden. Men is deskundig, zeer klantvriendelijk en servicegericht. Dat geldt voor de eigenaar maar ook voor de medewerkers. Niets is hen te veel. Altijd even vriendelijk en correct. Ben je een keer klant bij De Liemers dan blijf je dat voor altijd. Super!

Al vele jaren een betrouwbaar adres, ook vakkundig op caravanmerken

Wij hebben een KIP caravan en hoewel Liemers Caravans geen dealer is werden en worden we vakkundig geholpen.

Vriendelijke mensen

Mijn 2e nieuwe caravan gekocht bij Liemers caravans. Een goede begeleiding en service. Ook buiten de garantie worden gebreken kosteloos gerepareerd.

Heel tevreden

Prima geholpen met goed uitleg en duidelijke en bete afhandeling van onze nieuwe caravan. Een dikke tien is verdiend.

Erg deskundig en vriendelijk

Prettig

Zeer klantvriendelijke

Onze "nieuwe" caravan werd netjes opgeleverd met zorg en duidelijke uitleg! Top! Fijne klantvriendelijke verkoper Dirk.

Een zeer professioneel team

Na het maken van een afspraak voor het bezichtigen van een 2e hands caravan werden we zeer vriendelijk ontvangen en werd direct de verkoper gewaarschuwd dat we er waren. Deze nam alle tijd voor ons en gaf een goede uitleg over de caravan die we op het oog hadden. Ook bij de uiteindelijke beslissing kwam er geen enkel druk om toch maar snel te beslissen. Voor het uitzoeken van nog enkele opties werden we opnieuw goed geadviseerd. Toen we de caravan kwamen ophalen werden alle technische zaken duidelijk uitgelegd en zijn we zeer tevreden naar huis gereden met onze nieuwe aanwinst. Team Liemers Caravans, nogmaals allemaal bedankt voor jullie toewijding.

deskundig personeel

Ratio 18

6921RW Duiven

026 312 02 05

Over Liemers Caravans

Bij ons geen snelle internetverkopen maar gedegen advies en service. U bent bij ons ook na uw aankoop altijd welkom voor (Bovag)garantie, service en advies. Ons ervaren service- en verkoopteam staat altijd voor u klaar. Dit bewijzen wij al meer dan 50 jaar!