Doen wat ze beloven

Prima occasion gekocht. Perfect afgeleverd en ruim de tijd voor uitleg bij het ophalen. Prima.

Natig

Brochures worden alleen opgestuurd na schriftelijke aanvraag, waarbij verwezen wordt naar een mailadres dat op de website zou staan. Dat mailadres is vervolgens nergens te vinden. Bijzonder klantonvriendelijk dus.......

Aandacht voor de klant.

Winkel als werkplaats is oké.

Goed bedrijf, doen wat ze beloven!

Bij het bezichtigen van de caravan waren onze gedachten wel: Zouden ze dat ooit nog weer schoon en proper krijgen en wat doen ze met die kleine gebreken? Toen we de caravan ophaalden verbaasden we ons dat die zo schoon en gerepareerd aan ons werd afgeleverd. Heel erg goed!

Super geholpen.

Prettig kontact met de verkoper. Goede intake gehad.

geweldige service, fijne mensen

Een bedrijf wat woord houd, niets is te veel en je bent altijd welkom voor hulp en advies. We zijn blij dat we onze (occasion) caravan hier gekocht hebben!

Prettig gesprek, duidelijke uitleg Top!

Prettig gesprek, duidelijke uitleg Top!

Prettige benadering als client

Fijne uitleg van voor en nadelen van deze caravan. Bedrijf heeft ook vertrouwen in de klant. Blijkt uit het feit dat een inruiler ongezien wordt getaxeerd Verkoper geeft de klant de ruimte om na te denken en keuzes te maken. Geen geforceerd verkooppraatje Ga zo door

Een goede levering echter wel enig zins chaotisch Weinberg Cara two 450 FU

thuis kwam ik erachter dat de accu van de mover en tevens de boordaccu niet goed aangesloten was de draden zaten erg los !! Ik had het met een telefoontje richting de Liemers op kunnen lossen Twee en een half uur later was het misschien gefikst vanaf Ede en ook benzinekosten erbij. Ik heb ervoor gekozen het zelf te fiksen en na 15 minuten was het klaar !! Ik vind dat de werkplaats alles niet goed heeft nagelopen bij montage. Tevens kreeg ik van het RDW een kentekenbewijs waarop nog 1350 kg. staat Wij hebben diverse keren aangegeven dat onze auto 1250 kg mag trekken en dat we graag de massa omlaag wilden brengen dit zou gebeuren maar tot onze verbazing is nog het 1350 kg aangegeven

Geweldige service, en medewerkers

Na een aantal problemen met mijn vorige caravan, heeft firma Liemers dit geweldig opgelost. Heb nu een nieuwe gekocht waar ik geweldig in tegemoet ben gekomen. Zou zeker dit bedrijf aanbevelen. Goede service.

Fijne zaak

Fijne mensen om mee te praten Leuke acties en zeer transparant. Hier kun je zéker slagen . Goed advies en zeer deskundig.

Goed en vakkundig

Personeel was vriendelijk en vakkundig

Persoonlijke en vakkundige hulp

In een ongedwongen sfeer werden we door een vriendelijke medewerker (Dirk) ontvangen. Na even uitleg te hebben gekregen wat waar allemaal te vinden was hebben we rondgelopen en gekeken wat onze interesse had. Nadat we dit kenbaar hadden gemaakt nam Dirk alle tijd om alles uit te leggen. Ook kregen we goed advies wat we allemaal wel of niet nodig zouden hebben en ook voor in de shop was er goede uitleg over de spullen die we eventueel nodig zouden hebben. Op een prettige manier hebben we deal gesloten en een geweldige caravan gekocht. Voor aflevering en instructie was uitgebreid tijd ingepland en de caravan werd keurig bij huis afgeleverd.

Wij hebben een meer dan prima ervaring met Liemers Caravans.

Wij hebben uitstekende voorlichting ontvangen in de te maken keuzes. Onze caravan voldoet daardoor aan al onze wensen.

prima en volgens afspraak

De 2e hands caravan is keurig schoon afgeleverd en er zijn goede instructies gegeven. Wat afgesproken is, is nagekomen.

In één woord super.

Dirk van Hal heeft ons geweldig geholpen.

Fijn bedrijf met een correcte behandeling

Onze ervaring met dit bedrijf is erg fijn verlopen. We zijn op een nette correcte manier ontvangen, behandeld en kregen een deskundige duidelijke uitleg. We hadden hier een goed gevoel over vanaf het eerste contact. Er werd een geweldige service door het bedrijf geleverd! De oude caravan werd thuis opgehaald omdat wij door corona klachten de caravan niet zelf konden brengen!

Vriendelijk, betrouwbaar en kundig.

Tijdens het aankoopproces van onze nieuwe caravan werden we uiterst vriendelijk, geduldig en deskundig geadviseerd door de medewerker. Bij de aflevering nam men ruim de tijd om alles goed uit te leggen en af te wikkelen.

Betrouwbaar en kundig

Altijd worden we goed en snel geholpen. De werkplaats heeft heel kundig personeel en kan alles in orde maken zoals de klant het wil. De winkel heeft een ruime sortering voor alles wat een kampeerder nodig heeft. De verkoop en ander personeel heeft oog voor de wensen van de klant.

Perfecte behandeling

Altijd een perfecte service

Ze geven deskundig advies en willen niet ‘alleen maar verkopen’

We hebben onze nieuwe caravan net afgeleverd gekregen. Van begin af aan een goed gevoel dit word bevestigt elke keer als we er zijn. Je word goed geholpen en bij adviezen over kampeerartikelen geven ze een goed kampeeradvies en niet het advies om van alles te kopen bij hun.

Prima 👍🏻 Bedrijf

Vriendelijke mensen en goed personeel met kennis.

zakelijk, vriendelijk eerlijk

prettig geholpen, zou ik zeker aanraden.

Uitstekende service en kwaliteit

Ben zeer goed en kundig geholpen. Dat gebeurde al bij de aankoop. Ze hebben goede aanbevelingen gedaan .

vriendelijk en bekwaam

vriendelijke behandeling: verkoper/inkoper kwam eerlijk over.

Ratio 18

6921RW Duiven

026 312 02 05

Over Liemers Caravans

Bij ons geen snelle internetverkopen maar gedegen advies en service. U bent bij ons ook na uw aankoop altijd welkom voor (Bovag)garantie, service en advies. Ons ervaren service- en verkoopteam staat altijd voor u klaar. Dit bewijzen wij al meer dan 50 jaar!