reagereren meteen

kreeg meteen advies hoe te handelen

Vriendelijk en deskundig.

Ben zeer tevreden. Ik wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen.

Vriendelijk en zakelijk correct een deal gesloten.

Dit bedrijf maakt waar wat het beloofd. Goede balans tussen een vriendelijke en een zakelijke transparante werkwijze. Ook de nazorg is meer dan goed georganiseerd.

eerlijke handel

Een motor en auto ingeruild op een jong gebruikte auto. Een fijn en ongedwongen gesprek gehad met Daniel. Ook keurige inruilprijzen ontvangen. Afspraak is afspraak. Hier ga ik zeker weer naartoe de volgende keer

Perfect!

Autobedrijf de Winter raad ik zeker aan! Ze zijn overal open en eerlijk over en je wordt super goed geholpen! Fijn contact en goed overleg. Top!

Altijd goed, kom hier graag.

Ik wordt altijd erg leuk te woord gestaan en de aandacht voor mijn auto is uitstekend te noemen.

Prima bedrijf

Vriendelijk te woord gestaan, duidelijke uitleg wat er uitgevoerd ging worden en overzichtelijke rekening. Goeie afspraken en planning.

Dik tevreden

Alles tot in de puntjes geregeld...dikke 10 voor de verkoper...

Betrouwbaar, klantgericht en klantvriendelijk

Tevreden klant

Vakkundig personeel die verstand van auto's hebben

Top garage met mooie auto's

Ùitmuntend

Goede ervaring Wilden wat veranderd hebben aan de auto dit doorgesproken en heeft tot een mooi eindresultaat geleverd. Erg blij met de auto.

erg vriendelijk en erg vakkundig

zolang ik daar al kom is het thuiskomen in een zaak met aandacht en begrip voor hun klanten. vakkennis is er genoeg en open zin ze erover het geven van vervangend vervoer is top geregeld en de koffie gratis.

We zijn netjes en goed geholpen

Meedenkend

Had een moeilijk vindbaar probleem, uiteindelijk toch gevonden. En dachten mee om het op te lossen. Al jaren mijn vaste garage en dat zal nog wel even zo blijven

Super geholpen

Snel en goed geholpen

Snel en correct geholpen

Mijn auto is om 0900h gebracht en was om 1600h weer klaar. Prijs viel mee.

fijne garage kom hier al tiental jaren

perfecte services

uitstekend

komen hun afspraken na

Auto is in reparatie, fabrieksgarantie. Worden zeer goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Zeer klantgericht Vriendelijk personeel achter de balie Komen afspraken na

Deskundig

Doen wat ze zeggen.

Helemaal goed

Goed meedenkend en klantvriendelijk

Behulpzaam en klantvriendelijk

Denken met klant mee, goede service.

Auto weer klaar

Goed geregeld. Maar duurde mij te lang. Maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Transportbaan 20 22

9672BK Winschoten