Goede ontvangst, goede service!! Onze auto was na de apk en kleine beurt van binnen schoon gemaakt. Heel attent.

Alles goed geregeld

Goed geholpen en goede service

Hadden pech met onze auto op de dag dat wij op vakantie gingen. Werd een leenauto geregeld op dezelfde dag zodat wij alsnog konden gaan en mochten hem de hele week gebruiken. Top

communicatie onder personeel kan wat beter

Mijn auto moest bekeurt worden zou drieuur duren heeft vervolgens de hele dag geduurd. Kon me auto pas rond 17 uur ophalen. Maar verder een goed bedrijf

Snelle behandeling

Afgesproken tijd klopte

Weer super service!

Met defecte motor van linkerbuiten spiegel naar garage. Na bemiddeling van auto bedrijf de Winter motortjes van beiden spiegels gratig vervangen. De Mazda is in juli 2017 gekocht.

Topbedrijf

Ook als je de auto hebt gekocht, is de klant nog steeds koning.

Word altijd klantvriendelijk geholpen en ben daarom zeer tevreden.

Prima garage, prima mensen

snel doelmatig conform afspraak en vriendelijk

snel doelmatig conform afspraak en vriendelijk

Prima geholpen

Ik ben prima geholpen door de werkplaats chef

UITSTEKEND!!!

De monteurs denken mee en de prijzen rijzen gelukkig de pan nog niet uit.

Klant is geen nummer

Afspraak is afspraak. Onverhoopte dingen worden direct gemeld. Deskundig advies. En even kijken in de garage mag ook. Altijd correcte behandeling.

klaKlantvriendelijk en eerlijk, geen gladde verkooppraatjes.

Tevreden over de service.

Prima garage.

De Winter heeft mij prima geholpen voor een kleine beurt en de kaart update van onze Mazda CX5. Afspraak maken en vervangend vervoer alles in goed overleg.

goede service

vele jaren klant bij de winter,kan goed overleggen met chef werkplaats (R.K.),jammer dat het geen dealer meer is van Mazda jammer dat de vorige eigenaar er niet meer is,was altijd in voor een praatje

Correct

Xxxxx

Vriendelijk en nemen de tijd voor de klant

Na diverse contactmomenten via Marktplaats een mooie auto aangeschaft waar we heel blij mee zijn.

Zeer tevreden.

Vriendelijk en deskundig geholpen. Goed geadviseerd na een extra inspectie op mijn verzoek.

Toen er een storing was bij de RDW kregen we gratis een leenauto mee zodat we niet onnodig moesten wachten.

Ben goed geholpen

Gewoon top en geen onzin

Een bedrijf dat mee wil denken en kijken. En ook de service is goed. Leuke mensen ga zo door!

Perfecte garage

Kom hier al jaren naar volle tevredeheid.

Goede sevice

Goede service nemen tijd en denken mee. Niet opdringerig bij verkoop

Transportbaan 20 22

9672BK Winschoten