Zeer slecht

Zeer slechte ervaringen met deze garage, Niet goed opgeleid personeel, onervaren mensen die niet weten waar ze het over hebben . Toen ik daar aan het wachten was hadden ze ook al ruzie met andere klanten en uiteindelijk heb ik ook Zeer slechte ervaringen .

Altijd aandacht en goede service

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en je kunt er altijd met vragen terecht!

Wordt altijd goede service verleend

Zie boven.

Uitstekende garage

Ben al jaren klant bij deze garage en altijd zeer tevreden over de persoonlijke en deskundige behandeling.

Vriendelijke verkoper die afspraken nakomt.

Je wordt goed te woord gestaan. Doen wat ze beloven en houden contact met je over de voortgang. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe auto en garage de Wi ter die hem geleverd heeft. Top, bedankt, Koos

Gewoon een hele fijne garage.

Voor het eerst zaken gedaan met hun omdat zij de auto hadden staan die wij graag wilden. Van begin tot eind hebben wij zover niets te klagen.

Ofschoon ik ziek in het ziekenhuis lig, heeft mijn buurman mijn auto naar de garage gebracht voor een onderhoudsbeurt. Keurig geregeld allemaal. Dank. (mijn broer heeft deze beoordeling ingevuld, want zelf lukt dat niet meer.

Uitstekend geholpen door Arnoud Kalk

Even kijken bij De Winter werd een mooie auto kopen bij De Winter. Arnoud is een prettige verkoper, verstand van zaken en speelt in op de behoefte van de klant.

Snelle afhandeling van reparaties en afspraken worden uitgevoerd en nageleefd

Vriendelijk, kundig, goed

Na lang zoeken een auto gevonden, alles ging snel en soepel en hele vriendelijke mensen.

Bekwame en vriendelijke medewerkers

Uitstekend bedrijf

Goede garage en goed personeel!

Bovenstaande heb ik zelf ondervonden kort geleden

Keurig op tijd gekeurd.

Ondanks vakantie tijd en drukte toch tijd gevonden voor jaarlijkse keuring. Serieus gekeurd.

prima service

Auto voor de apk, kon er op wachten. prima en vlot geregeld

Klantvriendelijk en net bedrijf

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen

prima ervaring, netjes geholpen door Arnaut

Via telefoon en mail over de prijs gesproken en daarna langs gekomen. Tevreden over onderhandelingen, ging soepel.

Behulpzaam

Nog voor hun vakantie de airco nog gerepareerd. Toppers zijn het

Prima geholpen

Klantvriendelijk Verstand van zaken En meedenkend

Deskundig en klantvriendelijk bedrijf

Prettige ontvangst door medewerker. Wij kregen uitgebreide en duidelijke informatie over het voertuig dat wij op het oog hadden. Bij aflevering werd opnieuw ruim de tijd genomen. Medewerkers zijn deskundig en vriendelijk.

Betrouwbare garage

Ik ken deze garage al jaren en ze zijn vooral betrouwbaar. Heb wel idee dat ze niet 1 van de goedkopere garages zijn.

Hallo, Goede service.

Goed overleg