Je hoeft nergens achteraan te bellen. Afspraak worst door de praktijk ingepland. Keurige herinnering via SMS in de week, dagen voor de afspraak.
Ik was altijd bang voor verslikken. Dan gaat mijn strotteklepje dicht zitten en krijg ik geen lucht. Voor de angst nam ik altijd een 1/2 Lorazepam. Sinds ik bij deze praktijk ben slaap ik gewoon en vergeet ik vaak om die medicatie in te nemen.
Tot nu toe goed geholpen en ik word altijd netjes behandeld.
Dat ze mij goed Helpen en altijd adviseren wat het beste is Om mijn gebit goed te onderhouden
Zeer Tevreden, dankzij de vriendelijke en behulpzame team.alles klopt
1e take in direct beginnen over verstandskies trekken, Een jaar lang heb ik gezegd dat ik last heb van één kant, jaar later zit er plots een gat(foto's genomen en al) en wordt er begonnen over wortelkanaal behandeling, vullen ok, geen wortelkanaal behandeling.
mijn ervaring is goed
Vrolijk begroet, hierna gerustgesteld, uitleg gekregen wat er gebeurt ( zodat ik niet in spanning zit af te wachten wat ze nu weer gaan doen) Erg prettig dat ik weet wat ze precies gaan doen.
Leuke vriendelijke , gevoelige personen die je benaderen zonder dat je ervan terug schrikt . Kortom het zijn Mensen mensen Top ga zo door en dikke Duim op voor jullie allen
Vertrouwd en goeie uitleg bij behandeling. Alles in overleg.
Ik had een hele nare ervaring met tandarts Ciet, waardoor ik helaas een angst had opgebouwd, nou daar heeft tandarts Alsalem mij weer vertrouwen gegeven!! Wat een fijne lieve geduldige tandarts!!
Ik vind mijn tandarts is goed
Fijne, vriendelijke professionals die hun werk serieus nemen
Komen er al jaren en worden goed behandeld
Twee implantaten laten plaatsen en een kroon laten zetten. Behandelingen daarvan perfect en deskundig uitgevoerd. Tevens goede uitleg behandeling en kostenplaatje vooraf duidelijk besproken. Niets dan lof ! Marjan
Aandacht voor patiënten ook als ze ietwat nerveus of bang zijn. Goed met kinderen.
Vriendelijk personeel, zeer kundig en professioneel
Ze stellen mij op mijn gemak. Ze zijn vriendelijk en hebben gedukd. Ik heb met hun de afspraak gemaakt als ik mijn hand opsteek dat ze stoppen en dat doen ze. Ze weten wat ze doet en legt ook uit wat ze doen. Ik ervaar dat als erg prettig.
Ze kijken ook cosmetisch naar je tanden, en zijn bereid samen met de cliënt te kijken naar evt. oplossingen .
Zeer prettig, vriendelijk en aardig personeel. Leggen duidelijk uit. Weten wat ze doen en nemen de tijd
Een fijne tandarts, en mondhyniëste die goed werk doen. Ook bijzonder vriendelijk Bij vragen een goede uitleg. Het overige personeel zijn ook zeer vriendelijk. Dus een aanrader
fijne praktijk
Tot nu toe altijd vriendelijk en correct geholpen
Perfecte tandarts voor iedereen aan te raden.
Dennenbosweg 9
7556 CB Hengelo