Afspraak zonder afspraak. Afspraken worden zonder overleg gemaakt. Vooral automatische afspraken bij de mondhygiëniste staan me tegen. Communicatie is niet altijd duidelijk. Facturen zijn buitensporig.
Over het algemeen is mijn ervaring bij de praktijk goed. Aardige mensen, leggen alles goed uit. Maar tijdens mijn laatste afspraak werd er opeens tandsteen verwijderd, zonder dat ik hier om vroeg. En opeens was de rekening 40 euro hoger dan normaal. Dit ging mij allemaal te snel en te makkelijk. Tevens ben ik in 2022 2 keer naar de mondhygiënist geweest. Toen ik hierna niet meer ging, bleef ik hier vragen over krijgen, bij elke afspraak die ik tot nu toe heb gehad. Er wordt steeds aan mij gevraagd of ik ook een afspraak wil maken bij de mondhygiënist. Nog voor dat ik in 2022 naar de mondhygiënist ging, werd dit nooit aan mij gevraagd.
Hele fijne praktijk . Niet onnodige foto's maken of andere dingen . Alleen wanneer het echt nodig is. Super lieve aardige medewerkers.
Ik vind dat mevr Alsalem een prettige, meelevende en meedenkende tandarts is!
Bij problemen, een telefoontje en je word snel en goed behandeld.
Vanaf het begin een vertrouwd gevoel, altijd dezelfde gezichten en behandelaars.
Vriendelijk en snel geholpen
Alles was prima
De behandeling voor mijn nieuwe tand prothese, verliep buiten gewoon goed, daarvoor mijn hartelijke dank.
Ben al een jaar of 40 bij mevr alsalem Had eerder angsten voor deze zorg. Ik ga nu met vertrouwen
Zowel de mondhyginiste als de tandarts nemen de tijd en begeleiden je goed. 1x bij de balie bij het afbellen van een afspraak, niet fijn behandeld. Het had anders gekunt. Andere keren altijd vriendelijk en snel geholpen aan de telefoon
ze nemenn de tijd voor je en dat is heel prettig
Altijd vriendelijke en voorzover ik dat kan beoordelen correcte behandeling.
Ik ben goed geholpen
Netjes, secuur, vriendelijk
Fijn personeel!
Ik voel mij serieus genomen en de behandelingen worden prima uitgevoerd.
Een super fijne tandarts, die alle tijd voor je neemt, en geduld heeft
Duidelijke en kundige begeleiding en prettge behandeling
……..
Ik kon zoals altijd snel een afspraak maken en werd vriendelijk ontvangen. Ik was al aan de beurt voor het moment van mijn afspraak en plaatsen van de vulling ging vakkundig, pijnloos en razendsnel. Bedankt!
Altijd een leuke ervaring om deze Tandarts praktijk té bezoeken voor een behandeling. Ben érg blij met hun uitstekende Service en uitermate Vriendelijkheid!!
Zeer zorgvuldig, vaardig, professioneel, heel aardig.
Prettige ervaring met tandarts deskundig geholpen. Heel vaardige tandarts assistenten.
Begrip voor elke situatie! Prettig telefoon contact er wordt met je meegedacht . Zowel de Tandarts en mondhygiënist 's en assistenten.
Dennenbosweg 9
7556 CB Hengelo