Alleen maar positieve ervaringen met Floortec in Werkhoven. Deskundig advies. Men denkt goed mee. Veel overleg tussendoor. Er wordt netjes gewerkt. Prachtige vloer. Aardige mensen. Alle afspraken worden nagekomen. Topbedrijf!
Kwaliteit en vakbekwaamheid
Fijne mensen die vertrouwen uitstralen. Perfecte kwaliteit.
Uitstekende service en kwaliteit. Vriendelijk en betrouwbaar. Persoonlijk en flexibel. Een aanrader!
Ontzettend kundige mensen. Onze vloer is prachtig geworden en dankzij hun bijdrage is het één geheel geworden met de schouwen. Ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.
Wij zochten advies bij het opknappen van ons bestaande grenen vloer. Het laten kappenvan bomen voor een nieuwe vloer stond ons tegen, als de bestaande vloer te redden viel. De voordelen en nadelen zijn duidelijk uitgelegd & als ook de beperkingen van het opknappen. Floortech heeft ons uitstekend advies gegeven, de afspraken zijn keurig nagekomen..zelfs sneller dan beloofd.& ons vloer is fantastisch opgeknapt. Beter dan we hadden durven hopen. Ook bij het kiezen van plinten hebben ze goed meegedacht & ons behoedt van een verkeerde keuze. Bedankt Tonneke :-)
Van A tot Z perfect. Vakmanschap, mooie materialen. Oplossingsgericht en oog voor de mooiste en beste oplossing in de afwerking. Goed advies geen valse verwachtingen en punctueel in het nakomen van de afspraken. Kortom: Aanrader!! Ps: overigens hebben we een nieuwe vloer en het parket laten schuren en lakken. Het is zo mooi geworden.
Zie overzicht rapportcijfers: alles tip/top voor elkaar. Hulde voor dit bedrijf, haar directie en medewerker(s).
Erg mooi resultaat. Goede afwerking en goede service.
Vriendelijk en vakkundig personeel. Afspraken werden goed nagekomen. Er werd goed meegedacht en het juiste advies werd gegeven.
De gehele ervaring van eerste contact tot en met oplevering was prima. Professionele communicatie, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, professioneel en vriendelijke manier van werken. Ook na de behandeling hadden we nog een vraag die telefonisch laat in de avond werd beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en perfecte opvang van stof wat een hoop gepoets scheeelt. Zeer goed teamwork door Floortec en een aanrader voor iedereen die een vloer/parket wil laten schuren en behandelen.
Een snelle eerste reactie n.a.v. onze telefonische vraag. Accurate indicatiestelling. Kwaliteit/prijs verhouding perfect. Meneer en mevrouw van Coulil die de werkzaamheden uitvoerden zijn een vriendelijk, professioneel opererend team.
prettig en vakkundig advies. uitvoerder opdracht kwam op tijd en was vlotte en nette en professionele werker. Tevreden
Deskundig, snel, betrouwbaar, professioneel en vriendelijk
hele fijne ervaring en een super service en resultaat.
Zeer goede service en hoge kwaliteit van werkzaamheden. Er werd erg netjes gewerkt en vloer is super geworden. Hartelijk dank!!
We zijn zeer te vrede hoe mooi Floortec onze vloer heeft geschuurd en behandelt. ze geven een goed en duidelijk advies na aanleiding van de wensen van de klant. zeker aan te bevelen.
De kracht van vakmanschap is duidelijk zichtbaar bij Floortec Totaal. Vanaf het eerste moment dat ik contact met Ralph en Tonneke heb gehad wist ik dat zij weten waar ze over praten. Ik heb een vakkundig advies gekregen over het schuren en lakken van mijn parket vloer. Ze hebben een prachtige vloer met mooie plinten geleverd. Hier geniet ik nog elke dag van.
zeer betrouwbaar, aardig, deskundig en goede nazorg.
Bedrijf werkt netjes en met professioneel materiaal. Zelfs bij extra werk (buiten de offerte) hoef je niet meteen de hoofdprijs te betalen.
zeer kundige vakmensen met een eerlijke / heerlijke persoonlijkheid , heerlijk om in huis te hebben