prettig en vakkundig advies. uitvoerder opdracht kwam op tijd en was vlotte en nette en professionele werker. Tevreden
Deskundig, snel, betrouwbaar, professioneel en vriendelijk
hele fijne ervaring en een super service en resultaat.
Zeer goede service en hoge kwaliteit van werkzaamheden. Er werd erg netjes gewerkt en vloer is super geworden. Hartelijk dank!!
We zijn zeer te vrede hoe mooi Floortec onze vloer heeft geschuurd en behandelt. ze geven een goed en duidelijk advies na aanleiding van de wensen van de klant. zeker aan te bevelen.
De kracht van vakmanschap is duidelijk zichtbaar bij Floortec Totaal. Vanaf het eerste moment dat ik contact met Ralph en Tonneke heb gehad wist ik dat zij weten waar ze over praten. Ik heb een vakkundig advies gekregen over het schuren en lakken van mijn parket vloer. Ze hebben een prachtige vloer met mooie plinten geleverd. Hier geniet ik nog elke dag van.
zeer betrouwbaar, aardig, deskundig en goede nazorg.
Bedrijf werkt netjes en met professioneel materiaal. Zelfs bij extra werk (buiten de offerte) hoef je niet meteen de hoofdprijs te betalen.
zeer kundige vakmensen met een eerlijke / heerlijke persoonlijkheid , heerlijk om in huis te hebben
Alles zeer positief
Snelle levering, goede communicatie en goed afgehandeld. Helemaal prima!
Goed advies gekregen voor onze “moeilijke” vloer. Het eindresultaat is een prachtige kambala vloer
Floortec heeft een houten vloer opnieuw geschuurd en geolied. de vloer ziet er weer uit als nieuw waardoor er weer jaren op geleefd kan worden. Met een flesje onderhoudsolie kunnen we zelf de vloer ook netjes bij houden.
Onze vloer is snel en vakkundig opgeknapt! Erg mooi geworden weer. Prettige mensen, vriendelijke service
Floortec heeft niet alleen een fraaie vloer gelegd, maar ons ook enorm uit de brand geholpen, omdat de vloer die we hadden uitgekozen niet meer leverbaar bleek (fout van de leverancier). Op de dag na Hemelvaart is Tonneke van Floortec met ons naar een andere leverancier gegaan om alsnog een vloer uit te kunnen zoeken. De vloer moest ivm de planning van ons werk nl. die maandag gelegd worden. Fantastische service!
Vloer geschuurd en daarna whitewash. Heel blij mee!
Floortec Tilburg was uiterst klantvriendelijk en het resultaat is prachtig tot in alle hoekjes. Onze donkerhouten eikenvloer is nu light grey en als nieuw. Echt vakmanschap.
Prima service, aardige mensen.
geweldig personeel en uitstekend vakmanschap.
Frans en Nicole van Floortec Midden-Brabant zijn vaklui. Een man een man, een woord een woord. Niets was hen teveel, onze eiken vloer is na de behandeling mooier dan ooit tevoren. Bedankt, het is fantastisch gegaan, met een geweldig resultaat!
Lokale parketbedrijven durfde het niet aan om de bestaande vloer te verlengen en door te leggen in een nieuw aangebouwde serre. Floortec dacht vanaf het begin tot einde mee om tot een mooi resultaat te komen.
Fijne begripvolle mensen en een snelle adequate service!
Geen onderhoudsadvies ontvangen
In twee woorden : Vakwerk en Kwaliteit Na een hele slechte ervaring met een ander bedrijf t.a.v. het opschuren van een houten en marmeren vloer , was Floortec niet alleen in staat om de vloeren volledig te herstellen maar ook te restaureren als bijna nieuw.
Zeer prettig contact en meedenkend met de klant.