ieder jaar bestel ik hier en we zijn altijd heel tevreden
Met name de verpakking goed! Geen overdreven grote dozen met veel plastic.
Supersnelle levering, makkelijke website en veel keuze
Goed en snelle service
Zeer correct bij bestellingen en snelle levering
Ik heb weer leuke stickers en kaarten besteld voor de leerkrachten en kinderen en het is weer lekker snel geleverd. Voor mij is het niet per se nodig dat we via de post een bewaarcatalogus krijgen. Deze gaat eigenlijk zo de papierbak in, omdat op de website ook alles te zien is wat ik wil bestellen. Dus dat is dan weer zonde van het papier.
Vlotte en juiste bestelling!
alles is netjes verpakt en zonder problemen geleverd
Ene dag besteld, volgende dag geleverd!
Duidelijke site, makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd
Fijne website om materialen te bestellen. Super snelle bezorging, netjes verpakt en altijd wel materiaal erbij om uit te proberen.
mooi assortiment, simpel bestellen, snelle levering
Alles makkelijk te bvinden en de volgende dag in huis! Top
altijd goede verzorging, snel ontvangen. Ik ben er blij mee
Altijd leuke extra art. om uit te proberen.
Stulp heeft een prachtige website waar je losse vellen stickers, kaarten en andere materialen kunt kopen om leerlingen te belonen. Wat ook plezierig is, is dat er sets zijn samengesteld, waardoor je tijd bespaard wordt bij het bestellen. Al met al een fijne dienstverlening.
Top, snel geleverd
De miniposters en beloning stickers hebben een groot assortiment voor alle leeftijden
De door ons bestelde producten worden snel en juist geleverd.
Snelle service en uitstekende kwaliteit, de stickers zelf zijn zo gevarieerd, voor ieder kind wat wils!
Prima, makkelijk te bestelen, snel geleverd!
De bestelling heb ik maandag gedaan. Deze is dezelfde dag verwerkt en verzonden en wij hadden woensdag de bestelling binnen. In een woord geweldig!!
makkelijke website en snelle levering
Ik vind het jammer dat je bestelling waarmee je bezig bent, verdwijnt als je de volgende keer weer verder wil gaan. Stickers soort bij soort zou ook veel duidelijker zijn.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.