Makkelijke site, snelle levering en veel keuze.
Duidelijk site en snelle levering.
Grote variatie van beloningsstickers en kaarten voor basisschool leerlingen. Voor iedere leeftijd iets leuks te vinden. Alle leerlingen op school zijn enthousiast als ze iets mogen uitkiezen. Ook de 'kanjer' stickers en kaarten zijn erg gewild onder de leerlingen.
Snelle levering, goede producten
Het is fijn om zaken te doen met uitgeverij de Stulp. Duidelijke website, snelle levering en goede prijs - artikel verhouding. Een aanrader.
De producten worden altijd supersnel geleverd. Bestel er al jaren en altijd klopt de bestelling en wordt het snel geleverd.
Altijd snel geleverd en vrijwel altijd zonder problemen. Dus ga zo door !! Ook de kleine verpakkingen vind ik top.
Super snel geregeld.
Super snel geregeld.
Ik vond het erg lang duren voordat wij onze bestelling binnen hadden.
Altijd lastig kiezen bij de Stulp. Zoveel leuke dingen te koop.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
De bestelling werd al voor 7u30 bezorgd, zo vroeg is er nog niemand op school. Heel vervelend...
Fijne site, alleen winkelmand soms vrij onoverzichtelijk tijdens bestellen met 4+1 gratis.
Een perfect assortiment en een zeer ruime actuele keuze te maken uit alle producten.
Veel keuze en een snelle levering. Al jarenlang ben ik een tevreden klant.
prettige site, snelle levering.
Ik bestel al jaren bij de Stulp en heb nog nooit een probleem gehad met de levering en de de stickers zien er altijd goed uit.
Heel snelle levering, vandaag besteld, morgen in huis, eh school
heel makkelijk te bestellen en snel geleverd.
vlotte correcte levering
Bij mijn bestelling had ik per abuis de verkeerde maat besteld. Ik mocht de kaartjes behouden, de rekening werd vernietigd en bestelde nieuwe kaarten waarvoor ik een nieuwe rekening kreeg. Top dus!
Overzichtelijke website, supersnelle levering.
Mooie stickers en snelle levering.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.